Fullt upp

Hejhej :)
jag har haft as mycket att göra, men hoppas på att snart vara igång igen med bloggen.
Just nu sitter jag hemma hos mormor på Odenplan och har precis lagat hennes data (tog ut sladden och sen satte i den igen) haha.
Kan berätta lite fort om i lördags. Då åkte jag med mamma och tomas till vänner som precis har flyttat till Saltsjö baden. Dom har sjö tomt och två båtar. Vi åkte med båt till en resturang, där åt vi en förätt och sedan varmrätt. Jätte gott, men stället var fullt av överklass människor. Men enligt Tomas så passa jag bra där efter som att jag tydligen har en så kallad Östermalms dialekt. Tomas är min mammas boyfriend. När vi åkte tillbaka med båten till deras hus så blev jag attakerad av deras söta boxer valp som heter Boris. han var heeeelt galen, och btw så har jag alltid trott att Boris var ett tjejnamn :O
Sedan när vi kom hem så fick jag natta en fyraåring som heter Emma, var tvungen och vara i hennes rum tills hon somna. Sedan när klockan var runt 22 så gick jag, Michelle och filip ner på deras brygga där dom har bastu, så bastade vi och badade. Hur skönt som helst.  När vi fick nog av det så gick vi och spela GTA, sen var klockan ganska mycket och jag gick och la mig. På morgonen blev jag först väckt av Emma och mamma. Sedan kom även michelle som är 20 tror jag. Han var heeeeelt galen och skulle kittla mig och allt fyfan vad arg jag blev -.- han har varit sådär mot mig sen jag var 6 år. Michelle är mammas vänners son. Sen stack jag hem till mormor, och vi tog det lugnt. Åt jätte god mat. Och kolla på en film/serie som heter tyst vittne, usch vad dom grävde i lik :O Sen idag hade vi tänktatt ta en promenad eller gå på museum, men kolla vädret :O hah. Så det blev en slappar dag, hääärligt. Nu ska jag hjlpa mormor med maten. och jag har jätte mycket bilder som jag läger in när jag kommer hem :)
Hare bra, är tbaka så fort som möjligt :)<3

Shiiiittt

Asså förlåt förlåt förlåt, har inte skrivit på två jävla dagar. Har varit lite busy.
Kan börja lite snabbt med i söndags så jobbade jag i en glassbar i Haninge centrum. Från klockan 10 till 19, 9 jävla timmar, ensam. Förstår ni vad hemskt :O Men jag fickl besök lite då och då, av Simon och Max och några till. Sen träffade jag Lina, hon sov hos mig.

Och igår var vi på grönan igen, haha. Jag, Lina, Simon, Max och Lucianoooo. Var skitskojj faktist.
Vi kom hem ungefär 23, men vi träffade en kille i hemfosa som heter Lukas en liten stund. Sen när vi kom hem, vid 00.00, så gjorde vi nudlar, och sen gick vi och la oss.
Nu får inte jag vara inne på den här datan, men jag skriver mer senare.
Och massa kul bilder kommer :)
pöss

Normal vikt

Skulle jätte gärna vilja veta hur mycket man bör väga om man är 15 år, och 1.68 lång?
lämna en kommentar till det här inlägget om ni har nån aning (a)

är jag en blond asiat ?

Jag har hört så jävla många gånger, att jag ser asiatisk ut. hah. låter kanske knäppt men det är sant. Även när jag var i Thailand så var det en kille som sa " When i look at you, you look like you are Thai" . och en annan trodde att jag var från Korea. Har även fått höra många ggr i Sverige att jag ser Asiatisk ut. Och jag som tkr att asiater är söta, blir faktist glad. Om det är sant att jag liknar en asiat vet jag inte. Men snackade även med min mormor här om dan, och det var samma sak när hon var ung, att folk trodde att hon var från Asien. haha. Lite kul faktist.

Skit gammal bild, men här ser faktist jag ett asiatisk utseende, har jag inte rätt?

Pannlugg

Det blev trots allt pannlugg, kände att jag ville prova på ngt nytt nu. Och jag är supernöjd faktist. Känns som en ny jag, som min mamma sa "det ser inte ut som dig". Men lite jobbigt är det för att det är så jäkla ovant!!


BTW, när jag skriver inlägg så kommer dom inte förens typ 3 timmar efter?, vad kan det bero på? jätte störande faktist!


Jag i min lugg, man ser inte så jätte bra, kommer förmodligen bättre bilder!

Hallo därute :)

Nu är jag hemma, hann inte skriva inlägg imorse. Jag vet att ni vill ha mer inlägg, och tro mig jag gör mitt bästa :)
ställde iaf klockan så att jag vaknar 8 imorse, (snooza till kvart över). Fixade mig och åt frulle, sen pallrade jag ner till bussen, som tur är så strejkar inte bussarna mellan västerhaninge och nynäs, puuuh! Jag skulle till Gröna lund med Simon Pisanooooo! åkte till Västerhaninge (Vh) med buss, och sedan böt till tåg. Simon hoppade på tåget i Handen då var klockan runt kvart över 11. Vi åkte till T-C, sen böt till tunnelbana till Slussen, och sen tog den dära jävla båten över till Grönan. Simon köpte guldkortet när vi var framme, skit gullig bild btw, hahah. Vi började åka massa grejor, och sen blev det dags för lunch, och vi åt skitgoda våfflor med glass och jordgubs sylt, det kan jag rekomendera. Sedan så såg jag Lina och hennes kompis Anna, så vi gick fram till dom, och umgicks med dom tills vi skulle hem, det började regna.. Ut från Grönan och på den där jobbiga båten. När vi var framme i Slussen, såå öööööööööööste regnet, och då menar jag verkligen öste. Jätte mycket folk gömde sig under tak, men jag och simon ville hem.. Så vi valde att springa. haha. Gissa om vi var blöta??:O helt dyngsura (säger man så?), iaf så började vi åka hem, inte mycket mer än så hände. Har tyvärr inga bra bilder ;/ mer inlägg kommer idag, ska berätta en grejj :)<3


RSS 2.0