Help me fooooort

Nu är så att jag verkligen funderar på att klippa pannlugg, och jag måste ha svar om jag ska göra det innan onsdag!
Så lämna en kommentar till det här inlägget om vad ni tycker ! <3

Regning dag.

Jahapp, vad gör man en sån här dag?
Lite tips;
- Fixar sig och tar ego bilder
- Ringer en vän och pratar minnen
- Träffar en vän och köper godis och glor film
- Städar, jag vet, as tråkigt, men kan va kul när man inte har ngt bättre för sig
- Sitter vid datan och slöar
- Bakar en mumsig kladdkaka (med glass är ett plus)
- Går på bio
- Sover!


Här tog jag lite ego foton, hah, vet man ser inte mitt ansikte, men kolla, är det fint med hårfölängning eller not? :)

Sorry!

Okej förlåt för ur kass uppdatering. Har varit lite upptagen.
Får ta allt från början då . Det började med i lördags så åkte jag till mormor som bor vid odenplan, jag hjälpte henne laga skit god mat (det blev nån sorts lax), och fick veta att hennes bästa "väninna" Mallan skulle komma, hihi :) När hon kom så satta vi oss vid matbordet och åt den ASGODA maten, sen blev det efterrätt och jag fick glass, men mormor och mallan åt Daim tårta, men jag tål inte nötter så jag kunde tyvärr inte äta den :(. Sedan satte jag mig i vardagsrummet och kollade på den gulliga filmen little miss sunshine, det var faktist bra. Mormor och Mallan kollade på någon opera på 1an , hah gulliigt! Mallan gick hem vid 9 och jag och mormor bäddade åt mig då, och sedan gick jg och la mig väldigt tidigt faktist, mycket trevlig kväll iallafall med mormor :)

Sen igår lördag, så började dagen med att mormor väkte mig, då hade hon gjort frukost till mig, hihi lyyyyx!  Sedan snacka jag lite med Manal (barndoms kompis) och vi bestämde att vi skulle ses och ta en fika. Sagt som gjort, jag mötte henne vid T-centralen och hon skulle lämna tillbaka lite kläder och jag köpte även en klänning från Gina (bild kommer senare). Sedan letade vi upp att café där dom hade skitcool glass som Manal åt men jag drack cola och åt blåbärspaj, hihi:) Sen drog vi hem till Manal och hämta lite grejjer till henne för hon skulle sova hos mig :) Den kvällen var också lugn, Manal ville se film, så hon satte igång "en geishas memoarer" men hon fatta inget för den var på japanska typ, haha. Sen satte hon igång "brokeback mountain" men hon stängde av den direkt när hon insåg att det var en bög film. haha. Sen ja, gick vi och la oss. kanske vid 1 ellr något :).

Idag på morgonen så tänkte vi hoppa lite studsmatta, så vi fixade oss, och när vi skulle gå ut, så öööööste regnet ner. Så nej det blev inget hoppande. Vi tog lite foton istället :), sen åkte manal hem för några timmar sen och jag sitter här nu :)
Det var min helg :)


Upptäckte ett läppglans som jag fick från Solo i Februari. Det är jättefint och ser ut som man precis har käkat jordgubbar, hihi :)

usch fy blä

jag har inte skrivit på ett tag. förlåt.
Är skit trött efter kvällen hos mormor, haha. Men berättar mer om det imorgon för jag ska gå och lägga mig nu. Klockan är skit mycket. Såg att ni ville ha mer outfits, och det kommer :)
hare bra!

Mys

Godmorgon alla söta.
Igår så somnade jag typ 1 kanske, gjorde inget specielt på kvällen, elr jo. jag åt Polka glass. Asså det är världens godaste tro mig. Om ni vill smaka på den så åk till Haninge centrum och leta upp glassbaren Lejonet&Björnen, jag kommer jobba dära på onsdag så då får ni gärna komma och säga hej.
Ikväll så ska jag åka till min mormor i odenplan och sova över där. Komer få skit god mat för min mormor är värsta mästerkocken.


Jag tycker att det är dagsa för er att komma med idéer till blogen. Vill ni se mer bilder på mig från förr? eller helt enkelt mer bilder på mig eller på kompisar. Och ni får också gärna fråga saker så ska jag svara på det.
Skriv en kommentar till det här inlägget med idéer så blir jag superduper glad :)



 



Det finns inga godare nudlar än dom här, eller jo, dom man köper i Thailand såklart. Men nu när jag är i Sverige så får jag nöja mig med dom här, som också är super goda och jag har blivit beroende av dom. Dom finns att köpa på ica Maxi och kostar ca 13kr tror jag. Jag kryddar alltid med lite salt och Thai-curry, då blir det perfekt. TESTA!

Dagens outfit


solglasögon från Prestige
Väska från Botega veneta
Linne från Vero moda
Skor från din sko
Kofta från cubus
Shorts från H&M.

(fråga om du vill veta priserna)

Äckliga byggarbetare.

Igår, när jag skulle gå till bussen var förskräckligt. Det börjar med att jag går förbi två byggarbetare som busvisslar och ropar på mig, men jag bara ignonerade och fortsatte gå. Sedan när jag kom från till busshållplatsen så står det ännu mera byggarbetare där, några var kanske i 40 års åldern och resten 30. Då ropar en gubbe "hörru flickan, fryser du, ska grabbarna komma och värma dig lite?".  Jag blir så jävla irriterad av sånt där. Har dom inget jävla vett i skallen eller, jag har förfan inte ens fyllt 15, dom skulle kunnat vara min pappa! Visst jag hade en ganska kort kjol på mig (shopping dagens outfit), men vafan, tjejer ska kunna klä säg hur som helst utan att bli så utsatta. Håller ni inte med?

Och sen idag hände det en ännu värre grej som jag verkligen inte vill ta upp(ej byggarbetare). Men jag vill knappt gå ute själv längre. Kan bara säga, tack för hjälpen mamma.


Tjo bräää

Ska berätta lita smått om shopping dagen igår!
Jag och Josse möttes i Västerhaninge och tog tåget till stan. Där börja vi kolla lite i affärer mest på drottninggatan. I LOVE SOMMAR REA! Sedan blev vi hungriga och gick till kungshallarna och käkade sushi på Ikki bar. Så jävla gått, men jag lyckas alltid äta för fort så att jag mår illa :( Vi fortsatte sedan att shoppa ännu mera, men Josse skulle möta sin far och syster utanför sergel halv 5, så då drog jag hem. Inte så mkt intressantare var det. Här kommer lite bilder!

Shopping dagens outfit.
Blommig blus från Gina tricot ca 150 kr.
Hög tight kjol från Gina tricot ca 200kr
Väska från Botega Veneta, ca dyr
Gammal skinnjacka från BikBok 1000kr
Bamboo örhängen från glitter 40 kr.

Dagens fynd, klänning från Zara 199kr på rea. (klicka för större bild)

Gul mönstrat linne från Vero moda 150 kr.(klicka för större bild)

Kolla vilken gullig t-shirt jag hittade! från Vero moda 40 kr.(klicka för större bild)

Söta vita skor från Din sko 180 kr. (klicka för större bild)

Solglasögon i märket Prestige, köpta på Åhlens för 195 kr. (klicka för större bild)

gomorron gomorron

Igår var en härlig dag men det skriver jag mer om sen, och bilder kommer på mina fynd m.m.
Efter stan så åkte jag iallafall hem, sedan stressade jag till Tungelsta, träffade Alexandra och sa hejdå till henne eftersom hon åker till Falun i en vecka nu, blää sorgligt. Sen ringde Josse och sa att hon såg mig på busshållplatsen och att jag såg väldigt ensamn ut, så hon fråga om jag vill komma hem till henne, och det gjorde jag. Kvällen var lugn, satt och käka pommes pinnar och kolla film. vi somnade någon gång runt 2.
Nu så är det en ny dag, och jag har ingen aning om vad jag ska göra, vara med josse ett tag tror jag :).
XOXO


Girlylicious

Nu ska jag ta och se på mitt favorit program, och efter det ska jag duscha och gå och lägga mig. Imorgon ska jag shoppa och äta sushi med Josse, kanske hinner skriva innan jag drar in till stan, annars skriver jag direkt när jag kommer hem :) godnatt!

Jag är med i Expressen!

Flera har ringt mig idag och sagt; Kim du är med i tidningen.
Och jag blev hur nyfiken som helst så jag kollade in expressen.se och där hittade jag bilden som alla snackade om.
Usch och Fy, alla håkan fans är helt galna medans jag står och stirrar in i kameran. Min låsas pappa köpte hem tidningen och jag höll på att garva ihjäl mig, så gott folk, kolla helst inte i tidningen idag!:)

Har klippt lite i bilden!:)


buusigt gott

Idag har varit en sån slappar dag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Måste visa vad jag gjorde när jag blev lite söt sugen (a)



 


mumsigt va? Recept:
- En stor mäng oboy pulver
-en liten skvätt mjölk i oboy pulvret(rör om)
- Röda jordgubbar.

Allsång på skansen!

Kan ju berätta lite smått om igår. Jag, min kompis Alexandra, hennes pojkvän Rasmus och våran kompis Viktor, var igår på allsång. Dagen började med att jag och Alexandra vaknade kvart i 6, gissa om vi var trötta? Vi fixade oss, och packade ner våran sallad som vi hade gjort dagen innan, och två filtar och självklart ett paraply. Jag tog faktist också lite ego foton på mig :). Sedan fick vi skuss av Alexandras snälla mamma till Västerhaninge, där skulle Alexandra ta ut lite pengar. Sedan mötte vi Rasmus och Viktor på tåget. Och jag var som vanligt övertrött och satt och skrattade hela vägen fram till skansen. När vi väl var inne där så sprang vi till solids scenen och tog platser, vi la ut våra filtar, och den långa väntan började. Jag och alex tog en snabbtitt på de söta björnarna och äver getterna, när vi kom tillbaka så hade repetitionerna satt igång. Jag måste säga att det var sjukt mycket Håkan fans dära, jag tycker inte ens om honom, men bad om en kram och alla blev sura och svartsjuka på mig :| Det var en ganska tråkig väntan, så jag ska inte tråka ut er med hela berättelsen. Men sedan började live sändningen och vi sjöng med på "stockholm i mitt hjärta". När live sändningen var slut så skyndade vi till bussen, och sedan hoppade av vid norrmalmstorg för att stanna på donken och ta en hamburgare. Ouuh jag älskar att äta på donken på kvällen!:) När vi kom hem tvättade vi bort sminket och somnade hur gott som helst efter den långa dagen.

Här kommer lite bilder från dagen:


Jag och alexandra trötta som fan tidigt på morgonen.

Rasmus, med alexandra och mig i bakrunden!

Alexandra, Rasmus, och Viktor, uttråkade!

Vi träffade två Håka fans som hette William och Alexander. Här är Wille helt ovetande att jag fotar!

Jag och Alexandra efter vi hade käkat, haha.

Hej allahopa

Jag vet, jag har sagt det här förut. Men nu menar jag det. Jag ska börja blogga igen, och nu ska jag fortsätta och inte glömma bort hela tiden. Och jag ska göra allt för att det ska bli en intressant blogg, som de flesta kan läsa.  Jag kommer bland annat skriva om;
- Mitt liv, varje dag.
- Dagens outfit
- Mode
- Tips

och en massa bilder kommer även finnas. Och ni ska självklart också få tycka och tänka om bloggen, så om ni har några idéer så är det bara att säga till.

Och juste, bilden på headern är mycket gammal, och jag har glömmt bort hur jag la den där, så om någon kan hjälpa mig att byta så skulle det vara jätte schyst!

Snart tbaka!:)


RSS 2.0