blooood

Hej på er, här sitter jag med huvudvärk som vanligt. Har inte haft tid och blogga riktigt.
Men ja, imorse åkte jag ju till doktorn.. Berättade för doktorn exakt hur jag mått, han klollade då mitt blodtryck och lyssnade på hjärta o lungor, allt såg bra ut som tur var.
Men sedan kom det värsta, han säger att jag måste ta blodprov, jag klarar inte av det. Jag hatar alllllllt som har med sprutor och göra.. Men jag vill ju bli firsk, så vad gör man inte..? In till rummet där det var kanyler överallt kändes det som. Direkt börja jag gråta. Klämmandes i mammas hand och tårar rinnandes på kinderna så känner jag hur den där sprutan går in i mitt armväck, och jag trodde att jag skulle dö.. Herregud vad ont det gör. Min syster var med, som inte är ett dugg rädd för sprutor sa att jag faktiskt lyckades göra henne rädd.

Men men, får svar imorgon förhoppningsvis. Doktorn visste inte riktigt vad det kunde vara, men kanse blod/järn brist eller någon infektion i kroppen. Om det inte är något utav det, så måste vi åka till någon huvudspecialist och kolla lite närmre.. Så jag får hoppas på det första alternativet, blod/järn brist.

Efter det så åkte vi och käka på donken, jag mamma och Mika. Superskönt att vi inte behövde åka tillbaka till skolan. Jag hade ju haft en traumatisk upplevelse med sprutan.. hehe.
Jag och Mika har varit ute och fotat och ni får bilder aldeles straxt :) kram

Ni får en lite konstig bild för att jag har lust att bjuda på mig själv :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas att det blir bra gumman!

2009-01-19 @ 18:21:22
URL: http://louisejoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0