...

http://mongogang.blogg.se/
Innebär ingen förändring för denna blogg. Men the mongogang kommer sätta bloggvärlden i spinn.
Ciao.

Skivomslag.

Hola.
Det är mycket som händer i mitt liv just nu, mer än vanligt. Och det betyder aldeles för mycket, därav blir det dåligt med bloggning. Allt måste styras upp ordentligt igen så jag känner att jag verkligen är på fötter.

Anyway..
Sitter på mediaproduktionen just nu och gör skivomslag. Jag gör skivomslag till Chris Brown. Inte så oväntat kanske?
Tänkte visa er ett "smakprov" på vad jag har gjort hittils.

MEN VAFAN DET GICK JU SJÄLVKLART INTE. SKITSUR. HAHA.


brunett

Jag kan inte sluta tänka på att jag vill bli brunett.
Gjorde om min hårfärg genom ett redigeringsprogram..
Vad tycker ni?

friday night

klockan är 3 och jag är redan fixad för en partykväll.
Ska åka och möta Anso. Klockan halv 5 ska hon vara hos frissan och klippa page. Jag tänkte vara moraliskt stöd.
Därefter åker vi direkt till Olivia skulle jag tro. Party!
Jag ska må bra ikväll, det förtjänar jag. kisses.


outfit

För att bryta denna stämning så slänger jag in en dagens outfit.

shoes


Mina nya skor är hur snygga!!?
Har dock inte pimpat dom med kedjor ännu, prövade bara hur de skulle se ut. OH yes jag ska pimpa dom!
500:- monki, kap.

Perfect weekend

Har haft en sån bra helg. ÅH.
Först så fyllde jag ju år i torsdags. Skitbra födelsedag. Sushi lunch, pengar, Tomas sabo armband, fina blommor, god middag och bra människor.
Sen har vi ju fredagen som blev L-Y-C-K-A-D. Började med oss tjejmiddag för både mina nyfunna söta vänner i min nya klass och även Jasmine, Anso och Alice. Riktigt skojigt. Sen kom det lite folk, och jag fick ännu mer fina blommor. Allt var perfekt. Bra sällskap och pricken över i'et kan ha varit när mina grannar kom över och alla blev skitskrajja men de var glada sa att de ville sätta igång "festen" på riktigt och tyckte att vi var lite lugna. Så där dansade vi med min grannar och hade det så jävla skoj.
Jag är nästintill säker på att alla som var hos mig hade det kul! Hoppas det iallafall.
Tack allihopa som ville komma hit och fira mig.









Liten bildbomb där..

Igår så var jag hemma hos anso hela kvällen. Vi spelade tv-spel och satt även ute och pratade och hade skitkul som alltid.
Top model är i fullgång och detta inlägg har jag gjort i pauserna.. Ska fortsätta kolla nu. Kisses.


Last night

Herregud. Det återstår bara drygt 1 timma nu som femtonåring. Ioförsih har jag känt mig som 16 hela året, men om 1 timma är jag det på riktigt. Det har hänt väldigt mycket saker under året som har gått, och det kommer nog alltid vara ett år som jag kommer minnas. Jag har förändrats så mycket. Enligt mig endast till det bättre. Både utseendemässigt och insidan..  Imorgon är det även bara två år kvar till frihet.
För mig känns det som att jag har levt i en evighet redan, men dessa femton år har bara varit en liten del av mitt liv. En väldigt viktig till.

Ja, om lite drygt 1 timma så är jag inte längre femton. Jag är sexton. En ny sifra, 16.
Glöm inte att gratta mig.
Kanske borde sova nu? Även om jag förmodligen kommer vakna av sms vid tolvslaget.. Vem tror ni blir först med att säga grattis? Det återstår att se. hehe.
Herregud, jag fylller år imorgon.

Lite mer än ett år sedan..


Förövrigt så ser jag verkligen fram emot fredag!
Och imorgon ska jag möta upp tjejerna och så ska vi käka sushi lunch. Kommer bli underbart!

Tröttnat

Hejhej. Jag vet att ni har märkt att jag rent ut sagt har tröttnat på att blogga. Det är inte längre som förut när jag bara dök ner i datan och in i min lilla bloggvärld och skrev, och skrev.
Det här är en tid i mitt liv då väldigt mycket pågår, man samtidigt för lite. Svårt att förklara. Vet inte hur jag ska få fram det rätt för att ni ska förstå.
Men jag har inget roligt att dela med mig av, inget som jag tror ni vill höra som t.ex "idag var jag i skolan, sen lunchade jag med tjejerna osv, osv" jag tycker själv inte det är roligt att läsa.
Jag skulle ju däremot kunna blanda in lite mer mode i bloggen, eftersom det är något jag älskar.
Det jobbigaste är väl att jag har en klädstil i huvudet, som är galeeeet snygg. Men det som sitter på min kropp är väl inte fullt så snyggt som i huvudet. Jag har inte råd att uppgradera mina kläder en gång i veckan, hur gärna jag än vill. Vilket självklart leder till att jag inte har på mig det jag vill ha på mig. Fast förmodligen är väl inte den ända som känner så. Antar att nästan alla vill ha andra kläder på sig än det som finns i ens egna garderob?

Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg, men jaja. Jag kommer uppdatera när jag vill. Och jag ska försöka se till så att det trots allt blir ett par gånger om dan. Men nu vet ni.

Glöm inte bort att jag fyller 16 på torsdag hörni!!! Kanske leder detta till en lite hetare höstgarderob? ja förfan.


The fake one

Hola mina vänner.
Hatar att blogga på helger som ni kanske märker? Så igår tvingade jag Anso göra det åt mig. Hehe. Men ny vecka nu, nya tag.
Sitter i skolan, började vid 1 och nu har jag 1 timma kvar på denna lektion och sedan 1 timmas matte, roligt va? Nja. Mediaproduktion, som vi har nu är iallafall roligt. Har suttit och gjort skivomslag som ska likna andra skivomslag. Har inte så mycket att berätta, men jag bloggar när jag har kommit hem. Kanske fikar efter skolan, vi får se om någon är på.

Vad tror ni jag har fått denna omslags idén ifrån?


Party night

Det är Ansofie som skriver för Kim fixar sig. Jag tänkte berätta lite snabbt om igår.
Jag och Kim åkte till Café 60 och mötte upp Micca och Olivia för att fika. Efter en stund så åkte vi hem till miccas kompisar som hade chillkrök. Vi var där ca en timme men det var inte speciellt roligt så vi åkte till Skanstull, till David. Resan dit var förmodligen det roligaste på hela kvällen. Vi fick värsta skratt attackerna och tog massa bilder. Här kommer några utav dom,








Vi ska in till stan nu, men Kim bloggar när hon kommer hem.
Nu måste jag också fixa mig.
Puss, kolla in min blogg, http://ansfii.blogg.se

Media market

Hemma efter en riktigt jävla seg skoldag.
Började med datakunskap och datorerna fungerade knappt. Jag, Josefin, Camilla och Ajla gick till espresso house och åt frukost. Känner att det kanske kommer bli en dålig vana. Våra elevkort funkar ju inte ens där.. Aja.
Sen hade vi engelska och efter det samhällskunskap. Sen var det slut, finito.
Så vi knallade ner till slever och sedan gick jag och Ajla iväg och fotade lite. busigt. Kände mig lagom ful att stå där i stan och posa. Och dessutom när man har gått en skoldag och ser helt sliten ut.

Men jag ska följa med pappsen till media market nu eftersom han ska köpa ny data, eller byta data? vet inte riktigt vad han har fått för sig att göra nu.



Finns fler bilder från dagen, men dom hinner jag inte lägga ut nu. Hörs sen!

B

Jag är helt dum och tråkig. Jag har inte bloggat. Föfan på mig.
Är hos min pappa, min syster är även här. Vi har skrattat mycket mer än vanligt. trevligt.
Har försökt plugga lite också, men det var mer jag som förhörde Mika på mina engelska glosor. Mycket skratt där också.
Jätteväldigtont i halsen, snuvig. Hur jobbigt?

Jag och min syster ska dela på mitt rum här hos pappa inatt och hon vill sova så jag måsta stänga datorn nu. Jag måste också sova ioförsig:) Lite sovmorgon blir det imorgon iallafall ska upp halv 7 istället för halv 6. Wie.
Nej hörni, nu ska jag sova. Pluggar lite på tunnelbanan imorgon också!
puss

today


Frisk? nej.

Sitter i skolan nu, trots att jag inte är riktigt frisk. Men jag skiteri. Har iallafall datakunskap och vi ska göra en mjukvara(?). Fattar inte direkt, menmen. 10 över har vi sammhällskunskap och efter det så slutar vi. Tjuhuu.
Köper förmodligen lunch på 7eleven och därefter åker jag till mamma, plockar ihop mina grejer och sedan åker till papi.

Bloggar direkt när jag har landat med dator och allt hos pappa. pusspårumpan.


Woho, jag är ju nästan duktig på photoshop. njaej.

baka kladdkaka?

Ligger här och dör. Det är varmt, men samtidigt kallt. Jag s.k.a bli frisk, imorgon s.k.a jag till skolan. haha.
Har legat här i min soffa och tyckt synd om mig hela dagen. Druckit te har jag gjort också, med honung. Duktiga jag. Drogar alvedon, vilket ioförsig inte är så ovanligt, it's my vardag.

Funderar på att baka kladdkaka till mig själv, det var längesen jag åt det. Känner att det skulle sitta perfekt i min lilla mage. Men förmodligen kommer jag vell på ännu mer illa. Fast kanske skiter jag i om jag mår illa? Det är ju så gott.

Död var ordet, död.

Beyoncé

Är fortfarande sjuk. HELVETE säger jag bara.
Sitter och drogar Beyoncé. Finns en del låtar som inte har spelats på radio som är så vackra. Jag dör. Jag tror att Beyoncé kommer bli en legend. Hennes röst är otrolig, gaaah.


<3

It's the game we love.


Sjukling

Åhnej.. Jag är sjuk. Var inte i skolan idag. Har bara legat hemma och försökt bli frisk men det känns som att det bara blir värre. Hur jobbigt!?
Halsont, hes, snuvig, mår illa och huvudvärk. Underbart. nej.
Haha, kalla mig nörd, men jag trivs super i skolan så jag tycker att det är tråkigt att jag missar en dag. What's happening to me? om ett par veckor blir jag nog normal igen. haha.

Det roligaste är vell att man inte kan låta bli att tänka att man kanske har fått svininfluensan, och jag är säker att jag är inte den ända som tänker så när jag blir sjuk under denna tid. Men förhoppningsvis har jag vell bara gått lite för lättklätt under helgen eller något när det faktiskt har varit kallt. När jag tänker efter så kan det nog stämma, hade ju min lila klänning i lördags och jag var ute ganska mycket den kvällen. fandå.

Jaja, tänkte ta en alvedon och sedan försöka vila lite. Kanske även dricka te, vilket jag ioförsig aldrig har tyckt om. Men det är bra för halsont säger vuxna människor. Så jag får vell pröva det.

See u later alligator.

Förövrigt så var jag och min klass publik till tv-programmet hål i väggen igår.



RSS 2.0