natti

Alla smärta i huvet är inte borta och jag mår fortfarande illa, har förmodligen fått en lätt hjärnskakning. Så nu känner jag att det är dags för mig att sova..
Kommer nog inte hinna blogga så mycket över helgen, men jag tror jag hinner skriva lite inlägg imorgon iallafall :)



hah fin bild va?
drömm fina drömmar. nattii
                                                                                     xoxo Kim

Haloooo!?

Finns det någon som läser min blogg egentligen?:(,
känns som att det bara är jag som läser den om och om. Ni som läser kan ju gärna lämna en kommentar till det här inlägget, bara säga att ni läser den.
Eller ge förslag om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om, eller kanske lite frågor som jag kan svara på
.

xoxo Kim

-


Min och Alexandras skåpnyckel. Fina va?
Jag tog dock bort benen och den generade kinden
på min svampbob, för annars ser vi ingen skillnad :O



nu är jag här igen

hej på er, mår ni bra? :)
skolan var helt okej idag. Det rulla på ganska bra. Men jag tror att jag fick en litet allergischock efter jag hade ätit nougat, som det är nötter i. För jag kunde knappt andas och kände mig skakis. Sen bet jag mig i kinden också, fifan vad ont det gjorde, plus att det lät jätte högt (iallafall för mig ). Har fortfarande ont och man kan inte sluta peta på det, sådär är det ju typ alltid med sår, man vill pilla, men får inte. haha. jaj, thats life.
Maten i skolan var pest och pina, nån jävla falukorv med en orange sås på och potatis :S, hur tänker mat tanterna egentligen.

När jag kom hem så gjorde jag inte mycket, bara har tagit det lugnt, tills min så kallade "syster" kom hem. Då jävlar smällde det. Jag hade lånat en tröjja, som jag inte fick låna. Kanske fel av mig, och jag vet att jag har gjort det förut. och hon har sagt till förut. Men konstigt nog trodde jag att jag fick låna just den här tröjjan. Jag bad om förlåtelse, men det räckte inte för henne, hon skulle ändå "döda mig när jag sover" , och även slog hon mig flera gånger. Ena gången åkte jag in i väggen med huvet. Nu har jag jätte ont, och mår skit illa efter den smällen.
Hon har damp, när hon blir sur, då finns det typ inget stopp på henne. Bara för att hon är äldre så ska hon fan inte få slå mig och hota mig med saker. Jag har råtröttnat på det, och snart vet jag inte vad jag ska göra. Jag tycker inte om henne längre, hon är inte min syster, hon förstör för mig. fyfan säger jag. Men när det gäller vissa saker som t.ex killar och sånt, då ska hon leka överbeskyddande, men jag behöver inte hennes hjälp. hon var 100 ggr värre när hon var i min ålder. Jag vet att hon säkert kommer läsa det här. Hon kommer säkert komma och skälla ut mig, eller säga till mamma, så att hon skäller ut mig. Men jag bryr mig inte. jag ville bara få ut det. Nästa gång hon slår mig, då lovar jag att jag tänker polisanmäla henne. Visst det kanske låter sjukt, men hon går fan över gränsen. Ibland ska hon leka min morsa också :S jag orkar verkligen inte med henne...´Finns det någon i samma situation ?

Nu tror jag inte att ni vill höra mer om det.. ska lägga upp gårdagens outfit (lägger inte upp från idag, för då blir hon väl ännu surare)..

Mörkblå&grårandig tröjja från cubus (herravdelning)
Vita overknee strumpor från skorett
Väska från Gina tricot

                                                                                                                                                    xoxo Kim

ยักษ์ เหนื่อย

Idag blir det bara ett inlägg, har inte orkat faktist..
Skolan gick bra, vi hade musik prov och jag tror att jag fick alla rätt. Sen hade vi engelska glosor, och det visade sig att jag hade pluggat in fel glosor. men det var muntligt så läraren märkte nog inte. Nu är det ju nian, och jag vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Det känna jätte jobbigt med all press på sig, och att hela min framtid hänger på det här. Men det känns ändå bra, att det är sista året i grundskolan.
Jag har tänkt en del på det här med gymnasieval, men jag vet inte va jag vill blir riktigt.. Har varit inne på att vilja bli reseledare ett bra tag nu, men vi får vell se. Mycket kan ju ändras.
När jag kom hem så gjorde jag en pannkaka med nutella och honung i, det var sjukt gott! värt att testa,  och det är ett plus i kanten om det är citronhonung. hihi.
Sen var jag hemma, tog det lugnt, och såg en skit läskig film som hette "When a stranger calls" någon som har sett den kanske? Ni som inte har sett den tycker jag verkligen att ni ska se den. En väldigt spännande film och man kan inte släppa blicken från tvn.
Och jag har inte ridit på hela sommaren men ikväll så red jag faktist :O, måste säga att det var ganska härligt, förutom ryggen som gjorde jätte ont..
Sen när jag kom hem, så hoppade jag in i duschen, i 40 minuter var jag där, somnade lite halvt.
Jag har kommit i säng alldeles för sent ett bra tag nu, och jag orkar inte komma upp på morgonen.

Sjäälvklart, jag som hade bilder att lägga upp på dagens outfit och lite mer, nu går det inte igen..
Men jag lägger ut det imorgon s¨å får ni lite mer bilder då istället.
ราตรีสวัสดิ์ (raa dtii sà-wàt) = god natt på Thai,
xoxo Kim

Toppen :(

Nu ligger jag i min säng med min laptop. Var nyss och sköljde av ansiktet, ´för vet ni? jag har bränt mig som fan, eller asså det kommer säkert bli brunt, men just nu så är det rött och hela kinderna är kokheta. Skulle vara skönt med lite isbitar på dära haha (a)
nej fytusan det är inte kul att bränna sig. Men ni skulle sett mig senast när jag var i thailand, jag hade aldriiiig bränt mig innan.. Men jag brände sönder ansikitet, så det var helt uppsvullet och jag fick käka tabletter och skit, det var helt hemskt :O sen gick det över efter kanske en vecka, jag fick till och med blåsor i fejjan, och alla thailändare sa "oouh to much sun " hah. En kväll så gick hela jäkla vårat sällskap ut med solglasögon och käka när det var mörkt för att jag och mikis inte skulle känna oss ensamna med det eftersom vi inte ville visa våra sönerbrända ansikten, hah. minne det asså. :)

nej nu ska jag nog sova. Men vi hörs imorgon, visst?:)


Den här bilden fixade söta Sofia åt mig!<3


Och den här bilden fixade söta Jennie åt mig <3

xoxo Kim

-

"Jag som trodde att Frankenstein och Einstein var samma person"

sho

Helluu på er. Gud vad trött jag är, orkar knappt skriva fan..
I skolan hände det inget specielt faktist, eller ja skulle läsa upp en lapp där det stog 6 september, gissa va jag säger? skättonde :S sen efter det blev det sexte, haha. Alla garva..

Efter skolan så åkte jag och Alexandra till Solakuten och bättrade våran bränna, eftersom båda har bliivit jätte bleka efter att ha varit jätte bruna under sommarlover, men nu känner ja mig lite brunare iallafall. Träffade även Sacki en snabbis i västerhaninge =)
Jag har jätte ont i huvet, en alvedon skulle sitta fint..

På lördag är det Nrj i Kungsträdgården, dit ska jag med Alexandra såklaart. Skit kul ska det bli, och träffa alla igen som man träffade på ung 08 och the voice, hoppas det är lika bra stämning som då.


Orkar inte skriva så mycket, har tagit lite ego bilder, ska se om jag hittar någon fin att lägga ut :)



Den blev vriden när jag la ut den, hmm :O

Dagens outfit får vi inte glömma;

blommrandigt linne från Gina T
Chinos från Gina T
(ursäkta för dålig bild)

xoxo Kim

gomorron

Måste säga att jag är skit trött men ska även passa på att berätta lite onödigt skit :)
Kollade statistiken över min blogg precis och det  visar att jag brukar ha mellan 50-70 besökare om dagen, det är bra för att precis ha börjat blogga, men kom igen keep it up, jag vill ha många flera. Sprid min blogg, hjälp mig med vad jag kan göra för att flera ska läsa den :)



Nu ska jag kila till skolan, ha en toppendag .
xoxo Kim


pling plong pianoo

Nu ligger jag här, ny duschad med min bärbara  och kollar på girls of the playboy mansion. Åh dom är så bortskämda..
Min dag har varit lugn, först skolan, där vi hade lite diagnos i matte, usch, och så höll vi på med något grupparbete i So.. Sedan åkte jag hem, har suttit vid datan "datanörd" och har pluggat lite på musiken. Jag suger verkligen på det, skulle så gärna vilja kunna sjunga och allt sånt där, men nej. Jag föddes utan någon vidare sångröst, eller jag kanske kan få den låte lite cool ibland men det är inte ofta. Och vi ska inte ens prata om hur jag spelar instrument, trummor tycker jag är lättast, men gitarr och piano funkar bara inte för mig.

Juste det är derbyt idag. AIK - bajen, hejja AIK, just nu står de 2-1 mohaha.

Föresten, så skulle jag jätte gärna vilja videoblogga, någon som kan hjälpa mig om hur jag ska gå till väga?:)

Det här är nog mitt sista inlägg idag, tänkte komma i säng någolunda tidigt. ha det toppen,

XOXO Kim

Kissies.se

Henne tycker jag inte om, väldit falsk och omogen.
Eller jag tyckte först tyckte jag att hon var okej, tills jag hittade en bild på min kompis som hon hade lagt ut.
Som var från min kompis "fjortistid". Kissie hade skrivit typ "kolla hur den här människan sminkar sig" och massa dumma saker. Kissie sminkar sig ju inte så direkt snyggt..  För det första är det olagligt att lägga ut bilder utan tillåtelse, och för det andra är det väldigt taskigt och oprofsigt. Skrev en kommentar om det till ett av hennes inlägg, men hon accepterade inte den kommentaren. Vill hon inte att folk ska få veta hur hon är? nej ucsh för sånna människor..

ahloo

Skrev detta imorse men det gick inte att publicera inlägg då;


Nu sitter jag här och har precis fixat mig till skolan. humöret är vell inte på topp, är jätte trött osv osv.. Hoppas på att det blir en lugn dag i skolan. Jag hatar måndagar, efter helgen är man alltid som tröttast även fast man borde vara utvilad efter att man har varit ledig från skolan två dagar. Men så är der aldrig, inte för mig iallafall.
 
Det närmar sig min födelsedag mer och mer nu, det är antingen 15 eller 16 dagar kvar, jag orkar inte räkna exakt.

Gud vad kallt det är, sitter nästan och skakar. Nu är dags för mig att gå till tåget och frysa ihjäl på vägen..

Dagens outfit;
Rosa jacka/tröja från Gina tricot
Vitt linne
Svart hög kjol från gina tricot
Tunna tights.
Samma skor och väska som igår :)


Tindra

Nu är jag jätte trött, och det är skola imorgon igen. Kommer vakna runt kvart i 7 imorn. Så det är nog dags att sova. Försökte få in min speciella och transexuella katt Tindra in till mitt rum men mamma sa att då kommer den inte ut på hela natten och sånt där. Anledningen till att jag kallar den transexuell är för att det är en kille men den heter Tindra. Och dom som har träffat lilla Tindra vet hur speciell den här katten är. Min alldeles egna är han också, en födelsedagspresent av pappa och farmor när jag fyllde 13. han/hon bodde hos pappa ett år men nu bor Tindra hemma hos min mor. Jag älskar den filuren :)


Visst är han urgullig?

Med det var det här allt från mig idag. nattinatti allahopa, så hörs vi imorgon. drömm fina drömmar.

10 september

juste jag fyller 15 snart ju :)
Det finns än sålänge två saker som jag önskar mig
det är;
-överaskningsfest av vänner.
- och en moppe, vad tycker ni om den här söta som min syster visa mig nyss?


ångest

halloo, nu är jag hemma och allting . Jag är jääkligt trött så det blir tidigt ikväll. Igår var faktist trevligare än vad jag trott. Var som sagt i Saltsjöbaden på kräftskiva. Vi satt inomhus för det var skit kallt ute. Vi käkade och sedan rökte vi lite vattenpipa, tror att jag kom i säng runt 1, tidigt faktist.

Sen imorse kom mamma och väckte mig och min syster för vi skulle åka hem, vi klev upp i sängen och åkte nästan direkt. Jag var skit hungrig så jag kom med idén att käka donken klockan 11 på morgonen. Och det gjorde vi. Hela familjen in på mcdonalds och alla ´åt en varsin stor meny, för mig blev det big mac. haha.
Sedan när jag kom hem så fixade jag mig nä'stan på en gång och sedan drog till stan med Josse och Anton. Det var jätte trevligt, vi kollade i affärer och lite sånt, men jag hittade inget som jag ville ha.
Vi drog hem klockan 18.00 men när vi kom till västerhaninge för att byta tåg visa det sig att det tåget inte gick förens efter en halvtimma-.- så jag och Josse satt och vänta där (Anton hoppade av i handen). Tillslut kom tåget och jag kom hem till my home runt 7 :)

Har lite ångest för jag har mulat i mig en massa choklad haha. Jag vill faktist gå ner i vikt, vägde mig igår, och jag väger 53 kg nu och är ca. 1.69.. känns som det är lite för mycket.jaja.

Dagens outfit:

Vitt linne från Gina tricot
Svart cardigan från Gina tricot
Blommig sjal från Italien
jeans från Diesel
Svarta skor från top shop
och en vit väska från Gina tricot
.

Godmorgon alla glada.

Nu sitter jag och Josse här i sängen heeeelt nyvakna. Det blev väldigt sent igår, tror att vi kom i säng runt halv 5.
Igår kväll så var vi först över hos grannen, det var helt okej kul dära :) Men min syster hade ju fest , så sedan vandrade vi över hem till mig igen. Det var skit mycket folk i vårat lilla hus. Men det var kul iallafall. Jag är så trött nu, så jag kommer inte riktigt ihåg några speciella händelser (sitter nästan och blundar framför datan). Men nu är det så att jag kanske ska åka till Saltsjö baden ikväll på kräftskiva även fast jag inte tål skaldjur. Men isånnafall sticker jag nog med Mika lite senare. 

Igår var jag och josse som sagt och shoppade. En rosa kort tröja / jacka med dragkedja från Gina tricot för 299 kr.
Och ett par svarta tyg skor med snörning från top shop för 269 kr.

Bilderna krånglar tyvärr, men när det funkar så lägger jag upp bilder på det. Och fyfaaaan, ni vet mina Prestige solglasögon? Jag tappa dom igår någonstans i stan.. Blev skiiit förbannad alltså. Så nu har jag inga solglasögon, topppen! Får fasiken hoppas på att det inte blir någon sol mer. Men det ser ganska solit ut idag.-.- hah.

Jaja nu måste jag gå och snacka med min syrra, om hur vi ska ta oss till saltsjöbaden..
hörs nog imorgon eftersom jag inte kommer ha tillgång till data ikväll!
pusspuss

jossiiii

shulilulu :)
kom nyss hem från stan och nordiska museet:)
men jag hinner inte lägga ut bilder och sånt nu för jag och josse ska fixa lite käk sen fixa oss, sen dra in till staden och shoppa och träffa lite vänner .
hare bra så skriver jag senare :)
pösss


asså fan..

Det var jobbigt i början, men nu har jag börjat må skit bra..
men då kommer du igen, du vet att du har sabbat allt.. och förstört mitt liv flera ggr om. jag vill inte behöva dig.


har tråkigt

STEG 1
Namn: Kim Kangärde
Födelsedatum: 10 september
Ögonfärg: blå
Hårfärg: lite blandat
Längd: ca 1.68-1.69
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Jungfru
Kär: nej


STEG 2
Skor som du bar idag
: vita söta ballerina
Rädsla: Spindlar, höga höjder, bygg maskiner och fåglar.
Målsättning: Har alltid velat bli modell, men längden saknas..

STEG 3
Första tanke när du vaknade:
jag pallar inte gå upp..
Sista tanke innan du somnade: ingen aning


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Coca Cola
BurgerKing eller McDonalds: Mcdonalds
Adidas eller Nike: Adidas får det nog bli.
Choklad eller Vanilj: Choklad


STEG 5
Svär du:
ja
Sjunger du: ja, konstant
Duschar du varje dag: ja, oftast
Gillar du skolan: nej
Tror du på dig själv: ja det gör jag nog :) 
Kommer du överens med din mamma: ja, men jag är tonåring..
Kommer du överens med din pappa: till och från.


STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol: nej
Rökt: nej.
Shoppat: Ja.
Bakat: jaa, kladdkaka.
Stulit något: nej


STEG 7
Har du någonsin....
Däckat eller varit jättefull:
nope
Blivit kallad hora: ja, men det är av omogna människor..
Blivit nerslagen: Nej tack gode gud


STEG 8
I framtiden...
Namn på barn:
Vill inte ha barn, men om jag måste så så killnamn: Julian tjejnamn vet jag inte.
Hur vill du dö: lycklig

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för:
7
Antal piercings: öronen och naveln
Antal tatueringar: ingen ännu.. 
Hur många gånger har du varit med i tidningen: 3 kanske


bommul, bly, va?

Kom hem från skolan för ca 40 minuter sen nu:)
skoldagen var lugn, men ändå mycket plugg för att vara första veckan, jag känner verkligen att jag jag inte orkar med skolan. Men det är sista året nu innan gymnasiet så det är lika bra att kämpa på, det handlar ju om resten av livet.
Dagens knäppaste var nog på spanskan, Geberg frågade vad som vägde mest utav 100 kg bommul och 100 kg bly. Smart som jag kände mig så säger jag självklart att bly väger mer.. Men ickeeee, alla garvar åt mig, och säger 100 kg är 100 kg, spelar ingen roll vad det innehåller, det väger ändå lika mycket.. haha, sen blev jag kallad blond of course -.-.
Imorgon ska vi in till Djurgården och typ göra något, plus att vi ska till Nordiska museet. fan vad tråkigt..

Efter skolan så drar jag hem till mig med Josse, vi ska laga någon god mat eftersom vi kommer vara home alone. Sen kommer vi dra till stan på kvällen elr något, sen slaggar vi hos mig också.

Fick barnbidraget idag, dock bara 800 pga mina telefonräkningar. Måste verkligen köpa kläder och även höst skor nuu.

Dagens outfit:

Linne från Vero moda
jeans från deep.


Tack för mobbningen Andreas  =(

nattiii

nu ropar mamma, jag måste sova..
jag försöker skriva ett inlägg innan jag drar till skolan imorgon, annars gör jag det imorn efter skolan :)
sov så sött <33

skolstart

När började ni i skolan?
jag började iaf i måndags, tycker att de var lite väl tidigt .
dom första två dagarna var chill, men idag usch fy blä. Nu har vi börjat pluggat redan, och första provet är nästa vecka, i musik. Typ piano, kunna alla tangenter och skit -.-.  Nu är man ju äldst i plugget, det känns ju bra. Men något som var jäkligt förvånande var att även sexorna har kommit ner till högstadie huset. dom skriker och springer runt i skåp hallarna, vilket är skit jobbigt..
Lite glad är jag, för idag när vi hade spanska så avslöjade min spanska lärare att vi förmodligen drar ner till spanien en vecka i slutet av september eller början av oktober ,  men frågan är, can i trust him?
Hmm, vad har jag haft på mig dom här första dagarna`?

måndags: vitt linne, och en grå rutig hög kjol från Gina tricot.
tisdags: Rosa little miss t-shirt, svart hög kjol från Gina tricot, och vita over knee strumpor.
idag:


Vitt linne som min syster köpte till mig nere i Palma, och jeans shorts (avklippta jeans från Bikbok).


i tisdags, jag och en kille som går i min klass, han heter Erik, och han ska jag faktist gå till balen med :)

Kimwoe is baaaack

tjabba allahopa :)
fick jävligt mycket klagomål när jag sluta blogga..
men nu är jag tillbaka, (ville inte blogga under sommaren)
hoppas jag lyckas få lika mycket läsare nu som jag fick innan :)
och jag ska försöka vara så intressant som möjligt :)
kan göra som förut, ni skriver en kommentar till det här inlägget om vad ni tycker jag ska blogga om :)
pöösss<3


RSS 2.0