Bloggpaus

Jag vill inte göra er besvikna, men jag känner att jag har tappat "glöden" lite. Och måste fokusera på skolan. Så därför så kommer jag ta en blogg paus nu ett tag. Kanske gäller det bara över ett par dagar, eller någon vecka, jag får se. Men det kommer komma inlägg lite då och då iallafall, för jag kommer inte lyckas hålla mig helt borta. Hoppas ni inte blir sura eller något sånt, men som sagt, jag kommer defenitivt tillbaka, så håll utkik ändå :)
puss på er

vad säger ni?

Jag hinner knappt med bloggen alls längre. så jag funderar på att sluta blogga, eftersom det bara kommer inlägg ibland , och jag antar att det inte är så kul för er? Nu har jag bråttom igen till sängs..
men förhoppningsvis hör jag av mig imorgon. Godnatt <3

Just jäklar!

Pappa smsade mig idag; ring mig när du har rast, jag har nyheter:) älskar dig

Hade ganska många tankar om vad det kunde vara..

*jag ringer*
pappa
; Hej gumman, hur mår du?
Jag; Hej, bra, hur mår du själv?
Pappa; jag mår bra men jag har kunder just nu..
Jag; men vad var nyheten? :)
Pappa; jag flyttar hem igen, 1 februari så får jag lägenheten i enskede tillbaka.
Jag; vaaaaaaaa äre sant? :DDDD

Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer, men super glad är jag :D hihi. woho, längtar!


Godkväll

Förlåt för att jag inte bloggar så mycket längre, men jag har himlans mycket i skolan och är helt sliten när jag kommer hem..
Skoldagen gick ändå bra, hade bip test på idrotten och klarade nästan Vg, nedrans också.. Är inte så bra på idrott, men jag får satsa på teoridelarna och kanske dans om vi kommer ha det i år. Jag och Alexandra fick även hjälp av läraren  Lasse i matte, han är så bäst, så nu börjar jag äntligen få lite grepp om procent & bråk, tack vare han och underbara läraren Pia, ja det finns faktist underbara lärare, tro det eller ej.

Efter skolan så gick jag hem till sjuka Anso, och piggade upp henne, hon verkade faktist inte så sjuk. hmm, ljuger du Anso?  nej, skojja, vi är alltid pigga tillsammans :)
Vi gjorde inte så mycket, pratade om lite saker, haha. lyckliga är vi!:)
Efter det så begav jag mig hemåt i snöovädret, förjävligt var det, frös om fötterna så in i bängen, precis innan hade jag stått och sagt till Anso att jag inte frös alls i mina stövlar. Men det gjorde jag visst..
Nu har jag varit hemma ett tag iallafall, har myst framför tvn, pluggat lite matte och ätit choklad. Nu är jag super trött och funderar på att krypa ner i sängen, med ett kallt glas vatten, åh vad härligt. Men först måste jag duscha. puss, och kanske godnatt..

Tack

Alexandra och Anso, jag tror ni äntligen har fått mig att förstå och inse. åh ni är så bra!
tacktacktack, jag ska klara det, och inte ändra mig igen. Gah, jag är glad. det ska funka. I deserve better, jag gör verkligen det!
åh, älskar er!

Underbara lördag

Ja ni ser på rubriken, jag hade en heeelt underbart mysig lördag. Jag begav mig till Västerhaninge där jag mötte Anso, sedan fortsatte vi in mot stan. Väl i stan så gick vi till Hötorget, och beställde biljetter till 9 bion "pineapple express".  Runt 7 så träffade vi Pontus, Daniel och deras kompis, de hjälpte oss att hitta någon resturant att äta på. Och vi hamnade på Thai resturanten "sawadee". ( killarna åkte hem innan vi skulle äta). Maten var supergod och det var första gången som Anso åt thaimat haha.. Vi satt där ett tag tills vi tog tunnelbanan till Stureplan. Där gick vi till Espresso house och köpte kaffe, gottgott. Det var en kille som satt och glodde på mig somfan, och gav lite små leenden då och då. Jag blir så irriterad på sånt, det ser bara fånigt ut..
Efter Sture så åkte vi tillbaka till Hötorget och gick till bion, filmen var sådär. Eller ska jag vara ärligt så förstod jag nästan inget, jag skrattade när alla andra gjorde det så jag inte skulle verka retard..
Men iallafall, efter bion så tänkte vi åka hem. Men det blev inte riktigt så, vi råkade ta fel tåg så vi skulle fått vänta i Västerhaninge på bussen i en halvtimma, och vemfasen orkar göra det i det här vädret? Så vi hoppa av i södra istället, där träffade jag på en kompis. Sedan tog vi 23:55 tåget mot västerhaninge :) På tåget stötte vi på Natta och några till, men de skulle av i Skogås. Väl i Västerhaninge så tog vi bussen hem till Anso. Anso och jag var superpigga så vi stog och dansade framför spegeln ett bra tag haha. Sedan var det sovdags och vi skrattade oss till sömns.

Idag har jag inte gjort något förutom tagit mig hem från Anso. Nu sitter jag i mitt rum, svept i ett duntäcke och fryser fruktansvärt mycket. Men jag mår bra, jag är glad, men jag vet inte varför. Men tack för en trevlig helg Anso! Snart är det dags för gossip girl, yeeyy. pusss

FANFAN

igår märkte jag något rött under mitt öga, nu när jag sminka mig har det blivit värre. börjar kanske få en vagel. HELVETE!! nu ska jag åka.. puss

stress

Asså varför ska mina helger alltid bli så stressiga, och varför kan jag inte lära mig att planera?..
thats why jag inte bloggar duktigt på helgerna..

Igår var det kul iallafall,det började med att efterskolan så hade jag och anso dans träning för oss själva i skolans gym. Det gick bra i början men sen blev vi trötta och allt blev väldigt oseriöst.. Efter det så skulle Anso träffa Charlie, så då åkte jag till Handen och träffade söta Linn i någon halvtimma. Jag köpte en jättefin spetsklänning :)
Jag åkte sedan hem och väntade på Anso, när hon kom så flummade vi en del och sedan fixade till oss och begav oss till stan. Där träffade vi på lite folk och det var trevligt :) Jag och Anso var hemma vid 1, då satte vi igång sex and the city, men både somnade så sött, men jag vaknade halv 5 och gick och la mig i min säng :)

Nu när vi gick upp imorse så åt vi frulle:), såg att min mor har börjat packa inför flytten, jabbadabbadooo. Vi ska alltså flytta om ca 2-3 veckor till ett större hus brevid ungefär. Jag kommer då få, stooort eget rum, eget vardagsrum och egen toalett. Gud vad skönt! Min syrra kommer få en hel våning själv, lyx!

Nu har jag precis duschat och pratat med Anso, förhoppningsvis så drar vi in till stan, käkar på resturant och går på bio, mysigt va? :) sen sover jag hos henne :) men ha en toppen lördag! puss på er.

Glömde

Juste, jag glömde. Första världskriget också..
Puss godnatt!

en massor utav plugg

Herregud, jag orkaaar inte.. Skolan var hektig och det var mycket som skulle hinnas med. Efter skolan så åkte jag och Alexandra till piercingstudion hon böt sin tungpiercing, och dom skruvade upp min navel piercing eftersom att jag inte har lyckats få loss den, men nu sitter ett fint smycke där, och det gjorde inte ett dugg ont att byta smycke :)

Juste vi gjorde så att en busschauför förmodligen kommer få sparken idag, jäkla kärring, rätt åt henne säger jag bara. Vi behöver inte gå in på detalj men usch, jag är trött på dessa busschauförer. Vi ringde iallafall till SL och berättade vad som hänt, och dom blev väldigt upprörda över att en chaufför betedde sig så, och att ja, hon förhoppningsvis kommer få sparken.

Men efter vi hade varit i piercingstudion så åkte jag hem, nu har jag suttit och pluggat som en galning på;
Hinduismen
Nationalism
Industrialism
Imperialism
Skottet i Sarajevo
Schlieffen-planen
Allians
en svenska uppsats "mitt i terminen"
och även engelska..

puuuuuh, jag är inte ens klar än. Men jag klarar det här.. Så det här fick vara allt från mig idag, men jag hoppas att ni förstår. Ni får en cooling bild från mig idag i skolan;

plugg

Måste pluggaaaaa, puss

Ey

Har ni tänkt på att jag ofta använder ord som "Ey, yo, tjo" som rubriker? haha.
Förlåt för ganska dålig uppdatering idag, har inte suttit vid datan mycket alls, men ni fick ju en liten video för en stund sen så jag hoppas att ni är glad för den?:)

Ni har blivit dåliga på att kommentera nu igen, ska det verkligen vara så svårt att lämna en kommentar?:( Om ni börjar kommentera lite mer så tänkte jag kanske köra en frågerond, vad sägs om det?:)

Ja, min dag har varit okej, har varit väldigt trött men ändå så kämpade jag på som en galning, satt på spec matte och har för första gången i mitt liv börjat förstå lite av procent, känns jätte skönt. Blev lite sur på min svenska lärare för att han hade slarvat bort kladden till min blivande uppsats, även fast han sa att han inte hade gjort det. Tillslut så hittade han den iallafall, man blir verkligen irriterad på slarviga lärare..

Efter skolan så gick jag, Natta och Anso ner till skolans gym och dansade. Björne, Melon och Duggin stog även och kikade ett tag. Vi tränar stenhårt för att lyckas få en bra koregrafi, och alla blir irriterade hela tiden när det inte ser bra ut, men då är det bara att bita ihop och tänka "Vi är inte proffs"..
Men visst ångrar jag att jag slutade.. 
dansa för ett par år sedan, för jag var verkligen duktig måste jag säga, hade dansat i flera år, då på Marika dans & modestudio.. Det var även där som jag blev intresserad av modell yrket, eftersom man även får träna på catwalk och poseringar osv. Det var Marika, som äger studion som även gjorde så at jag fick gå min första modevisning för Lindex :). Längtar verkligen tillbaka..

Dancing

Ni får en liten video av mig, från slutet av dagets träning då vi hade blivit lite flummiga. Men mer från mig later, puss

seg

Har kollat på DH nu, och det är ju såå bra, love it. Nu tänkte jag faktist försöka sova, men jag får se hur bra jag lyckas med det, men jag ska försöka, känner mig faktist ganska trött.
Juste, förut satt jag och frös hur länge som helst här i mitt rum, tog på mig kofta och sockor, sedan visade det sig att fönstret var öppet, gaaah, vem har öppnat det nu?
Och vem FAN är det som sätter igång min data varenda jäkla natt när jag försöker sova. Börjar bli trött på det här, ska bli skönt att flytta om ca 3 veckor..
Men det var allt från mig idag, ni ska få en lite onödiga bilder från i helgen också :)


Längtar

Gud vad jag längtar till gymnasiet.. Att få ta eget ansvar och verkligen känna att man är påväg att bli något. Förmodligen så kommer jag gå Jensen norra, som ligger i vasastan, och det är ca 8 minuters gång avstånd till min mormor ifrån skolan, så det är ju perfekt. Då kommer jag för mestadels bo hos henne på veckorna, tror jag. Största drömmen är självklart att få en egen liten lägenhet, men jag får se hur det blir med det..
Om jag har uppfattat det rätt så slutar man 12 nästan varje dag, så tänk vad härligt att kunna sätta sig på något café efter skolan och ta tag i sina studier med bärbara datorn brevid sig. Och dessutom få plugga något som man tycker är kul.
Jag går faktist runt och tänker på det här nästan hela dagarna, haha. Vill bara att det här skolåret ska ta slut, nununu, för jag är så himla trött på grundskolan. Men första terminen är nästan avklar, bara en kvar snart, wihu.

Någon mer som känner samma längtan till gymnasiet?


oj

Kolla vad jag märkte på den här bilden, hur otroooligt smala ben det ser ut som att jag har. herregud, ibland lyckas kameror göra ens ben super smala, och ibland über tjocka...

Här är väl en normal bild på mina ben; (står lite knappt på bilden och vrider mina ben på ett konstigt sätt)

Förästen, fina latex tights va?:) det är Ansos, som jag fick låna i helgen.

Lucia firanden

JA, jag är heeelt slut,  verkligen, vill bara krypa ner i sängen och sätta igång en bra film och käka lussebullar utan russin, låter inte det härligt?
Nej, istället ska jag sitta här framför datorn och skriva på mitt teknikarbete om dammsugaren. usch..
Dagen har varit okej, ganska mycket plugg.. Men imorse gick jag, Anso och Alexandra runt och informerade de söta femmorna och fyrorna om det speciella lucia firandet vi har i min skola. Då har vi som en tävling mellan arbetslagen ( A B och C). Man tävlar med bästa lucia tåg och innebandy. Man ska ha ett eget tema på luciatåget, som t.ex kärlek, vänskap eller kanske 80-tal, och det är alltså niorna som håller i sitt arbetslag. Så idag efter skolan så hade vi ett litet möte, det gick inte så värst bra, eftersom att vissa killar i min klass inte riktigt har växt upp och satt och skrek hela tiden, då tänker jag "borde inte vi försöka vara en bra förebild för de yngre?", men nej, dom betedde sig värre än alla.. Men vi lyckades iallafall komma framm till ett tema, som jag dock inte kan avslöja här eftersom att det ska vara hemligt inför de andra arbetslagen, och jag vet att några från A och B läser min blogg, så det får vara en hemlighet tills den 11 december, då allt sker :)

Oh gud, luciafiranden får en verkligen att känna att snart är det jul, det är helt sjukt tycker jag, det känns som igår man låg och solade på terassen.

Men 13 December är också en väldigt viktig dag för mig, och för flera av mina vänner, eftersom det är då våran nära vän Denise fyller år, hon försvann från oss 2006, men vi firar henne alltid ändå, och i år skulle hon fyllt 15, saknar henne verkligen helt otroligt mycket. Väldigt mycket känslor brukar komma upp den dagen..

Nu måste jag verkligen plugga lite, skriver senare. puss

Så mycket mer än en låt

"Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed"


Inte varit hemma

Tjux gott folk, skriver jätte fort nu. Har knappt varit hemma idag, direkt efter skolan så gick jag och Anso hem till Alexandra, vi käkade lite mellis och sedan ritade vi och lyssnade på hög dunka dunka musik, och pluggade :) hah. Okej, vi kunde inte låta bli att dansa..

Kom hem vid halv sju, och nu har jag hunnit äta, pluggat mer och umgåtts med mormor:D Jag hinner faktist inte skriva så mycket mer, ber så hemskt mycket om ursäkt, men det är sant. Det är mycket nu i nian, och speciellt eftersom att jag var sjuk hela förra veckan..  Men jag skriver imorn, för nu ska jag se prison break sen sova. Sov toppen!

Jag, Anso och Alexandra, pimps aiight? haha.
juste, dom lärde mig hoppa bock idag, nästan. wihu!


Godmorgon

Har ni sovit gott?:)
Jag hade sömnproblem inatt också, det är superjobbigt. Att bara ligga vaken, vända och vrida på sig, och verkligen inte kunna sova, egentligen vill man ta upp mobilen och börja smsa någon kompis, men då vet man att man bara förvärrar saken.. Men tillslut somnade jag iallafall, men nu är jag skit trött. Sitter faktist och gäspar som en galning.
Har tagit på mig väldigt simpla kläder så jag vet inte om ni tycker att det är så kul att se min outfit idag, haha.
Och usch nu väntar en lååååååååång skoldag, första lektionen är spanska, skit kul, nej! hata hata hata.. Jag kan ingen spanska, jag hör det bara som ett ljud just nu..

Efter skolan så följer jag nog med Alexandra till Walthers gymnasium på öppet hus och kikar runt lite, (jag ska inte gå där). 
Men ha en toppen trevlig dag så hörs vi när jag kommer hem, puss.haha...

inte alltid som man tänkt

Ja, jag trodde att jag skulle skriva inlägget om igår direkt efter förra inlägget, men icke, fick sätta mig ner och plugga hinduismen istället eftersom at jag har missat så mycket och satsar på Mvg i So..
Menmen..
Igår alltså, så vaknade och Anso vid 12, vi käkade då frukost och fixade tills oss litegrann. Sedan tog vi tåget mot Handen, mötte Alexandra i Tungelsta :). I handen checkade vi runt lite, Anso köpte ett likadant läppstift som jag har och även en ursöt hög svart kjol. Sedan gick vi och satte oss på Donken och åt lunch, supergott, plus att vi skrattade oss igenom hela måltiden. Efter att vi hade ätit, så begav vi oss hemmåt. Jag och Alexandra åkte till mig, och Anso till sig.

Visst är mössorna coola? alla vi tre funderar på att köpa dom!


 Vi fixade till oss lite smått, och sedan gick vi och mötte Anso igen vid perongen och tog 20:22 tåget, eftersom att vi skulle hem till Max i Vega. Max mötte oss i centrum, där hyrde vi en film " The ruins ", jag och Anso protesterade faktist mot att se den, men som om att han brydde sig? nej..
Vi åkte till Vega och gick en bit till Max, där satte vi oss och kollade på filmen, som alltså var lite av en skräckis, jag och Anso var väldigt rädda.. Men filmen tycker jag inte var bra, aldeles för mycket blod enligt mig, och vi såg inte ens klart den. Utan vi hoppade i bubbelpoolen, i ca 10 min? haha. Sedan kutade vi till bussen, Alexandra och Max idrottar ju så dom hade ju iallafall kondis om man jämför med mig och Anso.. Men vi hann med bussen precis iallafall :) Vi fick vänta på tåget en liten stund i handen terminalen, och under tiden spelade vi in en sjuuuk video, och jag har inte bestämt mig om jag vågar visa den för er ännu, ni skulle nog inte förstå, haha..
Vi åkte iallafall till VH och gick till Daisys och köpte pommes, sedan åkte vi hem :)  Anso sov hemma, och Alexandra sov hos mig, vi började kolla på en film, men den var boring, så vi sov istället..

På sista bilden försökte jag visa upp min outfit utan att ställa mig upp, hmm..

Det finns inget att berätta om idag. Har bara suttit hemma :) och nu ska jag sova, bloggar nog imornbitti. pusspuss

Sunday is back

Har ni haft en bra helg?, jag har faktist haft en toppen helg, även om jag inte har mått prima. Alla snackar om att det snöar, men jag har än sålänge inte sett någon snö.. Oj jävlar, bara för det kolla jag ut nu, det är ju snöstorm ?:O
okej, back till min helg. Vi börjar med fredagen tycker jag, så kommer gårdagen i nästa inlägg:)

I fredags gick jag ju alltså till skolan, det gick väl bra, trots att jag hade huvudvärk och halsont all day long.. Efter skolan så åkte jag och Alexandra till Gymnasiemässan, vi kom alltså fram dit ingefär vid halv 4. Gick runt där inne ett tag i värmen och kollade runt, träffade en del kompisar faktist. Alla öööste massa papper om gymnasium på mig och jag fick i stort sett panik, men det är vell skönt att veta lite vad det finns för valmöjligheter. Stod och pratade med en tjej från Jensen, och jag tyckte att Jensen norra lät super bra, med linjen Journalistik, och inom den får man även lära sig en del med fotografering, både jag och mamma tyckte att det lät väldigt bra.  Jag och Alexandra åkte hem därifrån någon gång vid 6. Alexandra åkte då hem till sig, och jag till mig :)

Efter att jag hade varit hemma i någon timma, så kom Anso. Vi satt vid datan och lyssnade på musik ett tag, och sedan kom vi på att vi kanske skulle göra något, så vi fixade oss på knappt en kvart, sminkade oss, fixa håret och kläderna. REKORD!!! Sedan sprang vi till tåget, och han med det som gick 21:22. Vi var lite överallt den kvällen, men till sist hamnade vi i tungelsta, och hade det kul, spelade pingis och lite sånt, tills jag började må jätte dåligt, så då åkte vi hem, och kom hem ungefär 00.15..  Hemma så kollade vi på filmen "fjorton suger", den var faktist bra,:) Sedan somnade vi. :)

Ni fick ju lite bilder igår, så nu tänkte jag att ni skulle få en video istället, hihi, här är alltså mina och Ansos Pingis skills:

tjoho hejdå


Jag och Anso hade kul igår, men tog det ändå lugnt eftersom att jag inte mådde så bra. Mer info och även en video kommer senare eller imorn:) Nu ska vi fixa oss bara lite smått, sedan ska vi till Max och kolla på film, jag, Anso och Alexandra. pussss

Hallå :)

Hej på er friska männshor, jag är faktist i skolan idag, men jag mår inte mycket bättre alls. Alla mobbar mig för min hesa röst. Och två killar i min klass står och hänger över min axel och kollar vad jag skriver.. Ena kille sa precis " det ser verkligen bra ut" haha. Skriver ett snabb inlägg nu för jag håller på med min produktanalys, skriver om dammsugare. Hittar inget alls på nätet förutom "kille hade sex med dammsugare".. Aja nu måste jag kila. pusssss

natti

Nej nu ska jag försöka sova, kommer förmodligen somna om ett par timmar men det är lika bra att börja nu. Har inget att säga faktist, förutom att min jäkla förkylning aldrig går över.. Men imorgon blir det gymnasiemässan!! Great.
puss och sov gott alla sockersöta sötnosiga sötisar, hihi :)

Va, jag, nej?

Har precis varit ute på en liten promenad med Zingo, jätte mysigt var det faktist. Han är ju så gullig, även fast att han springer ute hela dagarna så blir har överlycklig när man tar framm ett koppel, plutten!

Juste, någon hade kommenterat en bild på mig på playahead, och skrev något i stil med "Leona Lewis look alike" hmm, jag ser verkligen ingen likhet alls. Gör ni? haha =p
Och har någon nån gång sagt till er att ni liknar en kändis? eller tycker ni det själva, ?:) skriv! Sånt är jätte kul tycker jag :)


Fasiken

Vill ni veta en sak? jag som var så jävla taggad på att gå till skolan idag, ligger ändå här i min säng och mår sjuk. fyfan. Kunde inte sova inatt heller, igår kväll så var det tusentals tankar som fladdra runt i mitt huvud, som
"när kommer jag åka till Thailand nästa gång? Hur ska jag måla mitt rum när vi flyttar? Vart ska jag ställa sängen, åt det hållet, eller det andra? När fan kommer jag somna? Vad kommer hända med min framtid? Vilket gymnasium ska jag gå? osv osv"

Nu ligger jag och kollar på gamla avsnitt av Desperata hemmafruar lite trist måste jag faktist säga att det blir..

Och vet ni vad jag mest av allt vill göra just nu? jo, ställa mig framför en kamera och posa gärnet, och komma med lite nya bilder, fasen vad najs.. Men det går ju inte nu..

Jag börjar få panik av att ligga här i sängen, jag vill röra på mig.. Kanske en promenad ute i naturen, med gammel hunden skulle vara bra? Både för han, och för mig.. Eller blir jag bara mer förkyld få? Någon doktor som läser min blogg, kanske kan svara?

Väldigt onödig bild, men skit samma. haha, checka snygga utväxten! Ni som har sett vloggen med mig och Anso, vet varför jag inte gör något åt det..


babyyyyyyyy!

garderob..

Jag är sååååå irriterad, på min garderob.. Jag känner att jag har fått en annan klädstil, eller iallafall, jag vill, använda andra kläder. Och min garderob innehåller inte riktigt de där kläderna, jätte jobbigt. Varje morgon tar det ca en halvtimma för mig att bestämma vad jag ska ha på mig, men ändå lyckas jag inte bli nöjd. Något ser jag tjock ut i, något annat är obekvämt och något är allmänt fult och jag förstår inte varför jag har köpt det.
Men det skulle vara jätte gulligt om någon kunde ge mig en trisslott, och förvandla den så att det fann ett par tusenlappar på den, snälla?:)

dessa såpa stjärnor

Vem tycker ni om mest i One tree hill, Brooke, eller Peyton? Jag tycker defenitivt mer om Brooke, vet inte varför..


I Gossip girl, Blair eller Serena? Jag kan faktist inte svara på det. Serena tycker jag är gullig och verkar trevlig, men jag älskar Blairs attityd..


Oc, Summer eller Marissa? hmm, lite svårt, men jag tycker nog mest om Summer..

Så vilka tycker ni mest om?:)

Ännu en sjuk dag

Ja, som rubriken, ännu en sjuk dag rullar förbi..  Just nu är jag helt borta, eller har varit det hela dagen, ena stunden så trodde jag att det var torsdag, sedan kände jag helt plötsligt att det var fredag, så jag fick fråga folk, och tydligen så är det onsdag..
Har inte gjort mycket alls idag, suttit vid datorn, kollat på tv, pratat med Mikis, lekt med Tindra och ätit vanilj glass till frukost, yummie!
Och sedan har jag ju fått kommentarer på att ni vill att jag ska skriva kortare inlägg, svårt tycker jag.. Då blir det lätt "jag gjorde det, sen gjorde jag det, sen gjorde jag det, och sen det", om ni förstår? Och sånt tycker jag själv är jätte tråkigt och läsa. Men jag ska försöka börja skriva kortare inlägg och även formulera det på ett bra sätt, gaah, ni sätter min svenska på prov.
Men hörni, jag är på bättringsvägen, och imorgon SKA jag vara frisk, jag SKA, så jag har surplat i mig en kopp varm choklad nu också.

Fick ett sms av pappsen precis, och han sa att han också ville vara en pärla, så han får också vara en pärla nu, och jag tackar för helgen när han var här, vi hade väldigt trevligt :)

MEN VAFAN, jag försöker lägga in bilder på datan, som jag sedan kan lägga ut här i bloggen, men vet ni vad, det går inte? Det är som att mobilen inte reagerar med datorn, eller vad man ska säga. Men jag lägger ut senare om det fungerar. pusss

även min syster är en pärla

Usch, jag tycker synd om mig själv. Här sitter jag igen, sjukare än igår.. Förmodligen så har nog även febern slagit till nu. Och fytusan, jag orkar inte.

´Somnade vi 3 igår må jag tro, sedan sov jag väl lite halvdåligt hela natten. Tills mamma väckte mig vid 6 imorse, och frågade om jag skulle gå till skolan, oftast brukar jag fundera lite på det, men från min mun så kom ett tvärt nej. Jag kände på en gång när jag vaknade smärtan i huvudet, mådde illa, snuvig och ont i halsen.. Så det var bara att försöka somna om igen, och det var ju lättare sagt än gjort.. Låg vaken kanske 1 timma tills jag somnade. Och sedan vid 10 så kom även min syster in i mitt rum, och om jag minns rätt så skulle hon hämta en tröja, och det vaknade jag självklart utav, så sedan försökte jag somna om ännu en gång, vilket kanske tog en halv timma. Mamma väckte mig iallafall till sist vid 12. Då gick jag ner och tog en macka, sedan satte jag mig och läste vecko revyn, eller rättare sagt ögna igenom lite snabbt.
Plötsligt fick jag ett ryck och ville sätta igång One tree hill på datan, och det gjorde jag, så nu har jag sett de fyra första avsnitten igen, riktigt kul att se, och vad alla har förändrats..

För ungefär en timma sen la jag mig iallafall med datorn och kikade runt lite, och vet ni vad!? Då kommer min syster in med en våffla med glass och blåbär, hallelulijah moment! TACK! Hon kom tillbaka för en liten stund sen och frågade om jag ville ha mer, men jag vet inte om jag orkar.

Jag tvivlar faktist på om jag kommer gå till skolan imorgon, i nuläget så säger jag nej, men vi får se.
krya på mig, puss


Min mor är en riktig pärla

Swiiiischh så har denna dagen passerat, herregyd vad fort den har gått.. Har inte hunnit med något nästan, men det behöver man å andra sidan inte när man är sjuk. Men jag har åtminstonde hunnit se Satc the movie, åh herregud vad bra den var. Jag brukar aldrig kolla serien på tv, men filmen, helt otroligt bra. Första filmen som jag sett och fått en tår i ögat, den rekomenderas verkligen.

Sedan så har jag även kollat på prison break, och samtidigt tjatade jag på mamma om choklad, när hon skulle gå ner till nederrvåningen så sa jag;
" Mamma, kan du ta upp choklad, och säg inte att vi inte har någon, för det orkar jag inte med.."
Men hon kom upp utan choklad i handen, fan.. Men jag gav inte upp och fortsatte prata om min jädra choklad. Tillslut tog jag mitt duntäcke och gick in på mitt rum, sedan när jag gick ut till vardagsrummet för att hämta mobilen så kommer mamma upp med en stor kopp varm choklad. Åh där har vi ren lycka! Så nu har jag surplat i mig det, och det gjorde halsen lite smått lenare. Men jag är fortfarande snuvig..
Så om jag går till skolan imorgon återstår att se, jag vill så gärna träffa mina vänner ju, men det lockar inte direkt att bli sjukare..

Oh herregud, det slog mig precis att ni förmodligen inte orkar läsa om min sjuka dag. haha.
Så hörni, jag ska nog ta och stänga datorn nu och sova, cause i need it. Men ha en sjukt trevlig natt så hörs vi imorgon.

Ville bara säga, att jag saknar oss oerhört mycket Linn..

en av världens bästa låtar


sjukling

Hej på er, eller rättare sagt godmorgon, för mig iallafall. Ja, som ni ser på rubriken så är jag sjuk. Ont i halsen, snuvig och huvudvärk. Nästan alla blir ju sjuka den här tiden på året, influensor osv. Och jag är har blivit jätte nojig över att vara sjuk från i våras när jag var sjuk i flera veckor, hade hög feber, svimmade x antal gånger, bihålsinflemmation och luftrörs katarr, allt på samma gång. Åt ca 6 tabletter om dagen, och tro mig, det var inte kul. Så nu för tiden, direkt när jag får lite huvudvärk, så tror jag att jag ska bli sådär sjuk igen, och jag vägrar att gå igenom det en gång till.. Kanske har blivit lite utav en hypokondriker. hmm..

Så idag spenderas min dag till att ligga insvept i ett duntäcke och kolla på tv plus att harkla sig och nysa.. Hade faktist gärna gått till skolan idag, ovanligt, men jag såg lite framm emot det. Skulle ha uppsats prov i hinduismen, och So är ju mitt favorit ämne, och jag som tänkte gå dit och få det efterlängtade mvg't.. Menmen, får ta det en annan dag i veckan.

Sen på torsdag och fredag är det ju gymnasie mässan, ska bli lite kul att åka dit faktist, någon mer som ska dit?

Nej nu tänkte jag glo lite på tv, eller sätta igång sex and the city filmen på datorn, får se vad jag kommer framm till. Mer får ni nog från mig lite senare, och jag hoppas på att bli frisk tills imorgon.. kram

orkar inte

Hej.. Även om jag inte orkar, verkligen orkar inte skriva något just nu. Så har jag lovat er, jag ska lämna ett inlägg, eller två innan jag somnar.
Det var den dära lördagen som jag skulle berätta om, och jag tänker inte berätta exakt allt, för det vill jag inte.
Men jag och Alexandra vaknade vid 11, vi började fixa oss på en gång då, jag färgade hennes utväxt lite snabbt och sedan åkte vi till Haninge centrum och fikade lite, pratade om allt möjligt, mysigt var det.. Efter det begav jag mig hem, och hon åkte till sin farfar.

Men efter att jag hade varit hemma i ett par timmar så åkte jag tillbaka till Haninge och mötte Alexandra, sedan mötte vi max. Och drog hem till honom. Hemma hos honom träfade vi även hans tvillingbror Simon. Efter att max hade tjatat på mig och Alexandra att bada bubbelpool så tillslut hoppade vi i. Vi satt och snackade ganksa länge, men sen orkade jag inte bada mer så jag gick och satte mi och kollade på tv med Simon. Efter en stund sa Alexandra att det var dags att åka hem, för vi skulle bli hämtade. Jag fick då skjuss till västerhaninge men fick vänta där i ca 40 minuter.


Väl hemma så la jag mig i sängen och kollade ¨på Mamma mia, riktigt bra film var det faktist. Jag somnade väldigt sent.

Sen det ända jag har att säga om idag. var att den här söndagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Har iallafall legat
hemma hela dagen och inte gjort ett piss.. ha en fortsatt trevlig söndagskväll..

Min fredag i bilder


Beskrivning av bild 1: Innan jag gick till skolan i fredags, så tog jag detta ego foto..
bild 2: Efter en lång skoldag som ändå gick ganska snabbt så åkte jag och Alexandra till Haninge centrum. Där kollade vi lite på kläder och blev även bjudna ut på krogen, men vi tackade såklart nej eftersom att vi endast är 15 år, men det trodde inte killen på..
Bild 3: Efter Haninge så åkte vi hem till Alexandra, där lagade vi god middag och sedan fixade till oss lite(jag på bilden) för att sedan cyckla ner till Tungelsta "centrum" och möta Max och Malcolm.
Bild 4: Här har vi precis mött Max och väntar fortfarande på Malcolm nere i tungelsta hallen. Vi tog även ner cykeln dit. på bilden så skjussar Max, Alexandra. Och tro mig, han kan inte cykla..
Bild 5: När vi hade mött upp Malcolm så begav vi oss hem till Alexandra. Där satt vi och snackade och hade det super trevligt, på bilden så har Max klätt ut sig lite smått.. Och han ville ta ett kort på oss, och vi skulle langa en "pose".. Och så snygg blev den posen när man är på flummhumör..
Bild 6: Det är inte min rumpa.. Det är max rumpa. haha.. Han tog på sig Alexandras jeans. sexigt va? ärligt så tyckte han om bilden och tjatar på mig att jag ska lägga in den på facebook.. vad säger ni, har han snygg rumpa eller?;D
Bild 7: Efter allt flumm hemma hos Alexandra, så skulle jag och Alexandra endast följa med dom en liten bit, därför brydde jag mig inte om vad jag tog på mig för skor.. Men det blir inte alltid som man tänkt sig.. Vi bestämde oss att dra iväg till "centrum" igen, för att träffa Geberg och Erik, och jag fick då gå runt i foppa tofflor, jag som trodde bestämt att jag aldrig aldrig aldrig skulle ens ta på mig sånna skor..
Bild 8: Ja, sista bilden som togs denna kväll. Här på Alexandra, vi tog också med oss ena hennes hund ut.. Här sitter vi och väntar på Geberg och Erik nere i parken. När dom kom så satt vi och snackade, och det var fruktansvärt kallt ute. Tillslut la jag mig i en stor gunga och fick mig en liten tupplur. Tills Alexandra skrämde mig.. Jag tjatade på alexandra länge.. och vid klockan 1 eller halv 2 så lyckades jag tillsist få henne att vilja gå hem..

Det gick ovanligt fort att gå faktist. När vi hade kommit hem till henne så satte vi en gång en film och la oss med duntäcken i vardagsrummet. Båda somnade och jag trodde att vi hade sovit i kanske 1 timma.. Men sedan när jag vaknade och kollade på klockan så var den halv sju på morgonen. Ajajaj.. Men jag väckte iallafall alexandra och vi gick upp och la oss i sängen:)
Straxt får ni även veta mer om min lördag. puss sålänge.

snabb inlägg

Hej, här har ni mig, livs levande, den dåliga bloggerskan.. haha förlåt. Jag ska berätta vad jag har hållt på med.. Igår, låg jag hemma hela dagen, med en otrolig smärta i huvudet.. fyfan säger jag bara.. Mikis kom iallafall på kvällen och livade upp det hela. Vi såg på en film som hette Bangkok dangerous, och båda tyckte att filmen var helt okej:) roligt att man kände igen sig på platser där filmen spelades in, och kunna peka ut "exakt där gick vi". Mikis somnade lite innan mig eftersom jag har blivit beroende av ett spel på min mobil, inte bra, jävla speldjävul.
Idag så kom jag iallafall iväg till skolan eftersom att jag var tvungen att dra mig dit.. MEn det var faktist en riktigt rolig skoldag, vi hade elevens val med många olika roliga aktiviteter under dagen. Allt skulle talas på engelska. Vi fick även sluta tidigare så jag kom hem klockan 14.00, mycket skönt. Eller ioförsig, direkt när jag kom hem fick jag sätta mig ner och plugga mattematik, fy fasen. Har prov imorgon, på geometri, volym- och jävla enheter som jag inte fattar ett piss av. fan.. Så det har jag suttit med idag och sedan umgåtts med Mikis. Just nu sitter vi i mitt rum och kolla på EMA, eller Mikis sitter och läser vad jag skriver, är det intressant Mikaela? haha. "nej" svarar hon nu. Tack så mycket, (hon skrattar)..
Vi ska se klart på EMA sedan ska vi göra ordning oss för våra älsklingar, sängen.. 
Så vad händer imorgon? nja det vet jag inte säkert, eller jag ska vara med Alexandra, vi kommer förmodeligen dra in till stan under dagen sedan tar vi det nog lugnt på kvällen :)
Men nu så ska jag kolla klart på programmet, och jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Menmen, i be right back!

Juste jag blev jätte glad för Jonas brothers blev nominerade på EMA, wiiihuu, men dom vann inte.. fan igen..  Men jag kan trösta er om ni vill pöjkar?(:haha ne nu skojja jag..

Och juste igen, BARACK OBAMA vann presidentvalet i US and A, wooohaaaa, thats power!

pusspåer!

Natti

Nu har jag kollat på DH, och det var super bra som vanligt. Har läst lite på kanal5.se om vad folk tror om Edies man, hmm. Vad vill han egentligen, vad tror ni? Jag tror att han ska hämnas på Susan och Mike, för att de "dödade" hans fru och barn i bilolyckan.. Nu tänkte jag börja skriva massa saker jag tror, men kan det vara så simpelt? nja, det är ju Wisteria lane vi pratar om.. Läste också att det var någon som hade tjuvkikat på avsnitten och Carlos skulle tydligen kunna börja se lite smått igen, kan detta stämma?
Ja det är mycket frågor som ställs nu kring programmet eftersom de har hoppat fram 5 år. Spännande. Men vad som händer återstår att se..
haha, kul Gabbi har blivit..

Och vad som händer imorgon får ni veta då, för nu ska jag sova. Godnatt och krya på mig!puss

sen bloggning, sjuk..

Hej, hej och hej. Hur mår ni? jag mår vell sisådär.. Försov mig ett par minuter imorse, så stressade en del på morgonen. Men iallafall, i skolan var det jobbigt, jag mådde inte bra.. Ont i huvet, magen och en otrolig smärta i käken, kan knappt röra munnen. Jätte knäppt. Så nu sitter jag i sängen, ögonlocken hänger över mina ögon nästan. För en stund sen så kollade jag på Paris Hiltons nya film, "the hottie and the nottie", till min förvåning så var den faktist ganska bra!, har även laddat ner Bangkok dangerous och old school, riktigt olaglig har jag blivit *hihi*.

Just nu chattar jag med pinglorna Alexandra och Mikis Coconut. Mikis som egentligen skulle sova här inatt kom på att hon skulle till tandläkarn, så hon kommer imorn istället, då jävlar. Thailand flashbacks!!! Vi måste ju bara kolla på alla bilderna från Thailand och tänka tillbaka hur underbart kul vi hade det. Oförglömlig resa verkligen..
När jag väl pratar om det, så ska jag även säga att min plastsyster Amanda även var med i Thailand, och den där Amanda fyller 17 år idag. Ett stooort grattis till dig sis!

Jag och Mikis Coconut :D (checka hennes bruna ben!!!!!, och mitt bruna hår..)

Mitt huvud kommer verkligen sprängas snart, så jag funderar på att ta en liten powernap.. Är också väldigt hungrig så jag skulle inte tacka nej till gårdagens middag (donken), åååh, nu suktar jag mig själv.. Nej nu får jag ge mig. Jag har lite nya grejjer som jag har köpt att visa upp om ni vill ?:)
Och ja juste, glöm förbövelen inte att kommentera! :) love uu

This design?

Är det den här designen de flesta menar med att den var snygg?=) Isånnafall så har jag kvar den ett tag..
 
Men nu tänkte jag krypa ner i den varma sängen, och försöka fundera på hur jag ska klara vintern så kallblodig som jag är.. Det är fruktansvärt, jag är alltid kall, ni kan fråga all jag känner.. Jag har dessutom förfryst mitt öra en gång i tiden vilket kunde ha ledit till att jag kanske skulle varit tvungen att amputera det, så jag får verkligen inte gå utan mössa på vintern. Men jag slarvar ändå med det. Har iallafall bett min mor att vi kanske ska åka till doktorn och kolla upp mitt blodtryck eller vad det är man mäter, för det är inte nog med att vatten blir till is på vintern, jag blir också till is, och det är jag trött på, jag vill vara vaaaarm. Som t.ex idag, jag gick runt med två canada goose jackor på mig inomhus, men jag frös ändå. hallåå? vad är det för fel liksom... Nej nu ska jag sluta klaga. Sov så gott alla varma och kalla människor<3

Vlogg skit!

Jag skulle ju lägga ut en vlogg jag gjorde, jag har försökt flera gånger, men min röst och min mun rör sig och hörs inte samtidigt om ni förstår hur jag menar? jäkla youtube.. eller snarare min cam..
Vill ni se den videon iallafall, eller vill ni att jag lägger in en annan på mig och Alexandra från idag ? lite crazy..
Fixade nyss lite bilder på någon häftig hemsida;
här får ni ett exempel :)

-

Tack för att du finns,

mamma.. (bilden hittad i min systers blogg)


underbar låt

Den här låten är så fin, hade inte hört den på ett bra tag tills jag lyssnade på den för en stund sen.. Lyssna på texten gott folk..

Nej nu jävlar

Hörni, höstlovet är slut.. Och vet ni vad det innebär, jo, att jag är helt tillbaka och bloggar från och med nu som vanligt. Och inget mer flamms tramms. Så vad har hänt mig sedan sist jag bloggade på riktigt, (fredags)?
Jo, i fredags skulle jag som sagt vara med Alexandra, ny duschar och totalt ofixad så gick jag till tåget och mötte henne, hon såg likadan ut hon. Klockan var då halv 7.. När vi kom innanför dörren så sa mor att maten var klar, hon hade lagat någon pasta, jätte gott var det:) Sedan nämnde jag till mamma
 "vi ska uuuut och ha kul",
hon skratta åt mig och sa, " det tror jag inte på, så ofixade ni är"
"Det får du vell se straxt, hur snygga vi är"
sa jag då..
Sagt som gjort, vi fixade oss och kom snabbt på att vi var tvugna att hinna med tåget 20:22. Alexandra hade då inte sminkat sig klart och jag hade knappt fixat håret.. Katastrof säger jag.. Men men, min mor trodde oss tillslut iallafall och skjutsade oss snällt till tåget.. Väl på tåget så kom vi på att det var ett disco i Torvalla (haninge) för folk som var 13 år och uppåt.. Haha, med ett stort léende på läpparna sa vi "´Ska vi gå dit och se vilka som skämmer ut sig?", Så hoppade av i handen och tog oss dit med buss. Då möts vi vid entren av några som var där i samma syfte som vi.. Menmen, jag och Alexandra kunde inte låta bli.. Vi betalade 30 spänn för att komma in, och så lämnade vi in våra jackor.. In på discot, kramade några vi kände, och sprang ner på dansgolvet och garvade och ställde oss och dansade som galninger. Sedan efter ca 10 min så gick vi ut därifrån, fritidsledarna som höll i discot tyckte att vi var någolunda knasiga som gör så, menmen. Kul iallafall.. haha! Sedan var vi bjudna på en fest som vi trodde skulle vara i Tyresö, men den visade sig vara i Nacka, så vi sa NO WAY! Vi tog istället tåget, in mot stan. På tåget så träffade vi ett gäng trevliga killar i 18-19 års åldern, vi satt och pratade med dem en stund och sedan hoppade vi av på Söder. Där skulle vi träffa två killkompisar, som heter Elias och Sebastian. Vi gick hem till Elias och satt där ett tag och det var faktist jätte trevligt. Efter det begav vi oss hem. När vi kom hem så var klockan drygt 1. Vi trodde då att vi hade kommit hem med sista tåget. Men sedan märkte vi att ett till tåg åkte förbi och blev skit förbannade eftersom vi kunde ha kommit hem med det då istället, drygt 2..
Väl hemma så satt vi och pratade och tänkte kolla ¨på skräckfilm, vi satte igång den, men efter ett tag så bestämde vi att vi inte orkade bli skrämda. Så vi sov istället..
(Alexandra på bilden)
På lördagen så vaknade vi någon gång vid 13.00.. Vi fixade oss då på en gång och begav oss in till stan. Där köpte vi skor och lite sånt :), tänker dock inte gå in mer på lördagen.
Igår, så var jga hemma hela dagen, tog det super duper lugnt. Hade laddat ner step up 2, ettan är min favorit film. Men tvåan var också väldigt bra. Senare så åt familjen middag tillsammans, som vi inte gör så ofta eftersom alla sprider ut sig över hela huset. Men vi åt iallafall någon gryta, som var väldigt god. Efter det så var det dags för Gossip girl, det var lika bra som vanligt, men jag är helt förtvivlad över att Dan och Serena... Kanske får ladda ner nästa avsnitt för jag vet inte om jag orkar vänta.. På natten så sov jag näst intill inget alls, men till min förvåning så var jag ovanligt pigg imorse, och steg glatt upp ur sängen, med ett bra morgon humör, inte likt mig alls.. Skol dagen var bra, var hos studivägledaren och kollade lite på gymnasium och sådant, guuud, jag vet fortfarande inte vad jag vill bli.. Sista lektionen var idrott men jag behövde bara vara med på halva eftersom jag skulle smita iväg till utvecklingsamtal. Det gick bra, mamma blev nöjd :) Jag och mor rullade sedan vidare till Haninge och köpte Mc Donalds och sådant.. Väl hemma så satte sig jag och min syster och mulade i oss tjockismaten. Herregud vad gott det var!! Nu har jag laddat ner två filmen, Mamma mia och Sex and the city.. Vilken ska jag se?hmm..

Juste när jag väl håller på att berätta saker så ska jag också säga att min vän som följde med mig till Thailand, Mikaela, ska bo här i ungefär två veckor. Jätte kul kommer det bli! 
Nu ska jag sluta för det här blev nog det längsta inlägget jag någonsin skrivit.. Men jag är iallafall tillbaka nu. Och btw, vill ni se videoinlägget jag gjorde imorse?;)


en kommentar, en fråga

Kommentarer Postat av:

förlåt, vet att den här kommentaren inte har något at göra med det du har skrivit men undrar barar vilken sorts modell du vill bli?duvet typ katalogs modell eller nå annat? jag tror att du klarar att bli modell om du vill:)

2008-10-31 @ 18:24:49

Den här frågan fick jag på förra inlägget. Och jag tönkte försöka svara på det.
Jag vill bli den modellen jag kan lyckas bli. Det spelar ingen roll egentligen vad jag blir för sorts modell, jag tycker om att stå framför kameran helt enkelt. Men jag vill defenitivt inte bli utvikningsmodell. Och jag älskar dessutom att gå, alltså modevisning. Men jag vet inte ännu hur lång jag kommer att bli. Så det återstår att se. Men kul fråga du ställde, något att tänka på, verkligen :) kram

Quiz your friends

Jag hittade ett test på Linns blogg, där hon ahde gjort ett såkallat kompistest. Så jag gjorde ett jag också, nu kan ni alltså se hur mycket ni vet om mig, tryck på länken; http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811020531179601&a=1&   Och sedan kan ni gärna lämna en kommentar till det här inlägget om ni vill berätta vad ni fick för poäng:) kul va?:D

RSS 2.0