when love takes over


Give me a reason I gotta know, do you feel it too ?
Can't you see me here on overload, and this time I blame you...
Looking out for U to hold my hand, it feels like I could fall
Now love me right like I know you can, we could loose it all


Låten som jag drogade i sommras kan jag inte längre lyssna på. Inte för att den är uttjatat. Jag vill lyssna på den, jag vill, jag vill, jag vill.

idolbild

Jag har fått en idolbild (vilket jag ioförsig får några hundra varje dag), men jag tyckte den här var så stilren. Så ni ska får se den.

Tack Martin Weiner.


I know u all love me!
Känn ironin i detta inlägg..


Back in business

Efter en lugn fredag och en MAXIMALT kaosad lördag plus en sömnig söndag, så är det nu måndag.
Helgen har varit bra. Men ja, lördagen kaosade lite.

Det var fest hos en tjej i min klass. Först var vi där några stycken och åt middag och hade det jätte trevligt. Det började därefter trilla in lite folk, allt fler och fler. Och fler. Oinbjudna människor som jag blev så fruktansvääärt sur på och skickade ut dom, men somliga har ju inget liv och står utanför lägenheten i flera timmar. Folk vågade knappt gå ut.
Efter ett tag kommer två små "kända" bloggerskor, och rent utsagt beter sig som AS. Och det gjorde inte mig på bättre humör. När ena flickan säger att hon inte kan bli utslängd för att hon är "känd" så räckte det fan. Jag blev sur, alla blev sura. Bråk blev det. De fullkomligt vägrade att dra därifrån. Haha, lite kul hur man kan beté sig så omoget. Och hon ska vara 93a..
Nog om det.
Det var kaos, tillsist kom någon sorts vakt som har sammarbete med polisen och slängde ut alla gäster som inte skulle vara där. Vi blev äntligen ca 10 personer och allt blev lugnt. Klockan var dock väldigt mycket, skulle kunna gissa att den var runt 4-5. Så de flesta gick och la sig.
Igår vaknade vi vid nio, och städade lägenheten. Efter det åkte jag Cassandra och Annie till donken och satt där i nästan  3 timmar, babblade på om lördagskvällen.
Söndagen var sedan lugnt, jag gick och la mig vid 8.

Lite pics.

Utanför. Hjalle, Sara, minns inte, minns inte.

Utanför. Jag, Hjalle och Isabelle.

Moi, Nicklas, minns inte.

Söta Annie på donken.

mmmmmmmm, nej. Funkar på söndagar!


morning

Godmorgon.
Vaknade på ett riktigt konstigt sätt imorse.
I min drömm så ringde klockan, jag gick upp och sminka mig osv som vanligt. Sen blev jag ju jätte förvånad när klockan ringde och jag vaknade ännu en gång men den gången på riktigt. haha lite skumt faktiskt och jag förstod inte riktigt vad som hade hänt. Men nu är jag uppe iallafall, på riktigt tror jag. Ska gå till tåget om ungefär en kvart. Börjar vid 1, men först så ska jag luncha med tjejerna. Får se vad det blir för gott idag.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, det beror nog lite på hur jag mår med tanke på hur dåligt jag mådde igår efter skolan. Men kanske åker till Anso eftersom det kommer lite folk dit ikväll.
juste, läs det här inlägget i Ansos blogg http://ansfii.blogg.se/2009/august/mar-skit-daligt.html#comment hur gulligt är inte det?
Ringde henne när jag hade läst det och sade att hon inte behöver vara rädd för att förlora mig.
Men om hon ändå är det så tycker jag att hon ska lyssna på Westlife-swear it again, du måste lyssna på den Anso!

Ska fixa det sista nu. Kameran hänger med till skolan, och den skriker av glädje. hihi.

usch

Designen jag har nu är typ den fulaste jag någonsin sett, men den får funka tills jag ha lite fina nya bilder på mig och verkligen orkar lägga ner tid på att fixa :)

Hoppas att ni har haft en bra dag iallafall. Själv har jag haft huvudvärk och mått illa hela jäkla dagen, jättejobbigt. Tänkte försöka komma i säng straxt, det väntar ju en ny dag imorgon...
Förövrigt så trivs jag jättebra på jensen. Lärarna är super och likaså min klass. Tror att det kommande tre åren kommer bli jättebra. Något som är lite smådåligt är vell att man bara får 35:- till lunch varje dag (vi har ingen skolmat), och man kommer ju inte så långt på det. Men ioförsig så har man ju halvdagar så ibland hinner man nog inte bli så hungrig, eller så åker man bara hem och äter när man har slutat.

Föresten ska jag färga mitt hår snart eftersom jag fick det i födelsedagspresent av min syrra för 1 år sen  men det är ännu inte gjort.
Hade bestämt mig för blonda slingor, men nu börja jag tveka lite. Ska jag bli brunett, eller blonda slingor?

videoblogg

Här har ni en videoblogg från imorse.
Nu ska jag försöka fixa lite med bloggen :) pöss

Fucked up

Mitt internet har inte funkat på hela jävla dagen. Så jävla sämst.
Ska sova. Vi hörs imorgon! puss på er. och förlåt.

Dead

Jag är så jädrans trött alltså.
Även om jag började 1 och sluta 5 (alltså inte så länge), så blir man helt död. Kom hem vid sex iallafall. Och nu har jag bara tagit det lugnt, ätit middag och mött upp Alice lite snabbt.
Tänkte faktiskt försöka sova tidigt ikväll eftersom jag ska upp kvart i 6 imorgon :|

den 31/8 så ska min klass vara publik till "hål i väggen", roligt va? Älskar det programet verkligen så jävla klockrent. 

Har verkligen inget att berätta om. Tråkigt nog. Tom på idéer. 

Så jag tycker vi bestämmer såhär: Nu när jag ska sätta igång med bloggningen helt så vill jag ha er hjälp så jag kan få lite idéer. Vad vill ni att jag ska skriva om?:) Var inte rädda för att berätta! 




Ajla på första bilden, vitamin care på andra bilden. Första gången jag smaka, riktigt gott!

ingen el

Hej.
Jag som skulle blogga imorse innan jag drog till skolan försov mig i 1 timma. Duktigt. Men jag hann iallafall in till stan och hann äta lunch innan vi började.
Sedan satt vi och hade mediaproduktion i 3 timmar. Vi lärde oss en del grunder i photoshop och det var roligt, men tre timmars lektion är lite väl långt kan jag tycka. Men jag ska vara glad att det inte var typ matte eller nåt;)
Men efter det så hade vi matte 1 timma och sedan sluta jag 5. Var hemma klockan 6.

Och vad märker jag nr jag kommer in i huset? Jo att vi inte har någon el, halelulijah. not.
Förhoppningsvis kommer den tillbaka om ett par timmar, men vad fan ska jag göra när datorn dör liksom? Går ju inte att kolla på tv heller.

Min syster var iallafall smart. Hon har varit hemma hela dagen, utan el. Så hon hade ju inget att göra, men då kom hon på att hon kunde städa MIN garderob. haha. Tack syster, det behövdes verkligen!

Outfit:


Nästa gång jag uppdaterar är när elen är tillbaka. Kram


Kul

Tycker det är jätte roligt att blogga när jag får så många kommentarer, verkligen.
Nejmen seriöst, vill ni att jag ska komma tillbaka med normal uppdatering om inte mer nu när skolan har börjat igen, så får ni kommentera lite. Jag tycker att det är tråkigt att blogga om jag itne får nån respons på det jag skriver.
Så kom igen!

Ska kolla på "kendra" och sedan tänkte jag dra mig mot sängen. Börjar klockan kvart i 1 imorgon, superskönt. Men ska möta Ajla och Cassandra (två tjejer i min klass) vid 12 och äta lunch någonstans innan vi börjar :).

Inte så mycket mer att berätta plus att Kendra börjar nu. Hinner nog blogga innan jag drar imorgon.
Puss och godnatt på er.


You are stuck in my heart...

yesterday

Hej darlings.
Kom hem från Alice för drygt 1 timma sedan. Sitter nu hemma och mår halvdant, är väldigt trött. Men Amerikanska pannkakor hos Alice imorse räddade min morgon, haha.

Igår så drog vi ju på lite party i Västerhaninge där bland annat min älsklings Linn var. Jag mådde tyvärr jätte dåligt, så vi valde att åka därifrån väldigt tidigt. Men påväg hem så fick jag tillbaka partyhumöret och vi åkte på fest i Haninge, men den är var inte rolig alls, så vi stanna bara 20 minuter.. Därefter åkte vi hemåt igen, men vi såg Ludvig och några till i västerhaninge, så vi valde att hoppa av där och prata med dem en liten stund. Men inget speciellt hände där heller, så vi åkte hem och åt, sen la vi oss :).
Inte så lyckad kväll, men jag träffade iallafall trevligt folk :)

I väntan på bussen. Jag och Tonyyyyyyyyyyyyyyyyyy


Nyfikna?

Jag antar att ni är ganska nyfikna på hur min första skoldag var?;)
Den var toppen. Började 8 och slutade 11.
Bekantade mig med två tjejer som jag sedan åt sushi lunch med. Förövrigt verkar min klass bra. Vi är 28 tjejer och 3 killar tror jag. sjukt många, men det funkar nog.
På måndag börjar jag kvart i 1 och slutar vid 5. Har halvdagar varje dag vilket är riktigt skönt.

Igår kväll var jag med Alice, vi hade det verkligen superkul. Det började i Västerhaninge där vi träffade lite människor. Sedan åkte jag och Alice till Jordbro på lite fest. Där var alla jättetrevliga!
Vi åkte hem med sista tåget som går vid två :)

Nu: Sitter hemma hos Alice. Ska börja fixa mig när hon har kommit ut från duschen. Sedan åker vi till någon i västerhaninge där bland annat några från vår gamla klass är!
ÅÅÅÅH nu kom Chris Brown på radiooon, freeeze!

Igår:



aaaaaaaaaaaaaaaah

JEEEEEEEEEEEEEENSEEEEEEEEEEEEEEEN NORRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JAG HAR KOMMIT IN
FATTAAAARR NII?????????????????? MAMMA OCH JAG STOG OCH HOPPA NYSS OCH VAR GALNA.
JAG KOM IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!

shit pomfritt, jag börjar imorgon. hahahaaa

Jag vill också..

Ja, då har vi det här med gymnasiet.
Ni kanske har märkt att jag inte har berättat vart jag ska gå?
Anledningen är att jag faktiskt inte riktigt heller vet vart jag ska gå.
Jag har kommit in på Fredrika bremer- Sam/turism. Men mitt största mål var ju faktiskt att komma BORT från haninge. Och fredrika, ligger ju i haninge. damn tänker jag..
Jag står kvar som reserv på jensen norra och Enskede gård. Och jag hoppas, men heeela mitt hjärta att jag kommer in på jensen, det är det jag vill.
Jag vill lära känna nya människor, vill inte gå i haninge, med folk jag redan känner. Låter kanske skumt? Men jag älskar ju att träffa nya människor.
Dessutom tror jag att linjen journalistik skulle passa mig perfekt. Ja hörni, jag lever i ovishet (haha).

Kommer gå till uppropet i fredrika bremer på måndag. Men sedan får jag hoppas att under de tre kommande veckorna så hamnar jag på jensen norra.


Håll tummarna för mig!


DÖÖÖÖR

Åh herregud.
Jag kom precis hem från en "natt" på stan.
Och för att inte tala om den "underliga" personen som kom framm till oss på tåget........
Nu kommer vi till delen där jag dör..

Han kommer framm och ger oss komplimanger för att vi är snygga, när han precis skulle av. Snabbt säger han att vi skulle gå ut från tåget och prata med honom och att det var han som hittade Caroline winberg, Om ni inte vet vem det är så är det en av sveriges absolut kändaste supermodeller. Hon har t,ex gått modevisningar för Victoria secret.
Men vem fan tror på en sån random snubbe som kommer fram och säger det? Inte vi iallafall. Han försökte skaka hand med oss men vi inprincip nekade det.

Nu när jag kom hem så googlade jag upp modellscouten som hittade caroline winberg. OCH TROR NI INTE DET VAR HAN?  huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur JÄVLA dumma får vi vara. Super, där missa jag den chansen.
fattar ni, CAROLINE WINBERG!!!
Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.

bloggtorka

Hej på er.
Jag vill jättegärna blogga. Men jag har verkligen inget alls att dela med mig av.
Inga bilder, inget specielt roligt att berätta. nada.
De senaste kvällarna har jag iallafall varit inne i kungsan och kollat på de konserter som har hållts. Har däremot växit ifrån att vara inne i kungsan på dagarna under ung08. Visst är det roligt, men det kryllar dock av fjortisar som jag jag förövrigt inte trodde fanns längre. Menmen. Har varit inne där på dagen 1 gång iallafall, det var vell lite halvkul om man säger så. Förra året var jag och Alice inne exakt varenda dag, och vi tyckte det var de roligaste dagarna någonsin typ. Men som sagt, vi har vuxit.

Någon bild har jag nog från när vi var inne på dagen...

haha jätte gullig bild, not. Älsklings Määääx!


Glada jag

Vissa av er kanske han läsa inläggen igår innan de raderades?
Annars så skitsamma.
Men till er som hann läsa det, så ska jag försöka bara skita i allt och leva mitt liv och börja tänka mer på mig själv och inte bry mig så jävla mycket. Inte jag som förstör mitt liv.
Skitsamma som sagt.

Idag åkte jag och Anso till Haninge centrum igen.. Jag fick lust att köpa en "partyklänning". Anso sa att det var slut med shopping för hennes del på ett tag.
Jag kom hem med en söt tight lila klänning.
Blev inte så förvånade att Anso inte kunde hålla sig och köpte en svart likadan plus likadana skor som jag köpte igår fast svarta. Nu vill hon aldrig mer shoppa med mig eftersom hon påstår att jag alltid får henne att köpa saker. Finns nog en del sanning i det. "prova prova, skitfin, köp" så låter jag oftast. haha förlåt Anso.
Sen mötte vi iallafall upp Jasmine, och åkte hem till mig. Här tog vi det lite lugnt och sedan så gjorde vi pastasallad alla tre, plus min syster.
Efter det så åkte vi till tungelsta en kort stund och jag kom hem för drygt 1 timma sedan.
Nu sitter jag och min syster vi matbordet med en varsin dator. Så sociala mot varandra.

Härlig mage det ser ut som jag har på bilden. haha.




lista

FAKTA

Smeknamn:
Bara Kim eller Kimwoe tyvärr.
Födelsedag: 10 september
Bor: Enskededalen och Hemfosa
Arbete: "arbetslös"

FAVORIT...

Färg:
Rosa, svart, lila, vit, blå. Har många, för många.
Plats: Koh Samui
Drog: Vaseline
Fordon: Bil typ. haha.
Film: P.s i love you, stomp the yard, step up 1&2. plus många många fler.
Djur: Mina.
Affär: Väldigt många. Kläder.
Serie: Gossip girl och DH.
Café: hmm, fikar alltid på olika ställen.
Skor: Högklackat ut tvekan.

BRUKAR DU...

Titta på dig själv i spegeln:
Jaa, alltid när jag går förbi en spegel så stannar jag upp. nästan iallafall.
Gnälla: nja.
Skrika: När jag är sur.
Sova: nej aldrig. ironisk.
Drömma mardrömmar: ja.
Försöka vara annorlunda: Nej.
Klä dig i svart: Ja det blir ofta något svart klädesplagg.
Hata folk: finns några jag verkligen hatar.
Lita på folk: nej.

NÄR...

Åt du senast:
Kommer inte ihåg.
Läste du en bok senast: Några månader sen.
Var du på konsert senast: Om man inte räknar med Rix fm, så var det Chris Brown.
Köpte du något senast: Igår.
Kysste du någon senast: Fredags..
Svor du senast: några timmar sen.
Sjöng du senast: igår.
Klagade du senast: vet inte.
Är det sommar: Ja. Men snart slut:(

VEM...

Saknar du:
-
Rörde dig sist: Vet inte.
Kysste dig sist: -
Gjorde dig riktigt glad senast: Anso.
Fick du sms från senast: Markus

HAR DU...

För många vänner:
Man får aldrig för många.
Tvångstankar: ibland.
Någon annan psykisk sjukdom: tror jag inte.
Färgat håret: Ja, allt för många gånger.
Brutit några ben: Armbågen
Några piercings: navel och öron.
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Ja
Bra självförtroende: till och från.
Kysst någon: Ja.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja, till Anso.
Varit kär: Ja.
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej

HUR....

Går du:
snyggt.
Fördriver du tiden: Tv, datorn.
Mycket pengar har du: några hundra. haha.
Tjänar du pengar: nej.
Ofta diskar du: ibland.
Ofta städar du: ibland.
Ofta träffar du din familj: bor hemma.
Mycket äter du: Lagom.


ÄR DU..

Förstående:
Ja
Öppensinnad: Ja
Arrogant: njaej
Osäker: ibland.
Blyg: nej.
Smart: Mycket smartare än vad folk tror.
Sentimental: senti vadå?
Pratglad: JA!


funny

Har haft en förjävla trevlig dag, om man bortser från det otrevliga.
Shopping med Anso, jag bärde runt på alla hennes typ 10 påsar? Fullprpppade med kläder och skor.
Även jag lyckades få med mig ett par skor hem och ett linne.

Sen ikväll har vi varit i stan. hos kompisar och sånt. Vet inte vad jag skriver, är trött. Har inte sovit på jätte länge..

outfit

Jag total älskar min outfit idag.
Vad säger ni, lite vågat kanske?
Men så perfekt.

-

Dags att slänga min "tur" piercing i sjön?..

Nitar

Jag älskar nitar.
Som ni såg så hade mina nya höga shorts nitar? så jävla snyggt.

Detta är nyinköpt:
Armand, från ett random stånd i rättvik. Dom hade nitar överallt på den "marknaden". Men köpte bara armbandet. 60 kr gick det på.

Detta kedjehalsband med "nitar" på är från H&m och kostade ca 80 kr tror jag :)


Tingeling

Föresten så pryder nu ett nytt smycke min navel, en liten Tingeling. Som jag förövrigt älskar.
Min tingeling piercing så ge mig tur. Hon är ju trots allt en fé? :)
Visa nu vad du går för :)

N ska få en bättre bild någon annan dag :)
på min arm ser ni vip-bandet som har suttit på min arm hela veckan, det passade skitbra ihop med mina armband. not :)

Trött

Efter mer eller mindre en vecka med party, så är jag trött. Orkade inte göra något ikväll.
Vad jag inte visste var vell att jag skulle hamna hemma helt ensam, men aldeles för mycket tankar som snurrar runt där uppe i bollen.

Ni ska få bilder från Rättvik, orkar ni inte vänta så har Anso lagt ut bilderna jag har lagt ut på facebook på sin blogg. http://Ansfii.blogg.se/ .
Jag måste dock göra er besvikna, finns knappt en enda party bild eftersom jag inte orkade bära runt på en väska med min stora kamera i på dansgolvet som jag och Anso plus ett par till ägde sönder, hihi :)
Mina fötter är totalt förstörda, skavsår, blåsor, uppsvällda osv. Men jag skiteri, har levt på högklackat varje kväll och det vare fan värt! Mina fötter lagas!

Men usch vad jag hatar att vara hemma ensam, tycker det är jätte läskigt och är helst vaken tills det blir ljust ute, haha..

Men ja, för mycket tankar.. underbara? jag vet inte riktigt. jodå, eller? haha...

Såhär går lilla trötta jag runt idag iallafall.

Hemma

Kom hem tidigare än vad jag trott, men nu är jag hemma.
Har haft en underbar vecka trots det tråkiga vädret som var på besök i rättvik.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Känslan är knasig, känslan är otrolig. Vad babblar jag om..?

RSS 2.0