just like heaven


Är inte mina julklapps kängor to die for?

Gó jul

Julafton, och jag har ändrat min uppfattning. Känner att det här kommer bli en riktigt bra jul.
Imorse så låg det ett paket runt min egna lilla gran i mitt egna lilla vardagsrum. Där fanns det söta underkläder, tack tomten (mami).
Ligger en massa paket under den stora granen, kan knappt vänta. Men jag har lite aningar om vad det är, men det får ni veta sen.
Tidigare imorse åt vi tomtegröt till frukost, myys.
Nä hörni, ska nog ta och fixa mig nu.

Ha en underbar julafton.

just because
just get back up

Fyfan för det här.
Har längtat efter julen som en 5 åring det här året, nu är det snart 1 dag kvar, och det känns inte bra. Känner att det bara kommer bli bråk, spyr på alla jäkla bråk just nu.
Det är en människa som har förstört allt det här. Splittrat allt.

Jag hoppas och ber, att min familj slipper bråk på julafton iallafall.
Usch var sur jag är just nu.

här har ni

Tyvärr ser man inget, men ni kan ju lyssna!

Denise

Igår hade Denise fyllt 16 år. Hon lever kvar inom oss alla.
I torsdags så var jag och flera andra på luciacupen i min gamla skola. De tidigare åren på lucia så har vi alltid tillägnat en låt till Denise.
Det här året bestämde vi oss för att göra detsamma även fast vi inte går kvar i skolan, vi sjöng låten "jag fick låna en ängel" som vi även sjöng första lucian efter allt hade hänt, låten spelades även på minnesstunder. 
 
Ska försöka fixa en video så att ni får se, annars är det ju bara att ni addar mig på facebook (Kim Dolores Kangärde) och kollar videoklippen som jag är taggad på.

Do you remember?

De senaste dagarna har varit annorlunda, eller inte. De har varit precis som vanligt. Jag vill inte vakna, men vaknar ändå, åker till skolan, får huvudvärk, åker hem, tänker för mycket, somnar sent. Iprincip så.
Kul. Nej. Snart är det nyår, och det innebär förändring i mitt liv. Guu vad jag längtar. Nä nu ska jag rulla vidare till skolan. Men ska försöka uppdatera senare. Pussen.

PS, Min syster Mika fyllde 18 igår, så kika in  hennes blogg och lämna ett grattis. http://majka.blogg.se/ , DS.

can't get enough

Ni kommer få ett till youtube klipp, detta ännu bättre än det i tidigare inlägget.
En av Chris Browns nya låtar, inte nog med det, en av Chris Browns bästa låtar!
Ni kan ju också lyssna på låtar som I can transform ya, changed man, drop it low osv.

for old days

Orginalet är bra, men denna "remix" är underbar. Lugn version av låten down. Lyssna och njut.

Baby don't worry

you'll be my only, even if the sky is falling down.

Crazy bitch

Tänker bjuda på mig aldeles för mycket. Videon kommer förmodligen försvinna om ett tag, den är bara för att jag inte har uppdaterat. Och ja, jag putar med läpparna lite genom hela videon, så ni behöver icke kommentera det :)
Don't hate me to much.

Another you

Inte på humör, inte alls. Vill bara försvinna ett tag för att sedan komma tillbaka när allt är bra. Men jag kan inte gömma mig från mina problem, de kommer hitta mig.

knocked me down

Inte nog med hjärnhinnesinflammation i snart ett år..
Mamma har precis pratat med min neurolog. Jag har stresshuvudvärk också. Tack så mycket. Detta innebär att jag måste börja simma typ minst två dagar i veckan, och även börja basta mycket. Vilken tur att vi har bastu. Sen så räcker det inte med det, jag är tydligen typ i riskgruppen också för svininfluensan, vilket innebär VACCIN! Jag som hade lovat mig själv att inte ta det där skitet. När mamma sa det så börja jag bara skrika och slängde på luren, förlåt mamma. Men jag vill verkligen inte, man vet ju inte något om bieffekter som kan komma om ett par år. Vill verkligen inte. Dessutom är jag otroligt spruträdd.
Jag kommer aldrig vara en frisk människa, det är bara att insé. Okej nu överdriver jag lite, men vafan. Det här är inte kul.

i see no future

Halloj!
Sitter här, i min soffa, trött och kall som fan. Ensam är jag också, ensam i ett trevåningshus, hundarna och min misse är ioförsig hemma. Men mänskligt sällskap hade inte varit fel. Syster kommer förhoppningsvis hem snart iallafall.
Skoldagen var bra, men nu har jag inte orken att sätta mig och plugga. Som alltid alltså. Men jag måste ta tag i det. Har ju en hemtenta. buhu..

Today's, tog av mig strumporna!

Jeansshortan är pappas, från levis.


RSS 2.0