..

Jag bloggar nog senare. Har inte mått bra. Och datorn gör det värre.
Ha en trevlig lördag <3

tänk

Nu är fixat och klar. Ska ta halv 12 tåget in mot stan, lite små nervös faktiskt med att färga håret eftersom att jag blir så himla ledsen och sur när det inte blir bra. Men det blir det nog, hoppas jag.. Får se om jag gör lite slingor i håret också. Ni får vänta med spänning tills jag kommer hem :), jag också typ..

Igår innan jag somnade så satt jag i min säng, åt is och bara tänkte. Och det var så jävla skönt att bara få sitta och tänka, tänkte på nästan allt mellan himmel och jord, och helt plötsligt hade det gått en halvtimma. Och det var verkligen inte så att jag hade tråkigt. Jag rekomenderar verkligen det, att ni tar en stund för er själva kanske varannan dag och bara tänker, på allt. Men såklart inte bara på negativa saker. tänk tänk tänk!

Jag fick lite sällskap när jag skulle fota dagens outfit... Nalle, familjens puckade hund!


turn it of

Nuuu, är det dags, nuu ska jag stänga av datorn :)
Sov så jätte gott, imorgon färgar jag håret och hoppas på rejäl skillnad! Får se när jag bloggar, beror på om jag stannar hemma från skolan eller inte. Men jag hoppas att ni har haft en nice torsdag, och att ni får en ännu bättre fredag, jihu. fredag!!!
puss och godnatt på er


tyst

Vad hände med alla kommentarer?
kommentera mera, min blogg är ju helt tyst nu....

That summer, those nights

Hittade en bild på mig och Alexandra från i sommras. Fråga mig inte varför Alexandra har solglasögon, hon prövade dem när de var nya och i detta sammanhang togs bilden.
Men det jag lägger märke till i bilden är hur brun jag var. Jag minns det så bra, jag hade inget smink förutom mascara. helt sjukt. ÅH vad jag längtar till vår och sommar!

clothes

Vem vill inte ha de här plaggen i sin garderob i vår?...

escape


ibland brister det

Jag har försökt allt vad jag har kunnat med att vara en glad Kim idag. Men plötsligt brast det. Huvudvärken tog kol på mig, jag kunde knappt prata med någon utan att bli ledsen eller sur. Sen kom gråten. Jag ringde min kära mor, och förklarade hur jävla dåligt jag mådde. Det värkte i hela mitt huvud, och alla ljud verkade vara så mycket högre, som när alla skrev i klassrummet, då fick jag panik, man hör hur pennan skrapas mot papper..
Jag börjar insé att jag inte kan må såhär, jag kan knappt plugga, jag kan inte koncentrera mig.
Har fått en kallelse från Neurologen nu, men min tid är inte förens mars, hur ska jag klara av att må såhär i 1 månad till?

Efter skolan åkte jag ändå in till stan 1 ca en timma och fikade. Nu är jag hemma, och sitter i köket och känner doften av god mat. yummy.

Idag var jag väldigt lättklädd. Men jag känner att jag inte orkar klä upp mig när jag bara ska till skolan, det är därför jag oftast inte lägger upp mina outfits då. Men ni ska få den iallafall:)

Jeansen syns inte, men de är ett par svarta stuprörs jeans :)

Godmorgon

Jag är på bättre humör, tjihu!
Förutom att jag är sjukligt trött. Nästa vecka så ska jag försöka gå och lägga mig vid 8 eftersom nationella proven börjar då, i svenska. Lite små nervös faktiskt, men det är nog inget att oroa sig för :)
Efter skolan så åker jag in till stan och fikar, alltså kommer jag blogga lite senare. Sen väntar även plugg när jag kommer hem. Det är alltid torsdagar som vi har mest läxor på, och man lyckas alltid skjuta upp det..
Imorgon kommer jag sluta vid 11 eftersom att jag ska till min systers skola och vara hårmodell. Kommer då ljusa upp håret en del :)
Nu måste jag kila. See you later, och hörni, var glada!

Sleepy

"Ber om ursäkt för allt skit jag har skrivit i din blogg..det var väldigt omoget,efter man tänkt efter så ja det var omoget och det tycker nog många fler.
Skämmigast för min syster eftersom det här är hennes ip adress så ni inte tror att det hon!
Återigen förlåt ska inte upprepas igen det här."

Nu har jag fått en ursäkt, visst det duger, men jag tycker ändå det är jävligt ruttet av personen i fråga att ha betett sig såhär. Hoppas att fler kan ta åt sig nu.
Och ja, jag skulle gott och lagt mig, men jag duschade och sen sögs jag ner till datorn. haha. Nu ska jag sova på riktigt. Imorgon är jag som sagt glad, då vaknar jag på så jävla rätt sida, hihi, can't wait! Godnatt

-

Kollar på Top model. Sedan är det made in sweden. Dagen har inte varit bra, så jag orkar inte skriva något mer, och inga bilder får ni heller. förlåt.
Hoppas ni får en sömnig natt och att ni vaknar med ett leende på läpparna. Det ska iallafall jag göra. Imorgon, ska jag leva på riktigt, alltså vara glad!
Puss och godnatt på er.

U don't know me!

Har varit upptagen all day long, kom nyss hem från Jensens norra öppet hus.

Vill bara säga till er idioter, att ni känner inte mig ett piss, OKEJ? Jag lyssnar fan inte på house, jag gjorde förut, men även då lyssnade jag på Chris. Förbjuder ni mig att ha han som idol eller? i don't care. För på det viset ni kommenterar bevisar bara hur jävla dåligt ni känner mig, eller knappt vet vem jag är. Fattar ni?
Ni skriver som om ni känner mig så JÄVLA bra, men när ni säger att jag började gilla Chris B nu, så visar det bara motsatsen. Åh ni är så jävla dumma i huvudet på riktigt. Attt ni inte har något bättre för er än att säga till mig vilken musik stil som jag borde lyssna på. Herregud.
Fattar inte ens varför ni läser min blogg om ni har så mycket i mot mig!

Jag blir inte ledsen, för eran skull! Själv har jag bra självförtroende, men tänk på andra, som ni kan såra totalt, få må jätte dåligt. Helt ärligt, känner ni er inte dumma i huvudet, patetiska och helt störda?

Sen har jag en del underbara läsare och ni ska inte ta åt er alls av det här!

ruuuuuun

Hoppas att ni har sovit gott, nu måste jag springa springa springa springa till tåget i halkan. ha en trevlig dag puss

Top model

Nu är det dags för top model, som jag längtat:D
Jag säger godnatt till er alla nu eftersom att jag inte riktigt vet om jag kommer orka ta mig till datorn igen sen. Hoppas att ni sover jätte gott.

En sista sak bara, lyssna på denna låt innan ni går och lägger er. Så jävla bäst!
Chris Brown- Heart to heart

B G

Jävla bullshit att Björn Gustavsson är överskattad, han är grym.
Nej nu blir det noodles!. pusssgurka

Denise

Som en del utav er vet så år 2006 dog en utav mina närmaste vänner, Denise.
En blogg har nu skapats, där vi som kände Denise skriver inlägg.  Läs om ni vill. Kram

http://ripdenise.blogg.se/


excuse me mama

Hej alla glada nu blir det barnprogram, nej vad tråkig humör jag har..  *flinar*
Kom hem för kanske 2 timmar sedan i think. Men satte mig inte framför datorn förens nu, eftersom att jag är en liten datanörd så försökte jag hålla avstånd.. Satt istället och kollade på Austrailias next top model, det var lite annourlunda, men okej.

Dagen har varit pretty chill, men jag har varit otroligt trött, eftersom jag gick upp kvart över 6 imorse för att duscha, haha.
Sitter just nu hemma ensam, väntar spänningsfullt på att mamma ska komma hem och säga vad det bli för mat.
Nej nu ringde hon och sa att jag får laga nåt själv, faan. Det blir väl nudlar i guess..
Och alla ipren är slut, damn asså..

Jag som hade tänkt att visa dagens outfit idag var way to snabb att slänga på mig mjukis kläder när jag kom hem. Men ni får lite webcam bilder sålänge :)
Niggah lips, och ja, jag har glugg! hihi, men that's me.

Attraherande, eller?

min mysiga outfit:


illamående+ångest

Jag gjorde kladdkaka.. Och självklart var jag tvungen att smaka, bara "lite" utav den goda smeten. Nu mår jag illa och har ångest. Jag som ville börja träna och trivas med min kropp, men nejnej.. Detta börjar ju verkligen bra.

Man kan ju inte låta bli..



Faaaaaasen också, kladdkaka borde vara olagligt..
Nu börjar The secret life of the American teenager, som jag kikade på för första gången för 1 vecka sen, och tänkte faktiskt se på det idag igen :)
Vi hörs imorgon, då ska jag försöka ge er lite egopics! :)
pussgurka

Gymma?

Jag har funderat ganska länge nu på att sluta lata mig, och börja gymma. Natalie och Anso kommer förmodligen börja gymma nu i februari på Najaden så jag tänker att jag kanske ska hänga med på den vevan. Men vet inte om jag får efter som att jag inte fyllt 16 ännu. Men ska höra mig för lite.
Dock så ramlade jag på idrotten för ca 1,5 år sedan 1 och en halv meters höjd rakt ner på rygg och nacke. Så när jag gymmade i Thailand fick jag sådana jävla kramper i ryggen så jag kunde inte röra mig på hela kvällen, och jag undrar om det kan ha med fallet och göra. Någon som är bra på sånt där ?
Men jag ska ha snygg kropp i sommar, jag ska trivas i min kropp!

-

Fashiontoast fashiontoast fashiontoast !!!!

take you down

Har varit hemma i 1 timma nu. Är så jäkla trött.. Tänkte sätta mig framför tvn med en macka och lite plugg.
Skoldagen har varit rolig, vi kunde inte sluta prata om hur jävla kul vi hade i fredags. Stackars våran klass som trodde att snacket om Chris Brown skulle vara över nu efter konserten, men nu är vi bara ännu galnare och vill berätta exakt allt från i fredags " åh då gjorde han det, sen sjöng han så, sen sa hans kompis så" haha.. Men dom är glada för vår skull hoppas jag.. Haha alla frågar föresten i min klass om varför alla säger att jag skämde ut mig, dom trodde att jag hade ramlat eller något på scenen, men jag berättade hur det var, och att jag inte alls skämde ut mig:)

Nej hörni, nu ska jag göra en macka känner jag.
vi hörs lite senare .


sovmorgon, eller´?

Jag vaknade utav att min katt "knackade" på dörren ungefär 1 minut efter så kom min mor in och väckte mig. Ja sa då att jag hade sovmorgon till 08.50 så att jag kunde sova en halvtimma extra, men en halvtimma råkades dra ut till 1 timma. Så idag kommer jag ca 20 minuter sent till skolan, men det är inte så farligt, har spanska nu på morgonen och min spanska lärare säger varenda lektion "idag ska vi ta det lugnt" så vi gör aldrig något på lektionerna förutom översätter lite då och då.
Måste ringa Anso kom jag på och säga att jag är sen, ssåådärrrr. Hon och jag är så kärleksfulla mot varandra...
Anso: Vart är du?
jag: försov mig..
Anso: ahaaaa okeeej vi ses sen
jag: mm, hejdå.
"klick"
Nej hörni, nu måste jag fixa håret och packa idrottskläder. See you later alligator!

Video

Hittade en video på youtube nu, man ser mig när vi går ut. Jag är svartklädd med stort hår typ och "möter" Chris!
Enjoy, jag gjorde det, every single minute of it! ååhå vad jag längtar tillbaka..

All i need

Allt jag behöver en söndag är en varm kofta, och choklad!
Okej, mobil, dator, tv osv behövs också, jag måste sluta ljuga för mig själv..


outfit

Ungefär såhär såg jag ut igår, Latex leggins, blå tubkjol och svart långärmad tröja.
Ett tips för er som har den här höga, midjekjolen, ha den inte precis under brösten. Ha den längre ner, den blir så jäkla mycket snyggare då och det ser modernare ut enligt mig iallafall. Annars så har Gina tricot kommit med en ny tubkjol, som är till för att ha lite längre ner, så den är också bra! Det är ett väldigt bra grundplagg, kanske lite små tråkigt, men ack så bra om man ska till skolan eller bara på bio m.m.


blä

Bion sket sig eftersom Alexandra smsade sista minuten inna jag skulle gå till tåget att hon inte orkade.
Så jag tog istället en knäcke macka och nu sitter jag här again, fast nu inte med pyjamas, utan med jeans, och smink... blä.

Mitt i allt hittade jag min musiklärare på youtube



Och sen en annan lärare i min skola..

city life

Jag och Alexandra åker in till stan för att se på bio, vi hörs sedan!
Kram

heart to heart

Igår så åkte jag och söta Anso in till stan för att se på bio, men vi kunde inte reservera platser för sf.se verkade inte fungera.. Så vi åkte dit i onödan, självklart fanns det inga platser kvar någonstans.. Så vi satte oss på donken och åt och skrattade som galningar och pratade om fredagen, men vi hade föbjudit oss att säga "Chris Brown" på hela kvällen för att vi skulle tänka på annat, men det hjälpte ju inte.. Vi sa iställer "duvet han" eller "breezy". haha..
När vi kom hem så satte vi oss och kollade på twilight, eller ja, halva twilight. Sen somnade vi. :)

Sitter just nu och lyssnar på radion/youtube, på radion spelas bleeding love, och på youtube spelas heart to heart.

fredags :)

hahahah

Snälla herregud?hahaha, gud jag sitter här och skrattar på riktigt.
Tror ni ärligt att jag bryr mig om ni säger sånna saker som att jag skämde ut mig? åh ni är ju så patetiska...
Och jävla bullshit om att Chris Brown har varit min idol i ca 1 månad?:S Gå tillbaka några arkiv, så kan ni t.ex gå in på mitt quiz där det är en fråga om vilken låt som jag ALDRIG tröttnar på, jo "with you".
Och dessutom, som vissa säger att jag aldrig hade något om honom på pa? för ca 1 år sedan så hade jag musk: Chris Brown på parmetrar. Ta reda på lite jävla saker innan ni skriver.
Ni måste ha ett förjävla tråkigt liv och sitter och håller på såhär? och säger dessutom inte vilka ni är? HAHA.
Fyfan för er, fyfan!
Ge upp nu.

Allvarligt, kolla så många anonyma som skriver? hah.  Dessutom det är bara de anonyma som skriver de "dumma" kommentarerna! jösses, förstår ni inte sjävla vad ni skämmer ut er?


picture

Här har vi han, mannen som fixade upp oss på scen, vi kunde inte sluta säga "we love you" till honom, och "you are the best"

hur orkar ni?

Fyfan för er, hur orkar ni sitta och säga att jag skämde ut mig? ni borde skämmas nu.
Min dröm gick i uppfyllelse, jag skiter fullkomligt i om jag skämde ut mig. Ni som var på konserten och såg mig, jag vet att ni inte hade tackat nej om de hade frågat er om ni ville gå upp på scenen, eller hur? och hur lätt är det, när man står på scenen, inför hela Hovet plus den människan som man ser så jävla mycket upp till, min idol, Chris Brown!
Lägg av nu förfan!

Jaja. Jag vet att ni säkert är lite nyfikna på hur vi lyckades komma upp`? Vi hade sittplatser men längst ner. Och närmast scenen. Flera med vip pass gick förbi oss all the time, t.ex chriss familj, och vänner. Och när en kille gick förbi, så ropade vi på honom, han var amerikansk, han sade att ahn hade kännt Chris i 3 år ungefär. Vi berättade hur jävla mycket vi älskade honom osv, sedan sa han att han kunde fixa upp oss, han skulle bara prata med Chris's livakter, sedan kom han livakter och snackade med oss, vi skulle presentera oss osv. Sedan pratade dom i sin tur med några vakter som skulle fixa oss backstage..
Ungefär så gick det till, allt gick dock väldigt snabbt, men jag hann filma honom när vi var där uppe, och självklart kommer den videon komma upp :)



Bild lånad utav Anso.


Mitt livs bästa kväll- utan tvekan


on stage

OMG OMG OMG OMG OMG, JAG VAR PÅ SCENEN, JAG VAR PÅ SCENEN, FATTAR NI? JAG VAR PÅ SCENEN.

MER KOMMER SEN!

Dagen

Vilken jävla skit dag det blev igår, därav anledningen till att jag inte bloggade för att det inte skulle gå ut över er..
Men jag fick iallafall tröstshoppa med en skrattglad Anso :)

Idag är det idag, och vet ni vad idag är?`23 januari, dagen som jag väntat på så jävla länge nu. Kanske mitt livs roligaste och bästa kväll. Självklart pratar jag om Chris Brown, ååhå, kan inte vänta till ikväll. Fattar ni att vi kommer vara i samma "rum", jag och dendär stjärnan, min idol. Det är sicked, och självklart kommer jag sjunga med till varje låt, så på lördag har jag nog ingen röst. hih.

Nu måste jag plugga lite innan jag beger mig till skolan.
JAg skriver senare om jag hinner :) pusspuss


wanna be on top?

Nej hörni, nu har jag suttit vid datorn, way to long. Ska bege mig upp och sätta mig framför tvn för att kolla på top model.
Imorgon så åker jag och Alexandra förhoppningsvis in till stan så att jag får köpa den kjol jag har suktat efter länge nog och även ett par lös ögonfransar, så blir jag riktigt snyggo på fredag. Längtar so much.

Jag och min syster lagade våfflor till middag vilket var lite halvgott. Mamma har varit i Nynäs med ett par vänner och haft det trevligt. Måste bara säga en sak, vi satt och kolla på bilder igår från när min mamma var 17-18 år. Och faaaan vad snygga kläder hon hade, höga levis (jeans) shorts och en randig pösig tröja instoppad. Plus att hon hade så väldigt fint hår och kropp, så det såg amazing ut.
Jag är faktiskt på jakt efter ett par höga jeans shorts till sommaren/våren, så har ni några ideer så får ni gärna säga till :)
mamii:

Kimii;


Godnatt på er:)

love it

Kärlek till denna låt. Bäst är det när Chris sjunger, hoppas ni hör skillnad så ni kan avgöra vad ni tycker :)
Flying solo- Chris Brown ft. andre merrit :

oldies

Gud vad jag ibland saknar gamla tider. Som sommaren 2006, först var jag i Thailand i 3 veckor, resten utav sommaren spenderades med mina vänner. Vi hade väldigt kul, och vi var väldigt små...
kolla här bara:
Här var jag på Dalarö, med Anso och Duggin. Väldigt mysigt och det var inga andra människor där. tjihu.

Allt detta får mig även att längta till sommaren så förbaskat mycket. Jag känner på mig att denna sommar kommer bli riktigt bra. Gäller att hålla ut bara, tills den är kommen :)


Provsvar

hej på er alla..
Är hemma nu från skolan. Provet gick bra, eftersom att vi hade en annan lärare som hjälpte mig att förklara lite.
Vi hade även musik och har nu kommit framm till vilken låt vi ska spela och arbeta med under vårterminen. Först och främst så har vi valt Abba, och nu valt låten 'lay all your love on me' som jag tycker är heeelt underbar. :)

Mamma ringde ju doktorn idag, blod proven visade nada.. Jag hade jätte bra blod. Så nu har min doktor ringt till en neurolog, (huvud specialist) och så ska neurologen skicka en kallelse till oss, så ska vi åka dit nån gång och kolla lite närmre på mitt huvud.. läskigt.. Men detta kan ta ett par veckor sa min mamma nu, hur fan ska jag stå ut med denna huvudvärk i ett par veckor undrar jag då.. 
Jaja, det ska inte störa mitt humör. :)

Har inget plugg till imorgon, men till fredag så jag ska öva lite glosor tänkte jag :)

Idag på lunchrasten satt jag och ego fotade mig, haha.

matte prov

Har varit väldigt upptagen idag, plus att jag precis märkte att jag hade fullkomligt glömt bort top model.
Men jag skriver väldigt snabbt nu och kanske ganska otydligt.

Skolan var okej, förutom den förjävliga huvudvärken. Men mina vänner lyckades som valigt pigga upp mig till näst intill toppenhumör.
Efter skolan så åkte jag och Anso och solade solarium som jag inte gjort sedan tidigt på hösten. Men det blev bra, är inte så värst röd :)
Sedan begav vi oss till paus för att fika/plugga. Var faktiskt väldigt trevligt och vi pratade om ingen mindre än.... Chris Brown. hahaa !!
Lite olika alternativ för vad vi ska göra efter konserten börjar nu komma upp, vi får se vad det blir. Helst träffar jag ju Chris såklart. hihi.

Har matteprov imorgon, procent. Mitt värsta ämne. Fattar inte något utav de där jävla sakerna "%".. Men jag kämpar på trots tröttheten i kroppen.
Har inte fått några svar på blodproven, så mamma ska ringa imorgon och höra.
Sitter just nu och blöder näsblod faktiskt, suck..

Nej hörni, förlåt för sunkig uppdatering idag, det här blir nog det ända inlägget. Men vi hörs imorgon. puss puss

cam

haha jag har lekt lite med min webcam.. klicka för större bilder :)


Sitter nere i köker eftersom att mitt trådlösa modem verkar vara paj-.-
Och jag har ju verkligen inget kul för mig just nu, så för er som tycker om kök, och inte egopics så ska ni också få lite bilder, generöst va?:D


haha seriöst, fyfan vad tråkig jag är.. Nej nu ska jag inte tråka ut er mer. Låter min dator sova nu så att den är lite piggare imorgon, jag också för den delen. Tänkte gå upp till mitt egna lilla vardagsrum och kika på tv. Och kanske somna, gud vad lockande det känns. Imorgon är det skola, ap kul. nej.. Men vi hörs imorn anyways! puss godnatt

pics



Jag hatar alla bilder, min syster hade råkat ställa in en inställning på min kamera så att jag blev lite småsuddig på varenda bild-.-
Och för guds skull, fråga inte vad jag gör på andra bilden.. haha.
Vilken tycker ni blev bäst?
Tryck för att få större bilder.


blooood

Hej på er, här sitter jag med huvudvärk som vanligt. Har inte haft tid och blogga riktigt.
Men ja, imorse åkte jag ju till doktorn.. Berättade för doktorn exakt hur jag mått, han klollade då mitt blodtryck och lyssnade på hjärta o lungor, allt såg bra ut som tur var.
Men sedan kom det värsta, han säger att jag måste ta blodprov, jag klarar inte av det. Jag hatar alllllllt som har med sprutor och göra.. Men jag vill ju bli firsk, så vad gör man inte..? In till rummet där det var kanyler överallt kändes det som. Direkt börja jag gråta. Klämmandes i mammas hand och tårar rinnandes på kinderna så känner jag hur den där sprutan går in i mitt armväck, och jag trodde att jag skulle dö.. Herregud vad ont det gör. Min syster var med, som inte är ett dugg rädd för sprutor sa att jag faktiskt lyckades göra henne rädd.

Men men, får svar imorgon förhoppningsvis. Doktorn visste inte riktigt vad det kunde vara, men kanse blod/järn brist eller någon infektion i kroppen. Om det inte är något utav det, så måste vi åka till någon huvudspecialist och kolla lite närmre.. Så jag får hoppas på det första alternativet, blod/järn brist.

Efter det så åkte vi och käka på donken, jag mamma och Mika. Superskönt att vi inte behövde åka tillbaka till skolan. Jag hade ju haft en traumatisk upplevelse med sprutan.. hehe.
Jag och Mika har varit ute och fotat och ni får bilder aldeles straxt :) kram

Ni får en lite konstig bild för att jag har lust att bjuda på mig själv :)

klockan 8

Godmorgon darlings.
Har ni sovit gott? Jag somnade förens två, och sedan imorse när mamma skulle väcka mig så orkade jag verkligen inte, det var tvärstopp.. Försov mig iallafall 25 minuter från att mamma väckte mig, men det var ju skönt eftersom att jag ändå har hunnit bli klar :)
Ska bara packa väskan med idrottskläder och sådant.
Så nu ska vi iallafall till doktorn som jag har pratat om ganska länge nu, och kika lite vadfan det är för fel på mig. Sedan åker väl jag till skolan, men jag orkar verkligen inte.. gash. Känner att jag borde få vara ledig idag, hihi.

Har matteprov på onsdag, sen vet jag inte riktigt vad jag mer har för prov. Men veckans höjdpunkt är självklart fredag, CHRIS BROWN, jag kan knappt bärga (stavning?) mig , iiiiiih!

Men hörni, ni får ha en toppen skol/jobb dag, så hörs vi när jag är hemma igen :) pyss

run it

Pjuh, hej, hemma!
Denna söndag blev ju händelserik.
Det börjar med att mor min ringer och säga att vi skulle åka till ikea, och jag hade en kvart på att fixa mig, hej och hå. Åkte bil tll ikea, där fyndade vi en massor behövliga saker, som en byra, överkast till min soffa, dekorer, lampor och lite sådant. Efter det så blev jag skjussad till Älvsjö, då var klockan tjugo i 5. Tog därifrån tåget in till stan, och mötte Alexandra och Nadji. Vi hade lite beslutsångest på vad vi skulle göra, men det slutade med att vi satt på mysiga Espresso house i ca 2 timmar, pratade och skrattade :)¨
När jag och Alexandra skulle ta tåget tjugo över 7 så fick vi springa, det blev kaos. Jag missa tåget, Alexandra hann med det.. haha.. Så hon fick hoppa av på södra och jag fick ta t-banan till medis. Sedan satt vi på burger king i 1 timma och värmde oss..
Men det blev iallafall en toppensöndag, alltså ett bra slut på en helg :)
Så jag kom hem klockan nio, nu har jag ätit och fixat lite smått i mitt rum. Nu är jag mycket trött och har huvudvärk, så ska nog sova aldeles straxt. Imorgon ska jag äntligen till doktorn, som jag längtat..

Från att ha varit en ful tråkig vit garderob, så blev det en ganska snygg garderob faktiskt, ellerhur?:)


Ni får en ganska försenad men söt bild, på Nattas lilla vovve "Tila".

oh boy

Godmorgon babes.
Hoppas att ni har sovit gott och att ni är utvilade :) Jag har sovit väldigt bra inatt faktiskt, men vaknade som vanligt med huvudvärk och näsblod.
Dagens planer är fortfarande oklara, helst vill jag fika, men behöver även åka till ikea och köpa en byra så jag kan packa upp lite från mina kartonger eftersom att jag knappt haft någon avlastning. Men mor min säger att det snöar och hon helst inte vill köra bil då, men som sagt, jag får se vad som händer :)
Hur som helst så blir jag nog inte hemma idag. Skulle behöva köpa lösögonfransar också :)
Vad ska ni göra idag? :)

Ni får en underbar låt nu såhär på morgonkvisten, som förhoppningsvis kan pigga upp er lite.

Sanningen

Har kollat på gigli, den hade fått apdålig kritik men jag tyckte ändå att den var ganska bra:)
Nu är jag super trött och mitt huvud behöver sömn.. Imorgon blir det antingen ikea eller fika, vi får se.. Hoppas ni alla har haft en supertrevlig lördag och att eran söndag blir lika trevlig. Vi hörs imorgon, men innan jag går så har jag något att bekänna... jag är enbent. eller?

shoe lover

Jag älskar ju skor som flera utav er vet, och får aldrig nog utav dem. Nu när jag gick in på forever21 så höll jag på att dö...


Fan man ser inte bra, men det var de snyggaste skorna jag har sett, men självklart så finns dom inte i deras sortiment verkar det som. typiskt...

Trillingar

Vill ni veta en lite hemlis?
Jag, Kenza och Leona Lewis är trillingar...¨
hahah nejmen, jag har hört folk som säger att jag är lik Kenza, och även några har sagt att jag liknar Leona lewis. Sedan såg jag nu att flera har sagt att Kenza liknar Leona lewis, så vi tre måste ju har något gemensamt, eller?

Ta mig till doktorn

Jag är så trött på detta, jag vaknade utav en helt otrolig smärta i huvudet. Och oftast så är det ju så att man får ont efter kanske 10 minuter när man har gått upp, men från att jag öppnade ögonen så kände hur huvudet bultade. Sen har ju även andra symptom som blodsmak i munnen. Och nu sitter jag med bomull i näsan eftersom att jag även blöder näsblod. Idag blir det en lugn dag, för jag orkar inte göra något och mamma vill inte heller att jag gör det när jag mår såhär..
På måndag så ska jag iallafall till doktorn, och tro det eller ej, så längtar jag.

sovaaa

Efter en makalöst lugn hemmasittarkväll så är det nu dags för sängen. Är grymmt trött så jag somnar förmodligen väldigt fort. Sitter faktiskt och käkar på en nattmacka eftersom att jag blev plötsligt skithungrig.
Förlåt för de tråkiga inläggen idag, förhoppningsvis så blir det bättre imorn :)


CB

"It's never the right time to say goodbye"
"with you, with you, with you, with you"
"cause we only got one night, doubble your plessure, doubble your fun, and dance forever"
"is yo man, on the floor, if he aint, let me know, let me see if you can run it run it"
"Young boy just turned 16 and i got, 64s and hot bikes that i rock"
"Im feeling all superhuman"
"i'm here, alone, didn't wanna leave, my heart won't move, it's incomplete"
"you'll be okay, you'll be alright, you'll be just fine"
"Shawty get loose, baby do what you do"
"And then i looked to my left and i lost my breath cause this girl was so fresh"

Jag får inte nog, Chris Brown!!!
Och förlåt för att min blogg mer börjar handla om Chris än om mig,haha..

video

Hittade en ca 2 månader gammal video på min mobil, Anso och Alexanadra. hahahha....

Skitfredag

Vipps, så försvann denna fredag, i wish...
Noll komma nollnoll planer för kvällen, fyfann............. Eller mina planer får väl bli att lyssna på the voice och försöka vinna träffen med Chris Brown, har redan ringt ett par gånger men man kommer ju aldrig framm. ååååh.

Outfit

Sen så har vi dagens outfit:

Tisha från Thailand, kjol från Lindex (barn), leggings från H&M.
Nu drar jag mig till sängen, natti!

natt pluggare

Efter väldigt mycket snack och trevligt sällskap så har nu min morbro och kusin åkt hem. God mat och väldigt god efterrätt bjöds det på, lite väl lyxigt för en torsdag kanske..

Men nu när dom har åkt så dyker mitt huvud ner i pluggböckerna direkt, inte fullt så kul. Men jag måste klara skolan riktigt bra nu den sista terminen känner jag. Så jag kämpar på, och skiter i om jag får plugga hela nätterna. Jag älskar faktiskt att plugga på nätterna, att sitta i sängen och skriva och läsa. Då får jag in det bäst i hjärnan, för då är det verkligen bara plugget man tänker på. Dock så blir man ju trött dagen efter...

Sedan var det någon som undrade hur jag fixade lockarna, och det är med den nya locktången som min syster har köpt. Den är så jävla cool och skitbra. Har ingen aning om vad den kostar men den är från Obh nordica.


gäster

Förlåt mig hörni.. Min mormor fyllde år i lördags så vi har lite gäster här hemma, och jag vill ju vara trevligt mot dem..
Dessutom så har jag 1 prov+ två läxförhör imorgon. Så därför blir det lite lågt på bloggfronten idag. hemskt ledsen för det, men sådana här dagar har alla ibland.
Men jag hör nog av mig när gästerna har åkt :)

Innan en spindel dök upp på min vägg;...


Efter;

lockigt

Lockade håret väldigt slarvigt, men här ser ni att det är lite lockar va?
får ta bättre bild imorgon eller något:) nu är det dags att sova, natti

top model

Klockan är nu aldeles för mycket tycker jag. Borde ligga i sängen nu.
kvällen har varit fullspäckad med tv och paj. härligt. Först visades mitt absoluta favorit program Top model, och varje gång jag ser det så blir jag så jävla sugen på att ställa mig framför kameran, och bara posa på. Efter varje avsnitt brukar jag gå och ställa mig framför spegeln och bara kolla på mig, gör lite ansiktsposer och drömmer mig bort, och i love it. Jag brinner för att stå framför kameran, det är det jag vill göra!
Efter Top model så var det Made in sweden, riktigt kul program faktiskt, Anders och Andreas är ju förjäkla sköna. Men ena killen som ville bli artist var ju totalt puckad tycker jag, blir så irriterad på folk som han. Vafan, han är inte värd den chansen han får!

Nu ropar min syster, hon har köpt någon jätte tuff locktång som man får så fina lockar till, ungefär som hon "sofie" i Mamma mia filmen. Så jag ska kolla hur man gör så att jag också kan låna den någon gång :)

Jag älskar mitt "skrivbord" som jag har på datorn, eller alltså bakrundsbilden, det är skitcool tycker jag. (vet inte hur många gånger jag sagt det) menmen..

förtrollande

Det här är enligt mig den bästa låten som någonsin gjorts, låten som man aldrig tröttnar på, den man kan gå runt och sjunga på hela dagen lång och nästa dag, jag kommer aldrig tröttna på den. Och självklart sjungs den utav världens bästa artist, och ja, jag är besatt av Chris Brown, hans musik tar sig rakt in i hjärtat på mig, det går inte att beskriva.
Chris chris chris, du är bäst, helt bäst!

Ja hörni, nu gråter jag igen, åh, låten är så vacker. och det finns videos när han har tagit upp tjejer på scen och sjunger denna låt till dem och står och kramar om dem. Fan att vi inte tog ståplatser, faaan!
Jag ska träffa honom, jag kommer aldrig slå mig till ro förens jag har gjort det.
Oh herregud vad jag låter som en läskig stalker.

it's killing me

Min huvudvärk börjar verkligen ta kol på mig nu. Tänk er, ha huvudvärk dygnet runt i nästan en och en halv vecka. Och inget hjälper, ipren och alvedon kan ta sig! Blodsmak i munnen hela tiden och blödde näsblod idag. Vad kan felet vara egentligen? någon som vet?

Men jag hatar ju som sagt att klaga, så jag ska försöka att inte göra det. Anso gick hem för en liten stund sen, har suttit och haft genomgång med henne om "ljud" eftersom vi har prov på fredag. Förhoppningsvis så fick hon in lite i hjärnan och även jag tog nog lite nytta utav det. :)
Dagens samtalsämne i skolan var självklart Chris Brown, vi har verkligen en del galna ideer om konserten, och vi kommer inte ge oss förens vi har träffat honom! So here we come " Chris Angels".


Gjorde en vlogg igår, som jag funderar på att lägga in, men jag vet inte riktigt. Tycker ni att det är kul med videoinlägg? och isånnafall så får ni gärna komma med idéer om vad de ska handla om, för när jag är framför kameran så står det still, tro det eller ej. kraaaaaaaaaam

bråttom

Gud, jag bloggar alltid när jag har bråttom. Jag måste ju fan gå typ nu om jag ska hinna med tåget.. Menmen, nu är jag här igen, tröttare än vanligt, så jag orkade knappt gå upp imorse. Måste ta tag i matten idag och be om hjälp i skolan för jag fattar nada.
Oh herregyd nu gäspar jag så jag får tårar i ögonen. Min plattång har det hänt något med också, den vägrar värmas upp även om den är varm. Så det får bli bulle i håret ett tag framöver verkar det som.

Hinner inte fota någon dagens outfit nu, så ni får bara en liten söt bild på min fot eftersom att jag har mina nya skor på mig. De känns tyvärr lite för små, men vill man vara fin så får man lida pin.

The guru

Sådär, nu är the Guru slut och nu ska jag fixa mig inför läggdags.
Sitter och sjunger på With you som vanligt, och längtar efter 23e, också som vanligt. hihi.
En del nya läsare har jag fått idag, och jag hälsar er varmt välkommna till min blogg. Jag hoppas att ni kom för att stanna. Och gärna att ni fortsätter att kommentera, för, jag älskar ju kommentarer. Men snälla, var inte anonyma.
Nej nu är det dags att säga godnatt, hoppas ni sover gott. hörs imorgon!
pusss

Såg btw en bild på min moster på msn's hemsida :) åh, hon är så vacker tycker jag!

-




rensning

tjohej, här sitter lilla jag, med matteboken i knät.
Har haft en rätt så trevlig dag, och nu är jag trött som vanligt, vill bara sova just nu. Men det får jag icke, matte läxan måste bli klar och jag behöver få i mig middag.


Men för ganska länge sedan så var det ju på tal om att jag skulle sälja lite saker från min garderob, och min rensning börjar nu. Så till en start så har jag lite klänningar som ska säljas. Jag tänkte ta 150 kr st:
Klicka för större bilder.

Där det svarta börjar på denna klänning så är det tajt. Alltså så är den tajt över rumpan och "siden" tyget är balongit. (använd ca två gånger)

Tajt över brösten och sedan balongig. Med fickor. Siden tyg. Riktig partyblåsa! (aldrig använd)


Grön klänning med guldigt mönster. Tajt över rumpan och resten lite pösig. (använd 1 gång)
Alla klänningar har storleken xs-s.

Sedan har vi även en väska som ska säljas för 300 kr, den är köpt i Thailand, men den kosta runt 400 kronor där. Inget specielt märke! Men du kan vara nästan helt säker att ingen annan har en likadan väska. Wonderful right?

Den är medel stor.

Är ni intresserad av något, så mejlar ni mig; [email protected]


Åh herregud

Helt seriöst, tjejen är 6 år, och har denna röst. Det är sjukt, jag är ju inte alls avundsjuk nejnej...

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det läggdags. Imorgon ska klassen på musikmuseet inne i stan. Så det blir bara en bild lektion i skolan sedan bär det iväg. tråkigt, men bättre än skolan :) godnatt på er mina favoriter!

pinky, update

hihi, kolla bilden på lilla jag. För bara ett par månader sedan, men herregud vad jag förändras fort...!
Gullig, fjortis, snygg, ful, konstig, hur skulle ni förklara mitt utseende då?

Update på detta inlägg: Jag tänkte att jag kanske skulle lämna min egna uppfattning utav denna bild. Jag tycker inte att jag såg bra ut. Eller jag tyckte det då, och vägrade lyssna på vad folk sa till mig om att jag skulle ångra mig. Jag kan inte säga att jag ångrar all min tid som fjortis, för jag hade ganska kul ändå. Men jag kan ändå inte förstå mig på hur jag kunde gå runt såhär, och göra en sån här pose. Det är inte fint, det är verkligen inte det. Så nu har ni fått min uppfattning om det hela.

So tired

Jäklar vad trött jag är. Har suttit och kollat på tv med ett duntäcke sedan jag kom hem.
För det mesta har det varit Mtv, made, next, room raiders, the hills och my super sweet sixteen. klassikerna, eller?
Var hos skolsyster idag pågrund utav med huvudverk, och hon tyckte att jag borde gå till doktorn så imorgon bokar mor min förmodligen tid.

Och herregud vad jag längtar till den 23e, Chris Brown.. Det kommer vara bästa dagen i mitt liv typ, hihi. Han är bäst, alltså verkligen bäst. Finns det någon som sjunger bättre än honom?
Och låten With You är den bästa låten som någonsin gjorts, den tröttnar jag aldrig på och kan lyssna på den dag in och dag ut. Shit pommfritt vad jag längtar, gaaaah!!!!

Så här sitter jag nu, trött som fan, men försökte ändå le lite gulligt. Lyckades jag?, nej!


Outfit

Det här är min outfit idag, hope u like it!


´Ha en trevlig skoldag, kram!

A lot like love

Nu har jag fotat min syster och bakat kladdkaka med henne! trevligt, inte ofta hon och jag kan umgås utan att bråka.
Sitter och småkikar på 'A lot like love', men datorn distraherade mig så nu hänger jag inte med i vad som har hänt, tyvärr. Snart blir det nog att jag hoppar in u duschen och sedan bestämmer vad jag ska ha på mig imorgon så att jag inte behöver stressa på morgonen, för det är nog det värsta jag vet.

Men urk vilken ångest man får över att det är skola imorgon, jag skulle mycket hellre vinna på lotto och unna mig en hel shoppning dag!..
På tisdag så blir det bara en bild lektion i skolan, sen ska klassen på museum vilket är mycket skönare än att sitta i skolan, eller hur?
Hur ser eran vecka ut? :)

Här har ni två bilder på min syster, som jag tog idag. Som sagt, inte så speciella, bara naturella!


Foto time

Nu väntar jag på min syster som fixar sig, sedan ska jag fota henne tills hennes blogg. Ska bli jättekul faktiskt.
Ni får nog se lite bilder senare om hon tillåter mig att lägga ut några. Det blir ingen speciell "plåtning", bara lite normala bilder :)
 Ni kanske har lagt märke till att bloggen har förflyttats till vänster?:) Det finns en anledning och om det fungerar så märker ni imorn :)
kram

en typisk 'älska livet' dag

haha, ja. Idag är en såndär typiskt slapp söndag. Jag vaknade vid 12, och sedan låg jag i sängen i en timma och bara tänkte, så härligt. Tillslut bestämde jag mig för att ta mig i kragen och gå ner för att äta frukost, blev mackor och oboy. Sedan har jag bara gått runt här hemma, busat med vovsarna och gått runt och sjungit. Och bara stått och kollat på mig själv i spegeln. Så jävla underbart, jag älskar sånna här dagar, att bara kunna stänga in sig hemma, och inte bry sig om hur man ser ut eller något.. ÅH!

Nu sitter jag i mitt egna lilla vardagsrum, tvn är på, där visas någon knasig film som jag inte orkar bry mig om, men det är skönt att höra lite ljud. Jag känner samtidigt en svag doft av mat från nedervåningen, ikväll blir det Tacos. Yummie!
Hoppas att ni njuter lika mycket av den här söndagen som jag gör? :)

Lina har skickat lite bilder från i fredags:


På sista bilden så ser ni mina nya skor från H&M's barnavdelning, 129 kr. KAP!!!

onyttiga jag

Åh, vad irriterande. Mamma glömde säga till mig förut att hon hade ändrat tid när vi skulle åka, så vi åkte en timma tidigare än vad jag trodde. Så det är varför jag inte hann blogga.
Men jag kom hem för ett litet tag sen, på Lidingö var det ganska trevligt, och den lilla lägenheten var fylld med fol. Det bjöds på sjukligt god mat osv.
vi kom hem någon gång runt 10, men jag har inte haft någon ork till något. Har bara ätit godis och kladdkaka och funderat på om jag snart kommer se ut som en sumobrottare? :)

Nu är jag här vid datorn iallafall och är trött. Ögonlocken hänger lite lätt över ögonen, och jag vill bara krypa ner i sängen och sova, låter det inte underbart? Eller så kanske det blir att jag sätter igång någon film att somna till. Är lite sugen på att se Mean girls, det var ett tag sen man såg den och den är ju bara för bäst!
Nej nu ska jag sluta babbla på om ointressanta saker.
Kanske får ni ett sista inlägg inatt, eller så får det här vara det sista.
Jag ber ännu en gång om ursäkt för den dåliga uppdateringen.

Krångel

Bloggen har krånglat ett bra tag nu, men jag passar på att skriva nu när det fungerar.
Igår blev det en lugn kväll. Vi åkte och köpte godis, sedan satt vi bara hemma och slötittade på tv. Vi såg lite utav en film som heter '30 days of night' och den handlade om några som var ungefär som vampyrer och jag storhatar alla vampyrer förutom Edward i twilight. Så jag var lite små skärrad efter att vi hade sett filmen.
Fick ett par samtal under kvällen om folk som var ute och hade kul, och självklart blev man faktiskt lite sugen på att gå ut och ha kul, men vi sket i det, men det blev mysigt iallafall!

Snygging bild på mig, eller?:)

Gott sov jag, och vaknade inte utav ett enda samtal jag fick under natten.. Det är flera som har börjat ringa mig mitt i natten med dolt nummer. Men då vet man att någon bryr sig om en, haha :)
Idag/ikväll så ska jag och min familj till min morbror på Lidingö, där har han lite utav en fest om jag uppfattat det rätt, så det blir väl trevligt.
Hörs snart gott folk

home

Så nu har jag varit och mött Lina i staden, köpt ett par skor, puder och brownie med klass. Härligt värre. Och allt gick på drygt 200 kr, här handlar man billigt!
Jag och Lina försöker hitta något nöje för kvällen, utan några resultat ännu, men det fixar sig nog. Annars blir det väl en lugn kväll hemma. Vi får se!
Har inte så mycket att säga, men huvudvärken är kvar och jag börjar seriöst fundera på vad det är för fel. Doktorn nästa kanske? Nu har jag haft konstant huvudvärk i kanske 1 vecka. Inte bra alltså. Skitsamma, jag ska ha kul iallafall ;)

Jag slänger in en liten bild som jag tyckte var riktigt cool!

Puss på er

here you go

Nu är jag klar för skolan, ska bara leta upp min skåpnyckel som är borta. Ska börja röra mig till tåget nästan nu, så jag vet tyvärr inte om jag hittar den. Så det blir väl att dela skåp idag igen, så får jag leta i helgen.
Men hörni, jag tänkte vara snäll mot er idag, ni ska få dagens outfit!! wihu!
Orkade inte förminska bilden, sorry!

-

" att inte kunna sova är hemskt, att inte kunna drömma är värre "..

Jag mår inte så värst bra, men jag kan inte sova. Har tagit en ipren och förhoppningsvis går huvudvärken över. För ett tag sen så gjorde jag en kladdkaka som gjorde min dag bättre än vad den redan har varit.
Jag låter inte huvudvärken försämra min dag, för idag har varit bra. Mycket bra.


åh, jag vet inte heller vad jag ska ha på mig imorgon.. Livet är fyllt med "stora" problem, som egentligen är så förbaskat lätta att ta itu med.

Efter skolan imorgon så möter jag Lina i staden, väldigt trevligt, saknar den filuren!

Men mest av allt så vill jag ha sommar, jag vill kunna gå klädd i kjol, jag vill ha bruna ben.. Åh sommar 09, du är hemskt efterlängtad.


hm

Vad säger ni, vill ni se en brunögd Kim i framtiden?

Eller ska jag hålla mig till min blåa färg?

Never give up

Jag är så glad, tjiihhuuoo!
för att vet ni? Vi gav ju inte upp Chris Brown biljetterna så lätt.... Så vi bestämde att jag och Alexandra skulle leta på blocket tillsammans och Natta och Anso skulle leta tillsammans. Sagt som gjort, båda fick tag i biljetter, och idag märkte vi att vi hade ringt samma kille, så vi åkte in till stan tillsammans alla, eller inte Anso. Natta hade sin bedårande hundvalp med sig (blanding, Chihuahua & dvärg spets)..
När vi mötte upp mannen med biljetterna så berättade han att några hade "avbokat" så alla vi 4 fick platser brevid varandra, och det kallar jag ödet! Vi hade aldrig räknat med det när vi såg att hela hovet var uppbokat.
Men nu har vi biljetter, vi fick köpa dom för ett dyrare pris, men det var ändå okej.
Så den 23 januari, så kommer jag förlora min röst..

Så nu har jag precis kommit hem, huvudverk som vanligt, men jag försöker ignorera den.. Imorse stressade jag som en f*cking galning, men allt blev ändå bra, dock var mitt hår jävligt tovigt under dagen. Men skitsamma..

Fasiken, såg att det inte var något top model idag.. blaaha. jaja, jag får sitta kvar här under mitt täcke då. Eller kanske gå ner och göra en smoothie. Vi får se!
Förlåt för jag är så jävla dålig med bilder, men det kommer... Jag är så stressad på morgonen så jag inte hinner ta några, och på kvällen ser jag ut som skit.. Systemkameran ligger i mitt knä, kanske får ta några bilder iallafall..
puss på er

2008-2009

Ja, hörni. Det är ju 2009 nu.. Och ni vet ju hur jag ser ut nu, antar jag?;)
Ska faktiskt ta lite nya bilder på mig själv och lägga ut, känns som att det var ett tag sen sist.
Men jag tänkte att jag skulle bjuda på en väldigt gammal bild. För nästan exakt 1 år sedan. Ni kommer kunna se en helvettes stor förändring´, och det är nästan lite pinsamt att lägga ut den, men jag älskar ju att bjuda på mig själv .
Så, here it comes;

Jag till vänster, Anso till höger.


Herregud..

DAAAAAAAMN

Fan, alla planer gick i kraaaash..
Vi skulle ha köpt de där jävla biljetterna tidigare. Nu finns det inte en enda jävla biljett kvar. Fan fan fan..
Vi fyra förtjänade de där biljetterna.. åhåhhh....

Update; Vi har hittat biljetter nu, dock så är dom från blocket vilket kan innebära att de är fake. Men vi chansar, har ringt och ska hämta biljetterna imorgon. Håll tummarna för oss!

Njuter.

Hej på er.
Har knappt suttit vid datorn något alls de senaste dagarna. För jag har som er många andra försökt njuta av det sista dagarna på lovet. Men samtidigt som jag har ångest och verkligen inte vill gå till skolan imorgon.
Dessutom tror jag att vi börjar vanlig tid (8.10), och det är hemskt.

Mitt rum är iallafall målat och det blev faktiskt riktigt bra. Men jag ska köpa mer möbler och sådant för just nu så är det väldigt tomt i mitt rum och inte så hemtrevligt om jag ska vara ärlig. Men det kan man ju kanske förstå?

Nu har jag flyttat in sängen mot väggen och madrassen ligger inte på golvet :)

Igår åkte vi runt och letade biljetter till chris Brown konserten men fick inte tag på några. (jag, Anso, Alexandra och Natta). Så jag tror att vi ger det ett nytt försök idag.
På kvällen så åkte jag och Alex in till stan och skulle kolla på bio, men sen var biljetterna slut och allt blev bara krångel. Så vi begav oss hemåt. Vi blev jätteglada när Anso hoppade på tåget, sedan följde hon med hem till mig. Och vi tre satt och kollade på film tills vi somnade.
Nu har det små flickorna åkt hem, men vi ses nog senare idag igen :)


tejpa, spackla och måla

Jag och Anso håller på här hemma som galningar. Mitt rum är kaos och behöver verkligen en extreme makeover.
Så nu har vi tejpat och spacklat, och vi är redan helt slut.
Målningen börjar vi med vid ett, då spacklet har torkat. Sedan antar jag att vï håller på hela dagen och målar. Hoppas verkligen att jag blir nöjd nu!..
Vi har suttit och hållt på med paint för att vi ska bestämma hur väggarna ska vara målade.
Något sånt här har jag tänkt mig :
Det beiga som går upp över det bruna är ett sne vägg. som går över halva taket.
Min beiga färg är dock inte lik den på bilden.
Och bry er inte om golvet.... haha..
Sen ska jag ha något snyggt motiv någonstans. Men vart?


sömnig

Nu har jag precis lagt míg i sängen för sista gången i detta hus. Jag ligger dock i mammas rum eftersom att mitt inte så "hemtrevligt" just nu. Det känns så knäppt det här. Att inatt är det faktiskt sista natten, i huset som jag nästan växt upp i. Är det det här huset jag kommer visa mina barn när jag blir äldre?hmm.

Imorgon blir det iallafall en väldigt lång dag, men vi har många som hjälper oss med flytten, så det ska förhoppningsvis gå bra och kanske ganska snabbt. Och jag hoppas att jag kommer ha tillgång till min älskade dator någon gång på kvällen, så att jag kan lägga in lite bilder och blogga snabbt.
Kanske målar jag mitt rum imorgon, men vi får se hur det blir med det.
Men hörni, nu måste jag samla alla mina krafter, och försöka bli superfrisk tills imorgon.
Och jag måste bara säga att jag aldrig varit såhär sugen på en fika, haha..
Men godnatt på er, så hörs vi nog imorgon!

Miranda, om du ser det här, så tycker jag att det skulle vara jätte kul om du ringde mig imorgon så kan vi bestämma något!

love

Jag älskar min nya t-shirt, den är så jävla cool och den kostade bara 49 spänn.
Även koftan är ny, 149 spänn..
Tuffare än så här blir det inte, med en skinpaj och snygga pjucks till!
Hello i love mellandagsrea


VS

Alla tjejer vill vara dem, och alla killar vill ha dem..
Victoria secret, förtjänar det!

tjoflöjt


Nu är mitt rum ihoppackat, det känns skönt. Men på samma gång lite små sorgligt. I det där lilla rummet, har jag bott de senaste tio åren. Äntligen ska jag få ett stort rum, som jag kan röra mig i, och som inrw har så jävla ihåliga väggar. Jag ska få måla om, och snyggt den här gången! Inte de där chockrosa väggarna som jag verkligen inte tål längre. Nu blir det brunt, och beige. Vanligt, men fint.

Sitter här med en vattenflaska, och beskådar mina kläder som har åkt ner i soppåsar och de får bo där över natten. Stackars kläder.. Sammanlagt blev det 5 st säckar utav kläder. Jag som trodde att det knappt skulle bli två.. Man har mer än vad man tror.

-


Ni undrar säkert..

Jag vet att ni undrar vad som har hänt..
Visst, jag sa att jag skulle flytta, men att jag skulle blogga ibland.
Men ni har tyvärr inte fått ett ända inlägg från mig, och jag har inte packat eller flyttat under dessa dagar.. så vad har jag gjort?

Jo, det ska jag berätta.. I lördags kväll så var jag och Alexandra ute och hade lite halvtrevligt. Vi kom hem drygt 2.. Jag la mig ner i sängen, kollade på bilder på min kamera, men när jag skulle somna så hände det något.. Jag har aldrig frysit så mycket som jag gjorde den natten, jag skakade dom etr ynkligt löv. Tillslut bestämde jag mig för att lägga mig i mammas rum eftersom att jag känner mig så instängd i mitt. Och där låg jag vaken hela natten, med 3 duntäcken, 1 filt, kofta, mjukisbyxor, sockor. Ja, allt du kan tänka dig för att hålla sig varm.
Och sen den natten, så har jag legat i mammas säng, jag har knappt ätit något, och jag är svag i hela kroppen. Har haft väldigt hög feber, och är väldigt förkyld.
Har varit hos doktorn, som sade att jag hade något virus i kroppen som man tyvärr inte kunde göra något åt. Men jag har drogat ipren och hostmedicin för att bli frisk så fort som möjligt.
Och varje jävla dag har jag velat blogga, men det har inte funnitst någon ork alls i kroppen för att ta mig till datorn, jag var glad om jag ens kunde resa mig upp ur sängen.

Jag hoppas verkligen att ni förstår.. Jag mår fortfarande inte bra, men jag måste börja ta tag i flytten nu och packa.. Imorgon är bestämt flytt datum, och då måste allt vara klart. Jag fattar inte hur jag ska klara det.
Hoppas iallafall att ni hade ett trevligare nyår än vad jag hade, och att ni är lite förstående. Kram på er

RSS 2.0