försenad

direkt när jag steg upp imorse så började jag blöda näsblod. Detta gjorde mig en hel timma försenad till skolan.. illa..
Nu måste jag packa ner idrottskläder och rusa till tåget.
Hörs förmodligen någon gång senare.
hoppas att ni får en trevlig dag. puss

pjuh och ett tips

Vill ni veta en sak? Jag har aldrig känt mig såhär duktig i hela mitt liv.
Idag har jag verkligen tagit tag i saker, och vilken jävla lättnad det är nu.
När jag kom hem från skolan, så red jag faktiskt ut med mamma. Jag har inte ridit på flera månader, och det var underbart att komma upp på hästryggen igen. För innan mitt lilla "avbrott" som jag har haft nu de senaste månaderna, så hade jag ridit i kanske 11 år eller något sådant.
Jag och mamma kom överens om att vi ska försöka komma ut imorgon också så att jag kan rensa huvudet lite innan jag sätter mig och pluggar.

Och nu, sen jag kom hem från vår lilla ridtur, så har jag pluggat, pluggat och pluggat. Jag har gjort ett jätte stort arbete inom hemkunskapen. Och jag blev klar. Och det ska vara inlämnat på fredag egentligen, men det känns verkligen som en lättnad nu när det är done, finito. Då kan jag slänge det åt sidan och ta tag i alla andra uppsatser och prov som jag har denna vecka.

Och jag har faktiskt inte tagit några bilder under dagen, så ni får nöja er med dem som ni fick imorse.
Nu ska jag lägga mig i sängen (som jag redan ligger i) och sätta igång tv:n och försöka somna in till ballar av stål. Vi får väl se hur det går med det.
Men jag är så jävla glad och lättad det är helt sjukt.
Så mitt tips till er: Gör klart arbeten ett par dagar innan om du har mycket plugg. Ni kommer märka det själva, life turns in to heaven. (Nästan iallafall).

Update:
Jag dissar ballar av stål stort, det är ju fan project runway, hur fan kunde jag glömma det?:O

soon

Hola mi amigos.
Jag har inte sovit på hela natten. Men det här kommer nog bli den mest slitsamma veckan i skolan hittils i mitt liv. Så det är bara att bita i det sura äpplet och gå till skolan. Plus tänka posetivt, snart är det lov..
Detta innebär att bloggen kommer lida en del av detta, men jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt.
Har lite bråttom till skolan,
Pusshej.




Update: Missade tåget pga min klantiga syster.

egoist? javisst

Såhär roligt har jag det.. Nu är det dags för middag.





i miss you!

Ett litet inlägg tillägnat till Määx. Saknar dig, och det vet du! :)

I love my haters

Hemma..
Igår blev det lite små galet, eller inte.
Kvällen började med att jag mötte upp Micca och Jasmine, sedan mötte vi upp några till och åkte ut till Nacka. Men det kändes mer eller mindre som att vi var i fjällen. Det var en liten stuga fullproppad med folk så vi valde att inte stanna där i kanske mer än 20 minuter. Efter det så begav vi oss till en liten fest på Hornstull, och där var det dubbelt så mycket roligare en i Nacka. Men jag måste ändå säga att jag har haft en del mycket roligare kvällar..
Men det var kul att få träffa Micca som jag inte har gjort på hur länge som helst och såklart var det roligt att vara med Jasmine, som alltid.

Vi åkte hem mot Jasmine någon gång vid 3 tiden, och när vi skulle byta tunnelbana i Alvik så kommer det fram en fullgubbe, och var himla äcklig, och mer eller mindre hängde över oss. Tillslut fick jag nog och ställde mig och skrek högt och tydligt på honom att han skulle låta oss vara. Jag tror faktiskt att jag aldrig har blivit så sur på en människa som jag inte känner. Blir så jävla irriterad på sånna människor, äcklon!

innan jag åkte:


så nära

Hittade en massa videos från när vi var på scenen med min idol, Chris Brown. Och jag längtar tillbaka så mycket.

Det är sjukt, att jag har varit såhär nära min största idol. Något jag aldrig hade trott..
Nu kommer ni säkert kommentera om misshandels osv. Men ni som har läst min blogg ett tag, vet vad jag tycker om misshandeln. Så ni behöver inte kommentera om det.

right kind of wrong

Härligt väder vi har idag`!?
mm, i love snö.... not.
Ärligt, den här snön är så jävla onödig att det inte är sant. Finns det någon som ba "wihhuuu snö, jag vill inte ha vår i april, jag vill ha snö året om"
Nä juste. Gud vad sur jag är. Jag vill ha vår, jag vill kunna gå klädd som jag vill, jag vill kunna visa mina ben, (om du är bruna). Usch vad frustrerande. Här har vi verkligen anledningen varför jag kommer flytta utomlands om ett par år. Hata sverige, hata snö. uschh..

Sitter iallafall i min säng och kollar på lite tv med fortfarande mjukiskläderna på mig. Ska straxt hoppa in i duschen och duscha. Sen måste jag städa, och det kommer väl ta någon timme, senare ska jag börja fixa mig lite eftersom ikväll blir det party förhoppningsvis. Jag och Jasmine ska över till Micca ett tag, där någon till var och börja våran kväll där. Sedan drar vi vidare ut på äventyr. Och jag hoppas att denna kväll blir bra trots min förkylning som aldrig har lust att lägga sig.. Kan det inte bara gå på semester ikväll?
Aja, duschen ropar på mig. puss


Sinnesutbrott

Jag får panik, panik, panik.
Jag klarar inte av min syster längre. Hon har aldrig varit såhär jobbig och hon söker uppmärksamhet hela tiden, oouuhhhh. Pratar om en jävla massa nonsens och tror att hon kan sjunga som Danny. Gaaah, vill bara få ut henne ifrån MITT vardagsrum, men hon fattar inte. Hon beter sig som att hon är lillesyrran i familjen. Jag dör på riktigt..

Aja..
Magnus vann let's dance, grattis på dig. Jag är grymmt trött och tråkig, grattis på mig.
pusshej.

Orkar inte vänta

Mamma kom nyss hem med Ben&Jerrys, som passar perfekt till en mysig hemmakväll!
Känner att jag och min syster har blivit lite bortskämda de senaste dagarna..

Har pratat med Jasmine de senaste dagarna kanske 1 timma om dagen i telefon, och vi pratar hela tiden om "våran" USA resa i sommar. Känner på mig redan nu hur förbaskat kul vi kommer ha det. Jag kan inte vänta förens vi har bokat biljetterna och allt är helt klart. Men då kommer säkert den riktiga längtan komma.
Sen har jag fått lite inside information om att Jasmines plastbrorsas kompis är super lik Chris Brown. mohaha, "heeej"..
Nej, fyfan vad roligt vi kommer ha det. Och tänk all shopping? min garderob kommer vara helt ny när jag kommer hem, forever21!!

pics







Barrhaschare...

Jag är fortfarande hängig och snuvig.. Men jag valde ändå att gå till skolan idag eftersom att vi hade ett journalist arbete vilket jag tycker är väldigt roligt. Så min klass och jag åkte in till stan för att intervjua lite folk om deras arbeten. Jag, Anso och Charlie lyckades hitta en Miljöchef, vilket vi, iallafall jag, tyckte var skitcoolt. Men jag vet fortfarande inte riktigt vad det är för något, men skitsamma.
När vi skulle vänta på samlingstiden skulle komma så tog jag och en massa andra foton med min kamera på oss. Ni kommer få se lite bilder sen :)
Sen åkte vi tillbaka till skolan för att skriva en artikel om de vi hade intervjuat. Men jag och Anso kunde inte sluta garva åt ordet "barrhaschare" som vi själva kom på.. hah. Men vi lyckades få ihop lite iallafall, som tur är så ska vi fortsätta med detta arbetet efter påsk. Och det ser jag fram emot:)

Nu har jag kommit hem, har precis ätit lite mellis. Och har helt klart bestämt mig för att ta det lugnt ikväll, och försöka bli helt frisk.

Visst ser det som jag har i glaset äckligt ut? Men nej, det är nog det godaste som finns typ. En Smoothie med tropiska frukter köpt från willys. Hallelulijah.
Jag är glad att jag har hittat något som förhoppningsvis kan få bort mitt oboy beroende..


pic

Tycker ni att denna bild förmedlar någon känsla? och isånnafall vad för känsla?

Sushi

Igår när jag var sjuk, så åkte pappa en jävla bit bara för att komma hit där min mamma bor och lämna Ben&jerrys och marabou mjölkchoklad som verkligen förgyllde dagen.
Idag var det mammas tur att vara underbar och hon kom nyss hem med Sushi. Både jag och min syster är sjuka så vi satte oss tillsammans och njöt av sushin.
Det kanske inte är så illa att vara sjuk trots allt?


sanningen

Förlåt hörni, men det blir inte lika mycket bloggning nu när jag är sjuk. Det är så typiskt att jag alltid är sjuk, eller nästan iallafall. Hatar det..
Fick iallafall min mamma att dammsuga hela mitt badrum igår, taklisterna och golvlisterna. Men jag klarar fortfarande knappt inte gå in där. Jag mer eller mindre står på min "pall" när jag är där inne och hoppar fort ut igen. Hatar det också.
haha. Gud vad mycket jag hatar. Hatar också att mitt rum aldrig har sett värre ut än vad det gör nu. Men jag orkar verkligen inte städa, nu när jag är sjuk. Så det får se ut såhär ett tag..
Hoppas att jag är frisk imorn, det är ju helg då vafan. Men jag tvivlar på att jag är det, eftersom att imorse kändes febern värre en vad den gjorde igår..

Sen ska jag berätta en riktig läskig sak.. Igår när jag låg i sängen och försökte somna, som kom det ett högt surrande ljud i mitt huvud. Precis som om en jävla geting med otroligt högt surr flög runt mitt öra. Jag blev jätterädd.

Sanningen är att jag har varit jätterädd för att jag ska dö. Speciellt innan jag hade varit hos neurologen så kunde jag gråta mig själv till sömns för att jag var rädd att jag inte skulle vakna upp morgonen efter. Allt detta pågrund av min konstanta huvudvärk och folk började prata om tumörer och hjärnblödningar. Det tog sönder mig helt och hållet, jag mådde jätte dåligt ett tag. Nu är det givetvis bättre när jag har fått reda på att jag har hjärnhinnesinflammation, men jag kan faktiskt inte låta bli att oroa mig ibland.

Även om det finns folk som har dött av hjärnhinnesinflammation så har jag inte så allvarlig form utav det. Jag har ingen dödlig sjukdom, jag måste försöka få in det i mitt huvud.


Smink

Jag är så jävla sjuk. usch..
Sedan jag kom hem cid tio imorse så sov jag framm till två. Nu har jag suttit och skrivit på min novell som ska vara inlämnad på fredag, men jag verkar inte komma någonstans tyvärr. Även om det säkert redan är jätte mycket när man skriver ut det. Men jag orkar inte.

Eftersom att jag knappt kommer orka skriva idag så får ni istället en liten bild på vilket smink jag oftast använder till vardags.

Foundation använder jag inte alltid. Någon vacker dag så kanske ni får en smink video. Men sist jag gjorde en smink video så satt jag i fönstret och höll spegeln framför ansiktet så att man inte ens såg mig. Smart där Kim.

Sick

Fans jävla skit. Jag har så jävla ont i halsen, och huvudet känns jätte tungt.
Hade alla gånger stannat hemma idag om vi inte hade haft nationella prov nu på morgonen... Men jag tror att jag kommer hem direkt efter provet, för jag kommer nog inte klara av att gå runt i skolan med tanke på hur dåligt jag mår nu.
Så jag har slängt på mig ett oranget linne, jeans, och en Ed hardy tjocktröja.Så jag ser lite ut som jag gjorde för något år sedan. Nu för tiden skulle jag aldrig kunna gå såhär. Jag hatar mer eller mindre att ha tjocktröjor utanför hemmet.
Måste gå till tåget nu så att jag hinner ta en sväng in på konsum och köpa lite godis innan vi börjar.. Vi hörs nog snart.. Puss på er

Försöker göra någon någolunda söt pose, men det går ju inte så bra. Usch vad dåligt jag mår.


Gråtandes..

Jag gråter, tårar rinner..
Jag bestämde mig för att gå ner till mammas badrum. Och när jag tänder lampan för att se, då hänger det en spindel mitt framför mig.
Jag har nu bestämt mig att sminket får vara kvar under natten.
Orkar inte

can't stand

Nu ska jag till min stora fasa gå in till mitt badrum för första gången idag. Jag måste ta bort sminket, smörja in ansiktet osv..  Jag tror desvärre att det kommer sluta med att jag tar bort mitt smink i mammas badrum.
Och jag vet ärligt talat inte när jag kommer kunna klara av att duscha där inne igen. Förstår inte hur detta med spindlar har blivit ett sånt stort problem för mig. Men det har varit det i många år. Självklart vet mina närmaste och de som går i min klass om detta, så det händer ofta att jag blir utsatt för spindlar för att folk vill reta mig, och fuck you till er.
Det är svårt att förklara verkligen, hur rädd jag är för spindlar. Jag vet folk som säger "åh spindlar är så äckliga", men för mig är det så mycket mer än att de bara är så äckliga. För mig är de livsfarliga, och nu känner jag att det kryper på hela min kropp..
Nej jag klarar inte ens av att prata om det utan att mer eller mindre känna mig svag i kroppen och skakis. Och herregud vad töntigt detta låter, men det är helt enkelt sanningen.

Med denna berättelsen så säger jag godnatt, och förlåt för allt spindelsnack! puss

Livet enligt.. vem?

Juste, en rolig sam som händer idag var att jag frågade Anso vad hon skulle göra ikväll, och frågade om hon ville ha tv-kväll med mig. Kolla på "Livet enligt Rosing och Desperate housewifes". Men hon kunde tyvärr inte..
Och stooooppp, spola tillbaka, vadå "Livet enligt Rosing"?
Anso lärde mig att det inte heter så.. Det heter "Den rätte för Rosing" Men jag tror att jag lyckades blanda det med "livet enligt Rosa". haha..
Fast båda de serierna kanske är ganska lika? Eller inte..


Ja hörni.. Nu börjar det, vad det nu heter.

fantasilös.. OCH JUSTJA

Hur mår du just nu? Jag lever
Har du piercat dig? - ja

Vem ringde du senast? - Mamma
Vem ringde dig senast? - Jasmine
Vem sms:a till dig senast? - Sacki
Vem sms:a du till senast? - Sacki

Är du hungrig just nu? - inte alls
Vad är klockan nu? - 19:37
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - facebook

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 5 minuter sen?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - i måndags morse
Har du sminkat dig idag? - ja
Vad har du på dig för trosor just nu? - hello kitty
Lyssnar du på musik just nu? - nej, det är knäpptyst
I så fall, vilken låt för tillfället? - Alltid "With you"
Vad gillar du för musik? - Chris Brown
har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du ReStErÖdS-trosor? - what?
Var brukar du handla kläder ? - i klädesaffärer
Använder du mascara? - ja
Andväder du WaX? - nej
Använder du ögonskugga? - på fest
Använder du kajal? - på fest
Använder du hårspray? - nästan aldrig
Använder du volymspray? - no
Andänder du mouse? - no
Använder du deodorant? - ja
Använder du skiinspray? - no
Använder du parfym? - ja
Använder du ögonfransböjare? - ja
Använder du täckstift? - ja
Noppar du ögonbrynen? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - båda två
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej, inte längre
Duschar du varje dag ? - si
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - nej, något jag måste börja med
Målar du naglarna ? - det händer ibland
Har du det bra hemma? - jadå
Har du bra självförtroende? - oftast
Hur tycker du att ditt liv är? - bra
Har du ett bra liv tycker du? - jadå
Är du nöjd med din kropp? - nej
Något du vill ändra med din kropp? - magen
Har du bra vänner? - vissa
Du tycker om att va med dina vänner? - såklart
Har du många vänner? - tillräckligt
vad heter dina bästa vänner? har ingen direkt bästa vän
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? - med få bra vänner
Har många sagt att du är mogen för din ålder? - ja
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? - ja

jUSTEEE, JAG VAR MED I EN MODELLTÄVLING. oCH VAFAN, JAG VANN!!
PRISET VAR ATT JAG SKULLE FÅ SYNAS PÅ EN CENTRAL GATA I PEKING. FATTA VAD GLAD JAG ÄR?:OOOO

om det ändå vore så väl... keep on dreaming kim"woe"


Hotel626

Hejsan.
Usch jag känner att jag börjar bli förkyld, och det orkar jag inte... I helgen ska jag fan inte vara sjuk, och för den delen så måste jag även till skolan imorgon då vi har nationella prov, igen..
Skolan gick bra, jag och lilla Anso skrattade lite väldigt mycket åt en massa olika saker, men det är ju sånna vi är..

Sen när jag kom hem så har jag pluggat "boende", en inlämningsuppgift inom hemkunskapen. Det är inte roligt någonstans.. Har även kollat på tv och ätit en god lasagne.
Sedan var jag inne på någon jätte läskig hemsida. Jag tycker att ni ska gå in och kolla hur långt ni våga, och följ instruktionerna. Hemsidan är endast öppen mellan 18:00-06:00, så passa på nu, om ni vill skrämma upp er själva...
http://hotel626.com/

Och juste, jag har inte varit inne i mitt badrum ännu.. Jag klarar helt enkelt inte av att gå in där. Det går bara inte, det är som ett stopp vid dörren, eller en vägg som gör det omöjligt för mig att gå in. Allt pga av den där äckliga spindeln.
Dagen är fylld med rädsla...


Panik

Godmorgon mina söta läsare.
Här sitter jag med blött hår, har precis sminkat mig och tagit på mig väldigt tråkiga kläder..
Måste berätta om något som hände nu på morgonen som mer eller mindre kommer göra så att jag skakar hela dagen och känner mig orolig.
När jag var i duschen, fick jag synd på något svart stort, och jag var egentligen så rädd att jag inte ville kolla var det var. Men jag kollade iallafall, och ja. Det var en spindel, så jag mer eller mindre flög ut ur duschen och ut ur badrummet. Har inte öppnat mitt badrum sen dess.. Jag vågar helt enkelt inte. För den där spindeln kanske har dragit dit värsta flocken som ligger där när jag öppnar igen.
Ja, spindlar är min värsta fobi, jag klarar inte av det, och allt blir mer eller mindre suddigt. Jag har tillochmed svimmat av att jag har sett en spindel. Och det är inte kul. usch och fyyyyy....

Ojjj, jag ska ju gå om 10 minuter, måste fixa mitt håår. Ser ut som en kille på högsta nivå. pusshej

fötroende

Ja allihopa, jag har en fråga till er alla. Hur många utav er, har någon som ni verkligen litar på upp till 100%?

Ska jag vara ärlig, så har jag nog ingen som jag verkligen litar på. Och för vissa, så är de deras fel. Men för andra så är det pga av de som har svikit mig, har förstört mitt förtroende för folk. Jag litar inte på någon längre. Ljuger någon för mig, eller sviker mig, och jag får reda på det, så har jag väldigt svårt att någonsin få tillbaka förtroendet för den personen. Jag tycker att det är jätte jobbigt att det ska vara så, man vill ju så gärna ha en vän, som man faktiskt kan lita på upp till 100%, men nej, jag har inte det. Nästan alla jag umgås med har faktiskt svikit/ljugit för mig flertal gånger, så numera är jag väldigt försiktig, för jag är helt enkelt rädd, att ha ett starkt förtroende för en människa men bara bli sviken.
Sen när det gäller "kärlek", så är det samma sak där. Jag är rädd för att falla, jag vågar inte riktigt. Men allt har en förklaring om varför det har blivit så att jag inte kan ha förtroende för någon. Och att somna varje kväll, utan att veta om man kommer ha sina vänner kvar, utan att det ska svika mig, är väldigt jobbigt. Att ständigt gå runt och vara orolig över det.

Jag vill hitta trygghet
, jag vill återfå förtroendet för människor, jag vill kunna lita på folk. Jag vill, men det är för svårt.

insperation.

Valde att pröva lite kläder eftersom att jag inte hade något bättre för mig. Har sett fler och fler som har den höga kjolen "under" istället för över toppen. Så jag prövade det.

Sedan prövade jag även att köra hög midja med jeanslegginsen:


Vad tycker ni?

Lips u wan't to kiss


Tyra banks

Hej på er.
Är precis hemkommen från skolan. Skolan var okej, förutom att tröttheten slog över lite ibland.. Men det var okej som sagt. Gjorde klart samhälls-ekonomi provet, så nu får ni hålla tummarna att det blir ett VG åtminstone!
Sen ska jag göra om genetik provet imorgon, som faktiskt alla förutom 4 st i min klass måste göra om... Men det är bara två frågor som jag tror att jag kannu, så det är väldigt lugnt, och det ör inte så att jag måste plugga gärnet.

Kollade nyss på Tyra Banks show, och nu är det top model. Och Tyra Banks är verkligen min förebild, hon är nog mångas förebild. Inte bara för att hon är helt otroligt vacker, hon har även en otrolig personlighet och hom verkar verkligen bry sig, på riktigt. Och inte vara någon diva som många andra kändisar lätt blir.
Jag vill bli som Tyra Banks, men-dream on... haha.


Lady Gaga

Alla pratar så välldans mycket om Lady Gaga, om hur snygg och vacker hon är. Men är det bara jag som tycker att hon inte är så vacker?
Visst, hennes låtar är så jävla bra. Men nej, hennes utseende är inte så snyggt.

Och med det säger jag godnatt, och att det är en ny dag imorgon som förhoppningsvis blir bra!
Sov så gott, och en gång till så ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen..  puss

ridläger

Oh gud vad kul, en tjej som jag träffade på ett ridläger sommaren 2007 skickade precis lite bilder till mig från ridlägret.


haha... det var tider de. Kära Mikis är med på båda bilderna, i miss u!


 


-

Såhär sur är jag på mig själv. ååååååååååh, jag är dum i huvet!


i'm back

Förlåt för att dessa dagar har varit sämst för min blogg. Har inte haft tid eller ork till att blogga. Efter att skolan har varit så kämpig, så sög allt. Usch, vill inte ens snacka om det.

Men nu är jag tillbaka, och då menar jag tillbaka. För jag tänker varken svika bloggen, eller mina älskade bloggläsare, för ni är underbara!

Igår sov jag hos Jasmine, vi kom hem väldigt väldigt sent.. För det var fest hela natten, och man kan ju inte låta bli att äta på donken när man ska hem.... Jaja, vi hade det kul iallafall. Hoppas att ni också hade en trevlig lördagskväll?


Sedan idag, så var jag inne i stan med en person som jag inte har träffat på väldigt väldigt länge, så det var trevligt att se den personen igen!
Är iallafall hemma nu och har precis ätit pyttipanna, och nu dricker jag världens godaste äppeljuice!!:D

Juste, ni vill ha mer bilder har ni sagt, men jag har lite idétorka, så hjälp mig gärna med vad jag ska ta för bilder, och vad jag ska blogga om osv. puss


Laddar

Jag sitter här och laddar med ett glas.....

äppeljuice!!!!

Darin

Denna låt är verkligen bra. Helt klart en av Darins bästa låtar. Han är verkligen underskattad!
Darin Darin Darin!
vad tycker ni?

Slå mig!

Jag är så dum, så ni nästan faktiskt får slå mig, men bara nästan. (jag slår tillbaka, akta er)..
Nejmen jag kanske inte är så dum trots allt. Jag satt och plugga hela dagen igår förutom när jag tog en prommis med Hugo igår igen, vi gick en runda till Kärrtorp och det ligger tydligen bara 5 minuter här ifrån, och det var väl bra att veta? haha..
Satt som sagt och pluggade hela dagen igår, samhälls ekonomi. Förmödligen det tråkigaste området inom SO.. Och idag när jag gjorde provet så var jag på flum humör pga det var så tråkigt. Satt och skrattade med min klasskamrat. Men trots det så gick provet väldigt bra. Skrev så mycket på G-delen så jag hann inte fortsatte med VG-MVG delen, så det får jag ta på måndag.
Och allt som allt så tror jag att jag kommer lyckas med ett VG, och då blir jag riktigt nöjd faktiskt!
Sen en annan sak, jag fick VG på de första nationella proven i Engelska som vi har haft. Jag är ganska nöjd, men jag var nära MVG, så det sög ju lite iallafall.. "What hurts the most, was being so cloose"..

Sen är det ju faktiskt fredag, men jag tänkte ta det lugnt idag. Bara sitta och njuta av att jag inte behöver plugga. Kanske kolla på lets dance med pappsen och ladda inför imorgon.
Imorgon kväll blir det party party och jag tror att jag sover hos Jasmine!

Hörs senare, ska försöka fota lite. kanske hur mitt rum ser ut?
Eller kom med idéer, vad vill ni se?

Promenad

Godkväll på er mina kära individer med 46 kromosomer i varenda jävla cellkärna ni har i kroppen, och alla är likadana!
godkväll..

Jag blöder näsblod.. När jag skulle torka bort allt vatten från ansiktet så märkte jag att handuken blev aldeles blodig, sen när jag kollade i spegeln så var hela mitt ansikte blodigt. Och självklart var det näsblod. Och det slutar aldrig.
Haha, gud var irriterad jag låter. Men det är jag inte :)

Har pluggat väldigt mycket idag, därav dålig uppdatering, men jag hoppas att ni har överseende.
Men vid 8 så tog jag en paus och gick ut och tog en "promenad" med Hugo. Det var jättetrevligt, men kallt så in i bängen. Så när jag kom in var mina fötter aldeles uppsvällda, och jag hade knappt någon känsel. Men det var väldigt skönt att vara ute.

Så nu sitter jag här, men en papperstuss i näsan, och fulare kan jag inte bli. haha.. Men jag tänkte plugga lite, sen vid 11, då ska jag sova!
Hörs imorgon. pussisar

-

Det ligger No böcker utspridda över hela min säng.. Jag pluggar, Arv, utveckling, gener, Dna osv osv.. Orkar inte.

Late

Godmorgon. Visst är det skönt att det är helt blå himmel och solen lyser? Vårvädret kanske börjar komma nu, och man blir så extra glad och sprallig i kroppen.
Ett mindre plus är väl att jag missade tåget så att jag kommer komma försent.. Men vi har läsning första lektionen så jag tror inte att det är någon större fara.

Idag ska jag iallafall till pappa, och datorn hänger självklart med, men dock så kommer jag nog inte ha så mycket tid för att blogga det närmsta två dagarna eftersom att jag har prov både imorgon och på fredag, och jag måste prioritera det. Men jag ska försöka slänga in något inlägg ikväll, eller kanske två. Vi får se, allt beror sig på hur bra det går såklart.

Men jag hoppas iallafall att ni får en trevlig dag, så hörs vi förmodligen sen.
Jag ska faktiskt ta på mig skinnjacka, och mina hemska solglasögon idag!


hahahhaaa

Åh jag garvar, åh jag dör. hahha
Hittade en video från september, när jag och Lollo (http://Louisejoh.blogg.se) sjunger singstar. Shitt pommfritt.
Och jag är så snäll. Ni ska få se videon!

så jävla duktig

Jag känner mig så duktig actually. Inte nog med att jag bara drack ett halv oboyglas idag så har jag även gjort 150 situps, plus lite benövningar (som jag hitta på själv...). Jag är bra, bättre och bäst.
Trots att jag har världens huvudvärk så har jag gjort detta, förtjänar jag inte lite belöning i form av choklad?.. Nej, nu måste jag skärpa mig.
Bara godis på helgerna, punkt slut!

Har en massa prov denna vecka så jag har även pluggat lite No.
Jag har även dansat och sjungit. Det är helt galet hur hyperaktiv jag har börjat bli, men det är skönt. Jag älskar ju att röra på mig. Funderar faktiskt på att ta en prommis med någon utav mina hundar, det skulle verkligen inte sitta fel med lite frisk luft.
Men jag får se hur jag gör med det. Nu ska jag iallafall hoppa in i duchen, ching sålänge!


-


Jag vill kunna känna trygghet hos någon.

normal

Slutat tidigare. Ska plugga.
see you later alligator.

Beviset på att jag inte är normal...:

till salu

Min syster kom nyss in i mitt rum och bad mig slänga ut lite bilder på kläder som hon ska sälja. Så jag tänkte hjälpa henne lite smått.

Denna "guldjacka" säljer hon för 300kr. Den är köpt i italien för 500kr. Använd 1 gång. strl S


Denna gråa "jacka" från H&M säljer hon för 200 kr. När hon köpte den kosta den 400kr och den är använd 2 ggr. strl 38


Vita pumps köpta för 500, säljes nu för 300 kr. Endast använda 1 gång. strl 38


och till sist, en adidas tröja i vitt och guld(ganska stor). köpt för 600kr, säljes nu för ynka 250kr. använd några gånger. strl M


Är ni intresserade av något plagg? Då kan ni mejla min syster på [email protected]

Usa, this summer?

Jag är så glad helatiden.
Kommer ni ihåg föresten att jag snackade om att jag och Jasmine hade stora planer inför sommaren.
Jag tänkte berätta lite smått.
Jasmines pappa bor i Usa, och hon brukar åka dit varje sommar. Och denna sommar så ska jag få följa med!!
Vi har inte bokat biljetter eller sådant ännu, men förhoppningsvis så blir det av. Och jag kan knappt vänta. Jag och älskade Jasmine kommer ha det så jädrans roligt. Jag blir helt cp när jag tänker på det, höhö.
Om jag har uppfattat det rätt, så bor hennes far i närheten av new york, nästan i new yersey.
Och förmodligen så åker vi några dagar efter skolan har slutat, men vi får se hur det blir.
Men om allt detta blir av, så kommer biljetterna nog inte bli bokade förens i maj. Men fortfarande, jag har svårt att fatta. haha.

hope & glory

Förlåt för en till låt, men här sitter jag och får tårar. Hur vacker är inte denna låt akustisk? Jag dör..

Aktiv

Jag är så himla hyper. Kan inte sitta ner en ända sekund, utan ställer mig bara upp och dansar hela tiden. Har även gjort en del situps osv, eftersom att min nya "diet" börjar idag. Jag ska träna lite varje dag och äta nyttigare, jag drack faktiskt bara ett halvt oboy glas när jag kom hem, framsteg framsteg.
Så det är så min kväll kommer se ut, dansa och försöka äta nyttigt, haha :)
Plus att jag sprudlar av glädje, men jag önskade att jag kunde dela med mig lite utav glädjen. aja, jag får helt enkelt vara alone.. buhu.
Men jag älskar verkligen att dansa, det är så kul. Sedan kunna visa sina "moves" på dansgolvet när det är fest.

Jag är som sagt väldigt aktiv idag, plus att igår stod jag också och dansa hela kvällen. hihi..

haha hemsk bild


Ni ska föra en liten låt, jag antar att det flesta känner igen den, jag lovar att ni hörde den när ni var små!


natti

Jag uppdateringen idag har som sagt varit usel...
Nu sitter jag här, och min syster skriver att hon vill att jag ska komma till hennes rum och sova där, men jag tror jag blir kvar i mitt rum..
Nu ska jag iallafall ta en dusch, sedan kika lite på tv.
Imorgone är uppdateringen bra igen, det lovar jag :) pyss och godnatt på er

in love

Jag är helt såld på ett par skor.. Jag ska bara ha dom. Förhoppningsvis så befinner dom sig i min garderob om någon vecka, snälla snälla snälla!

Next to me

Hej mina stjärnor. Förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen..

igår så åkte jag till stan och mötte upp pappa, hans flickvän och hennes dotter som kommer ifrån Tyskland. Vi gick på stan lite och jag fick en gullig klänning utav far min, kanske kommer bild senare :)
Sedan på kvällen så skulle jag och min "plastsyster" på melodifestivalen. Vi kom dit vid 7 tiden. Och när vi hade sattit os ner på våra grymmt bra platser så fick jag syn på en riktig snygging ca 1 meter ifrån mig, och vemfan tror ni inte det va, jo det är klart att det var Danny. Han pratade i telefon och jag fick en chock och bara glodde. Men inte nog med det, kanske efter en kvart så går Erik förbi oss på raden framför. hello chock again. Men vad ska man göra, jag satt där med min tyska plastsyster som inte visste vilka det var, jag kunde ju inte springa fram själv.. Men idag fick jag lite ångest över det hela..

Och ja juste, vad tyckte ni om vinnaren Malena? :)
Jag tyckte att låtern var bra, och det kommer säkert gå bra för den i eurovision. Men jag hejjade såklart på EMD, men 3dje plats var verkligen inte illa.

Sedan tog vi iallafall en taxi till Huddinge där min far var hos några vänner. Dom var jätte trevliga och bodde i ett sånt himla fint hus. Men hela kvällen fick jag prata engelska eftersom att pappas vänner inte heller kunde svenska, men jag gillar ju att prata engelska, så det var lugnt :)

Nu blev det ett långt inlägg utan bilder, i'm sorry

-

Jag är inte glad någonstans, bara förbannad. Denna dagen börjar verkligen bra, not....
Ikväll blir ska jag nog gå på melodifestivalen, och vi får se hur det blir.
Men nu är jag sur, så jävla sur.

Och vafan är det för knöl på mitt öra som syns på bilden men inte i verkligheten?

vafaaan


Danke

Tack Steffe som har gjort min header skittuff.
Och tack min syster som nyss gav mig en ny platttång, tjihu.
Life is great, and i'm going to sleep now. Natti

underbart

Åh hej mina kära läsare.
Jag har haft en sån grymt rolig kväll, går inte att beskriva med ord. Alltså mina vänner, är nog de bästa, så jävla underbara hele bunten.
Sen lilla söta lilla Anso är ju för gullig, haha går verkligen inte att förklara, i just love them!

Det började med iallafall en skitgod middag, kyckling, bea sås och pommes, som vi lyckades laga tillsammans allahopa. Efter det blev det singstar och sedan blev det hemskt mycket dans. Favorit låtarna som kom under kvällen var absolut Forever och baby goodbye, som faktiskt kom flera gånger, och alla blev lika galna varje gång.
Jag och Natta var dock typ de enda som bara ville lyssna på the voice, medan några andra ville lyssna på jävla "dansgolv 107.5", den kanalen kan ju ta sig, förutom när dom spela upp Run it !
Pokerface är faktiskt också en liten favorit, jag har blivit liksom nykär i den låten, men det är nog för att man kan låten rätt igenom och har sina lady gafa moves till den.
Nej nu ska jag sluta babbla om massa låtar, så ska ni få se lite bilder.







¨
Chris Brown kom på radion precis när detta kort togs, det var första gången han spelades denna kväll och vi blev, hmm, ja, galna var det rätta ordet..


Dinner


Tjabba. Var i skolan idag, nationella gick inte så värst bra tycker jag.. Fredag den 13onde ju..
Ikväll ska jag iallafall åka ut i skogen till Anso, där ska vi vara flera stycken, äta middag och ha jätte kul. Ska möta upp Alexandra om ca 30 minuter i Tungelsta, så jag ska gå till tåget om 10 minuter.
Förlåt för dålig uppdatering.. Men jag återkommer ikväll (komme hem vid 11). Då ska jag blogga, så håll er vakna, så ses vi inatt.
Låter lite creepy, men jaja.
Hoppas att ni får en perfekt fredags eftermiddag/kväll, och att turen är med er.
Ett lycka till får ni också pga av att det just är fredag den 13onde.
pussen

red lips



Jag trodde att min hjärnhinnesinflammation var på bättringsvägen. Tyvärr så mår jag nästan sämre en någonsin. Känner mig yr och febrig, orkar inte..
Och imorgon är det nationelltprov i engelska, hur ska jag klara det?

"vad vill du bli"

Jag pressar mig själv way to much nu..
Jag har skrivit en annteckning på min mobil och har som visningsbild där det står "vad vill du bli?". Tanken är att det ska vara som en peppning mot mig själv, att träna, ca 70 sit ups om dagen och INTE äta onyttigt på veckodagarna.
Eftersom att jag vill bli modell, så måste jag vara ärlig mot mig själv. Jag måste komma mer i form, och kanske gå ner lite i vikt.
Ska försöka börja springa lite också.

Men hörni, ta inte efter mig. Gör inte som jag. Pressa er inte för mycket, man får bara panik. Men jag vill, och det är en drivkraft inom mig som säger att jag "måste".
Jag ska klara det.
Och nej, jag tänker inte sluta äta helt och få anorexi, jag ska bara leva sundare helt enkelt.

Ska börja lite smått redan imorgon, men mitt "nya" liv börjar nästa vecka.
Snälla håll tummarna för mig, och peppa mig!
Och med det säger jag godnatt.


Vem är detta?




Ja, det är JAG!
Kim Kristina Dolores Ingvarsson Kangärde.
känner någon igen mig?

frånvarande

Förlåt för att jag var så väldans frånvarande igår från bloggen.
tyvärr så kommer det vara lite så även idag eftersom att jag är hos pappa och inta har någon dator med mig (hans är segast i världen).

Jag och pappa har iallafall målat lite, och när vi skulle måla mer i mitt rum så märkte vi att färgnyanserna var olika, så det får vänta. Men den "lila" färgen är klar nu och den är så jävla snygg lite aubergin (stavning) färg. Tror att mitt rum kommer bli skit snyggt.
Jaja, men nu ska jag och pappsen äta. Får se om det kommer några mer inlägg ikväll. Vi får hoppas på det :)

Gamla bilder på daddys data!




Don't forget

Undrar ni över något, eller bara vill skriva något till mig. Så glömm inte bort att ni kan nå mig på min email.
[email protected]

surt..

Hej sötnosar.
Har ni haft en trevlig söndag? Min har varit sisådär.
Skolan var seg, och jag var tröttis. Sedan skulle vi även åka till Torvalla och simma, jag skulle egentligen inte göra det pga av min hjärnhinnesinflammation, men jag vart så sugen. Så jag hoppade i iallafall. Simmade 200 meter sedan gjorde livräddning. Sedan när jag skulle gå upp ur vattnet så snurrade allt och jag fick lägga mig ner. Kanske inte var så bra att anstränga sig så mycket. jaja..
Sen gick jag och Anso och tog en mac chicken jr på donken, och därefter begav jag mig hemåt.

Nu har jag städat och busat med Boston. Han ligger här nu på mattan och leker cool.. he's not, eller jo, lite.
Sen är jag så himla sur. Jag har spanska bok imorgon, och jag var så duktig och tog hem boken, men såklart så har papperet på alla meningar ramlat ut. Så hello IG, eller nej, jag ska försöka skjuta upp provet ännu en gång. Och min spanska lärare kommer bli så jävla sur..

Asså kolla sötnosen!!
och nej, det är inte "bajs" han har i famnen, det är hundgodis :)

Outfit

Låg i sängen förlänge imorse och funderade på om jag skulle gå till skolan eller inte pga mitt mående. Men jag bestämde mig för att gå, dock så missade jag första tåget, men jag överlever nog. Har bara bild första lektionen.
plus att jag är väldigt sugen på sushi, kan dom inte införa en "sushidag" i skolan, det skulle väl allt vara något?:)

Ni ska få dagens outfit som är lite Gossip girl inspererad, eller vad tycker ni?


orkar inte..

jag mår så jävla dåligt, tror att jag har feber..
Så datorn stängs av nu. Vi hörs imorgon. puss

fashion is fun



still ice cold..

God dag på er.
Hoppas att eran skoldag har varit toppen, min har varit okej. Har varit väldigt trött, och frysit så in i helvette.. Plus att mina händer fortfarande är ice cold. Hatar att jag har sån dålig kroppstempratur och aldrig lyckas ha normalvärme i kroppen. Fryser nästan jämt..
plus att jag har haft ganska ont i huvudet idag.. Men nej hörni, jag ska inte klaga mer, jag ska inte vara sån. Nu vrids mina mungipor uppåt. :)

Ikväll ska jag iallafall ta det lugnt, kolla på tv, men även plugga lite spanska.
Hoppas även att det blir någon urgod middag, för det skulle verkligen inte sitta fel någonstans (förutom om den där goda middagen är donken, då sitter det ju inte alls så snyggt på magen)
Tänkte pröva lite kläder idag, försöka hitta på lite nya sätt att matcha mina kläder för att få variation. Får helt enkelt se hur det går.

Men nu är iallafall mjukisdräkten på och katten sitter brevid mig och gosar. Kan det bli mysigare?
Tacka gud för att jag har min underbara mjukisdräkt.


ice coold

Godmorgon godmorgon. här sitter jag och fryser som en nakehund. Mina fötter är iskalla, och så ska vi inte ens snacka om händerna.
Jag som körde på skinnjacka i helgen hoppades att jag skulle kunna fortsätta med det, men jag tror bannemig att gåsen åker på idag igen...
Idag är det en sån där seg skoldag, första lektionen är spanska.. Jag orkar inte.. Är som kanske vissa vet inte så duktig på spanska, men jag gör mitt bästa, försöker iallafall.
Sista lektionen är iallafall idrott och sen lektionen går alltid fort så det känns som att man slutar någolunda tidigt iallafall. Men om jag ska vara ärlig så har vi faktiskt inte direkt sena tider vi slutar om man jämför med många andra. Vi slutar faktiskt 3 varenda tag, eller ibland kan det bli ett par minuter tidigare, så jag är oftast hemma vid 3 tiden på vardagarna, vilket är jätte skönt.
Nej mina damer och herrar, jag måste börja bli klar nu.
Hörs när jag kommer hem i guess.

Alla bilder med min systemkamera blev jätte konstiga, så nu får nöja er med cam bilder nu, Detta har jag iallafall på mig, svarta jeans från Gina T och en blus från BikBok. Enkelt men snyggt.

Sen vill jag bara visa min nya perfym som köptes på kryssningen, Paris Hilton "can can", den luktar jätte gott!

oldies

Hittade en del massa gamla bilder för jag nyss inne på min gamla playahead och kikade igenom det "hemliga" albumet, där jag aldrig raderade några bilder. Det var ju kul!





Jag förväntar mig inga trevliga responser på dessa bilder, men ni kan ju försöka ha överseende då de är ca 1 1/2 år gamla, vissa tillochmed 2 år gamla.

hmm?

Har jag börjat spela harpa i hemlighet?
vad tror ni?..

let me hold u

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real
The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before



Boston

Tja.
Efter en ganska lång bilresa så är jag nu hemma hos mamma. Har hunnit äta lite tacos sen jag kom hem, och nu sitter jag här, trött som fasen, framför min älskade dator.
Ska straxt hoppa in i duschen, och duscha lääänge!..

Här hemma hos mamma börjar det bli lite utav ett zoo. Vi har två hundar, Zingo och Nalle + katten Tindra.  Och nu är även min syster hundvakt till en liten blandis som heter Boston. Han är verkligen en charmig lite filur. Och jag har absolut inget emot att det är mycket djur här för jag är lite utav en djurmänniska faktiskt. Tycker att det är så mysigt, det blir liksom extra sällskap på något sätt :)

Nej hörni, duschen ropar. Hörs later. pusspuss

Jag och lilla Boston, söt va?


målare

Pjuhh, jag har målat hela jävla dagen, så förlåt för urkass uppdatering..
Sen jag kom hem vid 12 imorse har jag och pappa hållt på och måla våra rum. Hela lägenheten håller vi faktiskt på att måla om eftersom att det är blommiga och hemska tapeter här.. Men det kommer nog bli jättebra allt ihop i slutändan.
Mitt rum är fortfarande inte färdigt.. Ska måla en tredje gång eftersom färgen inte täcker så bra och blir flammig. Men själva färgerna är urcoola och när jag får upp min tavla så blir det nog "pricken över i:et".

Sen sprang jag även ner till thairesturanten och köpte lite mat till mig och pappa eftersom att vi var så jädrans hungriga. Och gissa om det var gott? så jädrans gott var det alltså. Det vart ett tag sen jag åt riktig thaimat om man inte räkna med mammas wokar.

Nu är pappa iallafall i duschen, och när han är klar så ska han skjutsa hem mig till mamma. Så vi får höras när jag har kommit dit.
Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa.

ser jätte liten ut, plus gravid ut på denna bild, men wtf, who cares?

head off




nu drar jag!


halv död

Från igår kväll, när jag somnade till filmen "babel" så har jag mer eller mindre varit halvdöd och inte alls fullt i medvetandet. Jag kommer smått ihåg att igår gick jag till datorn, mitt i natten men somnade med datorn liggandes brevid mig i sängen och märkte imorse att den var igång och folk hade "undrat var jag var". Tycker att det är riktigt läskigt när man är så trött att man inte ens vet vad man gör. Och när folk har väckt en på natten men på morgonen har min inte ens någon aning om att man hade varit vaken under natten och faktiskt pratat med dem.
Och jag antar att de flesta har varit med om samma sak?


makeup

Nu är jag taggad, och idag ska jag försöka lägga extra mycket tid på min sminkning och mitt hår. Don't ask me why, för jag känner helt enkelt bara för det. hihi..

Ikväll så ska vi "fira" Anso. Så vi kommer strosa runt på lite äventyr och sedan så ska vi sova hos söta Jasmine. Jag ska inte dricka, säger jag till er som undrar. För det är inte bra för mitt huvud som fortfarande inte är friskt. Kul kan man ha iallafall, ellerhur?:)

Nu ska jag börja sminka mig, sedan blir det nog dinner.
Hörs later on, puss på er.

PS: Jag är i slutfinalen i http://more.devote.se modelltävling. Och jag behöver era röster, kom igen nu!


kändis look alike

Enligt en hemsida så är jag lik Ashley olsen, Natalie imbruglia, cameron diaz, eva longoria, alessandra ambrossio, paris hilton, lucy liu, Eva mendez m.m
Tycker ni att jag är lik någon utav dem, eller liknar jag någon annan känd människa?

Rösta!

Nu får ni fasiken inte glömma bort att rösta på mig i modelltävlingen, jag har nu gått vidare till andra finalen, och jag vill ha allas stöd. Kom igen nu! :)
http://more.devote.se/blogs/1426199/rond-2--vem-blir-vaarens-modell-.htm#WriteComment
Jag ligger just nu på delad 3dje plats skulle jag tro. Så komigen nu sockertoppar!
Här är bilden som jag tävlar med:

lugn fredagskväll

Är så j*vla trött. Somnade på nästan varenda lektion idag, suck.. Men på ändå så lyckades jag faktiskt plugga ganska mycket. eller nja, jag vet inte..
Har som sagt precis hjälpt min far med maten, och nu ska vi alldeles straxt äta.
Ikväll ska jag vara hemma, med Manal. Vi ska hyra film och äta onyttigt, once again.. Men i love it, måste jag medge. Så utgång för mig får vänta tills imorgon, då är jag taggad till tusen, hoppas jag.

Pappa har målat jätte mycket här hemma, och på söndag är det dags för mitt rum.
Det kommer bli grått och lila. Och på den lila väggen så ska jag ha en stor svartvit tavla som föreställer New york (tror jag?) Men jag tror att det kommer bli jättte coolt när det är färdigt.
Jag och pappsen har prövat färgerna lite och det ser bra ut, men jag är säker på att det kommer bli snyggare när det är klart!.


Ja mitt rum ser inte så kult ut just nu, men jag lovar, det ska bli skitsnyggt!

En dyster Chris Brown

Här har jag en video från rätten som har ägt rum.
ska hjälpa pappa med maten nu.

090603

Ibland känn livet underbart, just nu är en sån tid för mig.
Jag lever verkligen livet, och älskar nästintill varenda sekund av det. Saker hände igår som gjorde mig väldigt glad. mer får ni kanske veta i framtiden.
Ja hörni, livet leker, och detta är bara början.
Nu ska jag kila ner till parkeringen där pappa som ska skjutsa mig till skogås befinner sig right now.
Puss och kram på er, hoppas att ni får en toppen dag!

dö heta!

Är det någon mer än jag som väldigt väldigt gärna skulle ta på sig dessa skor?...

Modell tävling


Med denna bild så har jag anmält mig till http://more.devote.se modelltävling. Hon kommer lotta ut finalister, kommer jag med i finalen så hoppas jag att ni röstar på lilla mig :)

Tired, as usual..

Goddag på er sköningar.
Har kommit hem från skolan till pappsen nu. Och har hunnit äta lite mellis.
Skoldagen var jobbig, och fruktansvärt lång kändes det som. Bara en massor utav tråkiga lektioner som gjorde att man bara ville försvinna, under ett par timmar iallafall.

Men dagen blev bättre då jag, Natta och Anso satte oss och kollade på videos från Chris Brown konserten. Vi 3 satt nästan med tårar i ögonen och drömde oss tillbaka.
Jag kände återigen det där pirret jag hade i magen den kvällen, och hur nervös jag var. Man får nästan lite ångest på något underligt sätt. Jag längtar verkligen tillbaka till 23januari, the best evening of my life..

Så vad händer nu? Ja det har jag mer eller mindre ingen aning om förutom att jag ska kila ner till ica och "shoppa".  Sedan ska jag väl träffa Manal, om hon lyckas slita sig från pluggandet..
Men vi hörs later. puss på er.

Hittade en bild i "cam" albumet, jag ser ut som någon wannabe bimbo.. haha. Bjussar på mig lite, så ni får se den:

i want

åh ögongodis, ge mig dessa skor:

ego?

Är det väldigt ego att skriva ut bilder på sig själv, och rama in dem?..

Happy birthday

Vill tillägna ett litet inlägg till Anso som fyller 16 idag.
Ja må hon leva, ja må hon leva
ja må hon leva ut i hundrade år
javisst ska hon leva, javisst ska hon leva
javisst ska hon leva ut i hundrade år
   :)

Tiger

Hittade en bild från när jag var i Thailand för ganska många år sedan.
Då var på en djurpark med tigrar och alla möjliga kattdjur. Vi fick ta en bild med en tiger och min syster fick även mata den med nappflaska, annars om den inte fick mat så fanns det risk att den skulle attackera.
Jag kommer verkligen ihåg det så väl. Hur det kändes att klappa en livslevande tiger. Den var så mäktig, och man hade verkligen respekt för den trots att jag var så liten.

Men sen såhär efter, nu när jag är äldre, så förstår jag hur hemskt det var.
Stackars tiger som var tvungen att ta kort med människor och leva i ett sånt fångenskap.
Leoparderna inhängnader såg ut som fängelseceller. Det är hemskt, det är nästintill djurplågeri. Men det är ju så att alla länder har olika sorters kultur och ser olika på saker.
Men vad vet jag, kanske så hade djuren det jätte bra där, man vet ju inte. Men just det där med att man ska ta kort med dom osv.

hemkommen

Hej på er.
Förlåt för att min uppdatering är sämst, ska försöka bättra mig.
Hoppas att ni har haft en trevlig onsdag, och till er som varit i Romme osv hoppas jag att ni inte har brutit något, som jag defenitivt skulle gjort.

Jag har precis var i stan och fikat, det var jätte trevligt. Och faktiskt så var det inte så kallt ute idag vilket är skitskönt. Kanske är ändå våren påväg, även om det inte ser ut som det?
Vi får hoppas..

Min mage är nästintill död, och jag sitter o väntar på attt maten ska bli klar, det blir lax. gött.
Sen blir det nog ingen sen kväll för mig, för jag är så jädrans trött även om jag var ledig idag och kunde vila ut lite.. Imorgon ska jag ju upp nån gång vid 6 för att jag ska hinna till skolan (är ju hos pappa). förhoppningsvis så klarar jag det..

Alla söta för en liten släng puss utav mig

Lägg märke till hur snett mitt pekfinger ser ut att vara?..

besökar rekord

Godmorgon mina babes!
Är som sagt ledig idag så jag har precis fixat iordning mig nu och ska alldeles straxt bege mig till Anso som fyller år idag. Jag har redan sagt grattis till henne eftersom vi var fortfarande i stan vid 12 slaget men jag ska gratta henne igen.
Men jag vet som vanligt inte vad jag ska ha på mig så mitt rum ser just nu ut som "jag vet inte vad". Så jag måste städa lite innan jag drar iväg.
Inatt sover jag hos papi eftersom att hans vecka börjar nu.


Juste jag hade besökar rekord igår :D Och det finns inte ord för hur glad jag blev, som jag redan har sagt så hoppas jag verkligen att ni är här för att stanna.
Och om det är något ni undrar över så är det bara att fråga, och ni får tycka till hur mycket ni vill. Kom gärna med lite tips också på hur min lilla blogg kan bli ännu bättre.
Nu måste jag tyvärr fortsätta fixa mig och städa.
see you later.


Benjamin Button

Kom hem för ca 1 timma sen från bion.
Filmen var 2 h 47 min lång. Och jag måste tyvärr säga att drygt den första halvan av filmen var väldigt lång tråkig. Kanske till och med de två första timmarna.
Jag och Anso funderade faktiskt på att lämna biografen..
Men sen helt plötsligt, så blev både jag och Anso fast. Båda satt med ögonen fyllda av tårar och filmen blev ett mästerverk.
Men som sagt, den första delen var verkligen inte rolig, enligt mig och Anso iallafall.
Jag rekomenderar filmen till er som är tålmodiga, annars kommer ni förmodligen tröttna väldigt fort.


Nu:
sova, sova, sova. Går upp vid nio imorgon. Natti

outfit

Nu ska jag åka och kolla på Benjamin Buttons otroliga liv :)
detta har jag slängt på mig:


förstasidan!:D

Tjenamors på er´:)
Har precis kommit hem från skolan och sitter nu och pratar med lilla söta Anso i telefonen. Hon fyller år imorgon, och vi kom på att vi är lediga imorn, så vi tänkte dra in till stan och se på bio ikväll :)
Funderar på 'Benjamin buttons otroliga liv', någon som vet om den är bra?

Sen har jag något skitkul att berätta. Mitt inlägg om Chris Brown och Rihanna har kommit med på blogg.se förstasida. Märkte det nu när jag såg alla kommentarer.
Så en del nya läsare har hittat hit och jag välkomnar er varmt. Hoppas att ni stannar.

Sen har jag en del andra nya roliga saker kanske på gång, men jag får se hur det blir med det:)
Men jag måste kika runt lite nu hur det blir ikväll, så skriver jag när jag vet mer!

Ha en fortsatt trevlig dag.

My super sweet 18

På Mtv så visades Chris browns "sweet 18" fest. Han hade två partys, ett för hans fans och ett för vänner..
Jag hade ingen aning om att han har varit med i programmet och visste inte heller att det skulle visas nu. Men jag får tacka Jasmine som sa till mig att sätta igång Mtv, så jag hann se slutet iallafall :)
någon mer som såg det?
kraam


in love

var nyss inne och kikade på Gina T's hemsida och jag är nu in love..:

Chrihanna back together?


Efter att Chris Brown misstänks ha misshandlat Rihanna för ca 3 veckor sedan, så påstår vissa källor att Chris och Rihanna nu är tillsammans igen.
Rihanna har vägrat att anmäla Chris för misshandeln då hon bryr sig så mycket om honom. När Rihanna fyllde 21 förra veckan så överröste Chris- Rihanna med presenter, och han ringde henne även om vad om ursäkt för sitt beteende.
I helgen så spenderade de tid tillsammans hos P diddy.
Rihanna har tidigare funderat på vad hennes fan's ska tycka om hon tar tillbaka Chris. Men nu bryr hon sig inte så mycket om det. Hon är hopplöst kär i Chris och han verkar gå före karriären.

Källa: Aftonbladet, posh24 och msn.

Men hur mycket ska man tro på som medierna skriver?
Hur mycket har misshandeln överdrivits? och är de verkligen tillsammans igen?
Ja, det skrivs väldigt mycket. Jag har som sagt själv svårt att tro att allt detta är san överhuvudtaget. Då Chris Brown är min idol, så vill jag inte tro det. Jag vill inte att det ska vara sant.
Men som jag även har sagt förut så är Chris fortfarande min idol, vad som än händer.
Det är förmodligen sant att han har misshandlat Rihanna, och då behöver han hjälp.

Men jag tror verkligen inte att detta är slutet på Chris eller Rihannas karriär.
Once a Chris Brown fan, always a Chris Brown fan.

kryssningen

Godmorgon mina sköna hönor.
Nu är sportlovet slut, jag lovar att bloggen kommer bli som vanlig nu igen, och jag ber om ursäkt för att jag har varit lite frånvarande under lovet. Men jag hoppas att ni förstår att jag har velat umgås med mina vänner, och inte datorn..

Men jag ska berätta lite smått om den underbara kryssningen.
Jag och Anso var galet taggade under hela förmiddagen. När vi hade kommit på båten började vi genast dunka lite musik, sjöng och fixade oss iordning. Både jag och Anso hade nästan hela våran garderob med oss, så vi bestämde att vi skulle köra en del ombyten under kvällen.
Efter att vi hade fixat oss, så vid 8 gick vi runt och kollade in båten. Men redan då en del fullgubbar som skulle säga något  när man gick förbi... usch.
Men vi träffade en del skitsnälla personer, som vi valde att spendera kvällen med. Mycket dans blev det under natten och ganska bra musik.
Men klockan sprang iväg och helt plötsligt stängde alla barer och musiken tog slut. Men det gjorde inte vi..
Vi var uppe hela natten, utan att sova en endaste blund. Vi satt i trappor på båten, i stängda barer osv (inte ensamna). Tillslut var det nästan bara jag och Anso och en grabb som hette Rasmus vakna. (verkade det som).
Vi hade det trevligt, trots att vi var så galet trötta och knappt kunde hålla ögonen öppna. Men vi väntade på frukosten.. haha.
Tillslut började folk vakna till liv, och frukosten öppnades. Men då gick Rasmus och lade sig, men inte jag och Anso. Vi visste att om vi skulle gå och lägga oss så skulle vi inte vakna förens vi skulle gå av båten.
Men även igår så var nästan alla lika fulla som de var på lördagskvällen.
Jag och Anso dansade även igår, till dansband, haha.
Det var många som hälsade på oss, men som vi inte ens kände igen, men det vara bara att säga hej och se glada ut. haha..



Kryssningens slut blev dock lite tråkigt, då det blev ett stort gräl mellan mig och min mamma. Jag och Anso tog iallafall tåget hem, och båda somnade på tåget..

RSS 2.0