GE MIG

Verkligen ge mig!! Ge mig! Ge mig!
Sa jag ge mig?! Hej tomten!
GE MIG!



Finns på topshop, och finns även i zebra. Båda är typ lika snygga. Ge mig. Har storlek 39!


meet me halfway

Det är nästan roligare att inte blogga, för då får jag mer kommentarer än när jag väl bloggar. Nåt att tänka på kanske readers. :)

caught in a bad romance

Imorse när jag skulle uppdatera, så ville inte min dator sammarbeta.
Är hemma hos min mor nu, ute på landet. Finns inte ens några gatulampor här. Allt är bara mörkt, mörkt och återigen mörkt. Känns deprimerande. Jag vill ha sommar, värme och ljus.

Har precis ätit iallafall. Ska bara ta det lugnt idag, resten av dagarna den här veckan kommer förmodligen gå åt till mycket plugg. Har hemtenta i samhällsekonomi, det tråkigaste som finns alltså.
 
Imorse, ser riktigt läskig ut. Som en mördar docka typ.


happy

Måste bara säga en sak innan jag somnar. Läste mina omdömen om matten, och jag har jobbat upp mig på förra kapitlet också, vilket betyder att jag är godkänd i matte A en sålänge. Lättnad!!
Nu måste jag verkligen sova. Börjar ioförsig 1 imorgon, men ska gå upp lite tidigare och fixa massa saker. Natti.


i'm in this fight

Hellu. Är trött, som vanligt alltså. Kan ju ha och göra med att vi kom i säng imorse och vaknade redan vid halv 11. Sov hos Jasmine. Gårkvällen var helt okej. Var på en lokalfest vid odenplan ungefär, trevligt att träffa lite nytt folk. Micca,Steffi och Hanna hängde även på, så det var ju trevlans.

Sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på idag. Klockan är ju redan 4, och gossip girl börjar 7. Känns lite onödigt att åka iväg någonstans innan det börjar iallafall. Är dock väldigt fikasugen, så jag funderar på att kanske dra och fika efter gossip girl, på café 60. Skulle inte sitta helt fel. Känns dock bara som att jag är taggad på att göra det. Menmen, får se vad som blir av. Är ju som sagt väldigt trött, så kanske borde sova efter gg.








färdig

Nu drar jag och möter jasmine. Vart vi hamnar sen, vet jag inte.
ciao.


Jag ville att hissen skulle fastna

Skit i rubriken, gör det bara!
New moon var fantastisk, inte ett dugg besviken. Tack max, som bjöd mig. Lite jobbigt var det däremot att se den på nåt underligt sätt, jag kände igen mig. Haha förutom vampyr och valulv delen of course.

Är jätte trött efter det där jävla öppna huset vi hade i skolan. suck. Sa "välkommen, är du intresserad av något speciellt program?" till ungefär 400 personer. Funderar verkligen på att vila en timma, innan jag ska börja fixa mig för kvällen. Är dock jätterädd för att jag bara ska bli ännu tröttare och inte orka vakna sen.
Ska sova hos Jasmine tonight, det var ett tag sen jag gjorde det. Men först ska det festas. Jävla partymänniska jag är.







new moon

Stor risk för dålig uppdatering idag också tyvärr.
Har precis fixat mig och ska snart åka in mot stan och möta upp Max för att äntligen kolla på New moon. Efter det så sover jag hos mormor. Orkar inte bära på datorn.
Imorgon så ska jag vara i skolan klockan 11, pga att jag ska stå och hjälpa till på min skolas öppet hus. Så alla 94or som inte vet vilket gymnasium de ska välja, kan ju komma och kika in på Jensen Norra. Själv går jag Media/journalistik, vilket är riktigt kul.

Klockan bara springer iväg, så jag msåte fixa de sista nu. Men nästa gång vi hörs är förmodligen imorgon. Pusspuss

Har tagit på mig detta:

"bredaxlad" tröja från h&m och leopard strumpisar, också från h&m.

Fever

Mitt huvud är helt jobbigt.
Har verkligen jätteont och mår illa. Dumma hjärna. Ska min sickness aldrig gå över?
Tog iallafall upp det på utvecklingsamtalet så att lärarna är medvetna om att allt inte står rätt till där uppe. haha. Förövrigt så gick utvecklingsamtalet bra. Fick även G på matteprovet:D I'm really duktig..

Tänkte ta och göra lite käk till mig själv och sen kanske sova. Kanske uppdaterar senare, men om jag inte gör det så vet ni att det är för att mitt huvud har bestämt sig för att straffa mig idag, precis som alla andra dagar alltså.
Puss på er era sötkorvar!

outfit:

hos mormor

Sitter hemma hos mormor just nu. Mamma är här också. Snart blir det utvecklingsamtal, inte så kul. Matteprovet gick iallafall bättre än förra. Har dock inga allt för stora förväntingar på att jag ska få G.
Ska vara lite social nu. Hörs när jag har kommit hem till pappa!


hahahahahhaha snygging

godmorgon

Fryser. Jättemycket.
Sitter i världens största och mysigaste kofta men jag måste nu ta av mig den och ta på mig normala kläder. But i really don't wanna.
Hade gärna lagt mig ner i sängen igen, bara för några minuter eller så. Men då hade jag somnar på en gång.
Matteprov nu på morgonen, har skrivit ner massa annteckningar som vi ska få ha med oss. Det här provet måste gå bra nu.
Kanske skriver lite på datakunskapen.
puss

Right now. Ser ut som en liten insekt.

oldie

Hittade en gammal bild. Ett år gammal tror jag.
Tycker att jag var ganska söt då faktiskt. höhö.

vatten är vackert

Jag är en riktig lögnare. Ni ska få systemkamerabild/er, inte på mig dock.

Storleken ger inte bilderna något rättvisa.

matematik

Press press press.
Jag har matteprov imorgon.. Just nu ligger jag på ig i matte, så det här provet betyder nog väldigt mycket.
Ett litet plus i kanten är väl att jag har utvecklingsamtal imorgon också. kul. not.
Detta betyder kanske lite sämre uppdatering och inte systemkamera bilder för dagen, tyvärr. Ni får nöja er med de trista cam bilderna. Hoppas ni inte har något emot att se mig. haha.


Fråga mig inte varför jag gör rock posen..


trötter

Borde egentligen stå och fixa mig just nu.
Men jag är så fruktansvärt trött idag igen.. Sitter och äter frukotst och önskar att någon ringer till mig och säger att alla lektioner är inställda. Men det är ju iprincio omöjligt. Så nu ska jag bita i det sura äpplet och börja f ixa mig. suck.

Kinder maxi

Måste bara tipsa om världens godaste choklad.

i'm a big girl

Så, nu är jag hemkommen från en trip till stan. Mötte upp Kevin och några kompisar till honom. Lite cp saker hände, men jaja.
Innan stan så var jag lite med Annie hemma hos mig, jag gjorde varm choklad med grädde, mums.
Är jätte trött idag, eftersom jag knappt har fått någon sömn två nätter i rad nu, och det är inte kul när man ska upp 6 på morgonen.
Men jag måste iallafall hålla mig vaken till Desperate och Paradise. Ja, även jag har blivit lite smått beroende av Paradise hotel. Har ingen speciell favorit ännu, men av killarna så är ju iallafall Peter snyggast. Right? Men hade gärna sett Stefans kropp på Peter. haha.
Nej nu ska jag inte babbla om det.
Tänkte sätta mig och plugga lite hjärt och lungräddning som vi har examination på imorgon. Inte så svårt med tanke på att jag redan har gjort de mesta i nian.

Tog lite bilder idag ju. Som jag faktiskt tänkte dela med mig av!:)



Förlåt för hemska minen på bilden under...









galen

Är helt bloggsugen just nu.
Har tagit lite bilder som ni får se senare. Ska förmodligen dra in till stan nu.
<3

Guud vad jag älskar att vara brunett.

Stort måste ha begär

Har länge letat/velat ha ett par kängor, men alla ska ju vara så fruktansvärt jävla dyra.
Men nu har H&M fått in ett par för fantastiska 299:-. Det är galet bra.
Men det är inte lika galet bra att jag ska köpa julklappar för hela mitt kommande studiebidrag och jag tror att dessa skor kommer vara borta till julen, så ingen idé att önska sig dom i julklapp. Känner mig lite småledsen. haha.

no pics

har nästan inga bilder, igår när jag hade tänkt och fota så ni hade lite kul att se på så glömde jag att lägga i batteriet i kameran. Dumma mig.

Det här är iallafall en bild från förra helgen.

psykfall

En kommentar som jag fick idag:

du har ju blivit ett pskyfall kim ! vad har hänt med dig ? varför kollar du inte upp vad som är fel ist? det är ju mycket bättre att du mår ra än så som du gör nu..


Jag ett psykfall? Inte i närheten. Du verkar bry dig, men tänkt lite vad du skriver innan du gör det. Ett "psykfall" kan inte gå utanför dörren, gör dumma saker, är helt borta. Och mycket mer. Jag är inte i närheten till något av det. Okej om jag inte mår bra, men man kan inte alltid må bra. Men man är fasiken inget psykfall för det.
Tänk hur många som mår sämre än mig vilket det finns jäääkligt många av (eftersom jag inte har några stora problem), är alla dom psykfall? För att man är nere en period så är man tydligen helt psycho? NEJ.
Det finns många som verkligen kan ta åt sig av sånt här och må ännu sämre. Så snälla, tänk på vad du säger. Man kan visa sig att man bryr sig utan att vara dum. Tro mig.


don't know why

Hej mina kära.
Har inte mycket att säga. Vet inte när jag kommer börja blogga again.
Härom natten så "drabbades" jag förmodligen av en såkallad panikångestattack, något som jag faktiskt har vetat var påväg. Men varför vet jag inte.
Kul var det inte, och inte i efterhand heller. Jag funderar på varför jag mår knäppt just nu men kommer inte fram till något klokt svar.
Vad jag ska göra åt det vet jag inte heller.
Men tror inte ni är så intresserade av att höra mina problem.

Igår kväll så var jag iallafall med Natta, Anso och fredrik. Vi satt och sprutade vatten på varandra och jag skrattade mer än vad jag gjort på länge, vilket verkligen behövdes.
Ska snart åka och möta Anso och Natta, vi ska partaja ikväll förhoppningsvis. Så jag måste sätta igång och fixa mig nu. Men vi hörs nångång!
Ciao <3

Cassandra är bra

Tack Cassandra!

Danke

Tack Michelle, för kommentaren. På nåt sätt värmde den mycket!

Jag måste dock säga att jag inte är någon bloggerska direkt. Och jag länge tänkt på att ta bort bloggen, men det skulle vara som att radera en del av mitt liv. Jag skulle ångra de något otroligt.
Så istället har jag valt att ha kvar bloggen, och uppdatera nångång ibland. Kanske börjar blogga helt normalt någon gång i framtiden.
Men jag har så mycket att tänka på just nu, som jag inte vill skriva här. Det tar dessutom över mina andra tankar. Förlåt, och tack ni som fortfarande är kvar här.
Hoppas ni fortsätter kika in någon gång ibland, och bli inte alltför förvånade om jag då helt plötsligt har börjat blogga normalt.
Ciao.

Slänger upp en bild på mig och mitt älskade Tomas sabo armband som jag fick av min syster när jag fyllde år. D står för mycket. Bl.a Dolores & Denise. Ett D ska även placeras på min kropp nån gång i framtiden, i form av en tatuering.

besviken

Jag är besviken.
Besviken på mycket.
Besviken på att mina läppar börjar bli torra, vilket oftast betyder att jag börjar bli sjuk.
Besviken på att jag inte har lyckats gå och lägga mig i tid de senaste tre dagarna pga mycket.
Besviken på att Josefin och Cassandra inte jobbar i min takt på datakunskapen, de är sega.
Besviken på att Jasmine är sjuk, och hon vet inte om hon blir frisk till helgen.
Jag är besviken på mig själv, för att i'm here again.

Sen är jag även galet besviken på Jimmy Choo´s kollektion för H&M.

skola

To cool for school? njaej inte riktigt. Men vi kunde ha varit. Sitter i skolan nu, borde plugga lite på läxförhöret som vi ska ha snart. Tja tja!

förlåt

Segt med uppdatering, sorry.

EMA

godkväll.
Åkte hem direkt efter seminariet i skolan. Mådde no good.
Vid 4 tiden så åkte jag till tandläkaren, och jag måste faktiskt skryta lite nu... Jag har aldrig någonsin haft hål, inte nu heller. Tandläkare frågade om vi kunde byta tänder. Kanske är vampyr? mina tänder går aldrig sönder..

Jag och syster har kollat på EMA precis. Beyoncé, världsbäst. Finner inga ord.
Nu måste jag verkligen sova, för jag ska fanimej till skolan imorgon. Plus att jag ska hitta på något riktigt jekla kul att göra på kvällen.
See ya!

Förlåt för alla cam bilder. Ska bättra mig. Promise.


godmorgon

Sitter på tåget med en fruktansvärd huvudvärk.
Ska som sagt till skolan nu och ha seminarium. Men jag kan iprincip inget pga mitt jävla huvud som vägrar bli friskt. Måste ta tag i det med min skolsyster nu och mamma ska förmodligen även ringa "min" neurolog. Vågar ju dessutom inte ta influensavaccinet eftersom jag är rädd för att få en massa bieffekter pga min hjärna. Men om jag inte tar det, och får svininfluensan, kanske min hjärna inte orkar det?
I'm going to die.
haha nja, men jag är faktiskt lite rädd.

Kommer nog åka hem efter seminariet. Sen vid 4 så är det tandläkaren som gäller. Lite små nyfiken vad som kommer hända denna gång. Har alrig haft hål. Men tandköttsinflammation har jag haft i ett par år(mitt tandkött är lite större vid en tand). Och de sa att det skulle försvinna om ja borsta och sådant, men det är kvar. Så jag kanske får skära bort det. usch.
Sedan har vi ju min glugg också, som dom har lovat att göra något åt. Men vill jag verkligen det? Jag har lärt mig leva med min glugg, men kan så jäkla nyfiken på hur jag skulle se ut utan den. Så kanske försvinner den också. Vi får se helt enkelt.

Jäklar vad långt inlägg det blev..

plugg

Har försökt plugga ganska länge nu, men har för mycket som snurrar runt i mitt huvud, så jag är osäker på om jag har fått in något i hjärnan av det kag pluggat. Har seminarie i sam imorgon, kul. nja.
Är dessutom galet trött.
Ska försöka plugga lite till, sen prata med Kevin.

Hörs imorgon..




Riktigt ocharmiga cam bilder. orkar inte bry mig.

hope

Något gav mig precis en massa hopp.
Hopp på att allt kan bli bättre. Eller? Vi får se vad som händer.

Delete

Sitter på Mp'n, som dock har slutat. tror jag? Folk har börjat gå.
Själv sitter jag och spanar in tjuvlyssnat.se, kulkul.

Dessutom har jag gjort något starkt idag, men som jag ångrade bara en sekund efter. Men det blir nog bra i längden. No more you.
Men jag vet att det inte är över, det är det aldrig.



Dessutom är jag kär. Chuck Bass, dreamguy!

favorit

Min älskling var precis här, så skönt att ha honom nära. Dessutom är han nog mysigast, och hårigast i världen.


Har förövrigt en jävligt ful och gammal tröja på mig. Men min älskling bryr sig inte om hur jag ser ut.

jo det kan jag

Vet inte vad det är med mig längre.
Helt tom är jag, helt jävla tom.

no good

Jag är nedstämd och har varit de senaste dagarna. Får ingen sömn. Hej depression. NEJ. NONO. Kim kan inte vara deprimerad!


Saknar min bästavän Anso också, det gör jag verkligen!

sailor

Ikväll är det egentligen halloween. Men igår var det halloween för mig och för en del andra som var på fest hos Annie. Hade galet kul ute i vaxholm och det var helt klart värt den långa resan.
Utklädd var jag självklart, en sailor! Tufftufftuff var jag, arrrggghhhh.

Jag ligger alltså hemma idag och tar det lugnt. Men för några timmar sedan var jag på bio med sötisen Linn. Det var jätte trevligt och "the ugly thruth" var apbra!
Förövrigt trivs jag förvånansvärt bra i mitt mörkbruna hår och jag har fått många komplimanger. Tjoho.








RSS 2.0