brunett


JAG VÅGADE

full video

ojdå, hittade hela musikvideon

Uppryckning

Jag är sur, inte glad alltså.
Men bloggen ska bli bra, det ska den.

some pics









sneak preview

liten sneak preview på Chris Browns nya video.
Can't wait!!

Sisters

Natten till idag spenderades med mina två storasystrar. Vi spelade monopol, otippat med jäkligt kul.
Nu är jag hos pappa. Pappa och Olivia gör middag tror jag, är jättehungrig!


uppsala län

Igår var en bra kväll, det var det. Vi firade Micca, middag på grappa, sen lite party vid mariatorget.
Kamerasladden är dock fortfarande hos pappa, men dit åker jag imorgon.
Denna kväll kommer spenderas på outforskad mark för min del, Bålsta. Uppsala län. Herrejösses. Myskväll hos Lisa med Cass och Josefin. pysigt.

Ni får en bild, snodd av Micca.

Fredagsmys

Sitter i skolan, pluggar.
Har ont i huvet, tar alvedon.
Det är fredag, fredagsmys med vänner.
Imorgon är det lördag, festa.
Sen är det ju höstlov också, SKÖNT!


Konstig

Min sämsta egenskap,
"When i can get it, i don't wan't it. But when i can't get it, i want it"
ÄNDRING KIM, ÄNDRING.


Random bild.
Nu: Telefon, sen godnatt.


sjuk

Jag är sjuk sjuk och återigen sjuk. Värsta tänkbara tid. Mycket i skolan, och jag har inte ork till att plugga.
Men jag har precis kollat på 10 sex and the city avsnitt i rad. Nu är det Hannah Montana på disney chanel, tjiho. Hejsvejs sålänge, krya på mig.

sjuk

Jag är sjuk sjuk och återigen sjuk. Värsta tänkbara tid. Mycket i skolan, och jag har inte ork till att plugga.
Men jag har precis kollat på 10 sex and the city avsnitt i rad. Nu är det Hannah Montana på disney chanel, tjiho. Hejsvejs sålänge, krya på mig.

tjuv

Min kamerasladd glömde jag hos pappa. KUL.. Men jag ska dit på tisdag i guess, så hämtar den då.
Snodde lite bilder från Olivia.




Har ni någonsin sett mig såhär galen? haha. Jo, jag kan faktiskt också.

run

Hej gullos.
Sitter i bilen med mamma påväg till.... mamma.
Hade jättekul igår när vi firade mina älsklingar Max & Simon som äntligen fyllt 15. Det blev mycket dans och nu har jag en skadad höft pga att jag ramla på dansgolvet, supersmart.
Vi drog ganska tidigt dock eftersom att vi skulle till en tjejkompis senare.

Men sen kommer väl det som förstörde våran kväll. Jag och Micca hade gått av tunnelbanan och går lugnt i våra höga skor. Jag får syn på att runt 5-7 killar går efter oss och svänger in på samma ställen som vi. Så till slut gömde jag mig lite, och då ser jag hur ena killen börjar springa. Så jag säger till Micca att ena killen springer, när hon sedan kollar bak ser hon hur alla killar mer eller mindre "kutar" efter oss. Och där kan man säga att vi fick en adrenalinkick. Jag har nog aldrig sprungit så fort. Och min portnyckel som alltid brukar krångla funkade nu utan problem. Vi hann in i porten precis innan killarna kom.
Jag har nästan aldrig varit så rädd.

Vad fan tänkte killarna med? Vad hade dom tänkt göra? De var max 17 år gamla. Jag förstår verkligen inte. Jävla idioter det finns.


party


utdrag

En text som jag skrev tidigare det här året:

Jag är stark

Livet har sina upp och nedgångar, och kommer alltid ha. Jag är just nu i en sådan fas då allt känns som att det sakta går neråt. Med jämna steg så klättrar jag ner för stegen som jag vanligtvis brukar klättra upp för. Trots ilningar och smärta som går genom hela kroppen så vet man att man faktiskt kommer kunna ta sig upp igen. Man måste tro det iallafall. Hur hårt och jobbigt något än känns för stunden så måste man försöka se det ljuset som alltid har funnits någonstans. För det finns alltid. Någonstans.

Jag vet själv att så som jag mår nu, kommer jag inte må resten av mitt liv. Det är precis som att åka ner för en backe, och ner till en dal, fort som attan. Och sedan så måste man kämpa upp för den kommande backen. Men sedan åker man ner igen. Det är exakt så livet är. Man mår inte alltid bra, man kan inte alltid vara lycklig.

För mig är problemet att jag inte kan se skillnad på gott och ont hos människor. Eller jo, jag kan se det. Men om jag ser hur en människa sakta men säkert förstör mig så försöker jag bara tänka bort det. Man försöker blunda för ondskan, man vill inte se den. Man vill kunna ha någon som kan fånga en, på riktigt, om man är påväg att falla. Det räcker inte med att man har någon som kan fånga, för sekunden men sedan direkt släppa iallafall. Då faller man ändå.

Man lägger sitt liv i någon annans händer. Jag har lärt mig att bästavänner inte är bra. För då blir det lätt så att man har den vännen, och just bara den vännen. Men om den såkallade bästavännen skulle svika, så har man inget kvar. Inget alls. Man står där, bortglömd, som om man inte fanns. Man känner sig utfryst, och lämnad ensamn i mörkret. Man försöker hitta en utväg, men ingen väg leder rätt.

Men hur svårt allt än blir, så måste man försöka vara stark. Man måste fortsätta stå upp, och hålla huvudet högt. Låt inga andra förstöra ditt liv.

Jag är stark, jag tar ingen skit. Jag är stark!

jag och hemmakvällar

Jag hissade ju "fredagsmys" i det tidigare inlägget. Jag älskar det verkligen. Men trots det, så slutar det alltid med att jag tänker för mycket. Och jag drabbas av min största fobi, ensamheten.
Trots att min far är här och jag inte alls är ensam, så smyger det sig på. Den där kalla och obehagliga känslan som kommer allt för ofta.
Det har verkligen slagit mig på senaste tiden, jag är rädd för ensamheten.
Jag är otrooooligt rädd för smindlar och man kan tro att det är min största fobi. Men trots det, så vet jag själv, ensamhet är värst. Jag har så mycket, så många underbara vänner, men känner ändå ensamhet. Det där tomma. Och trust me, det är riktigt läskigt att inte kunna vara hemma kvällar utan att känna detta. Nästan så att jag måste underhålla mig för att jag inte ska känna av det.

Jaja, nu ska jag återgå till idol som börjar om endast ett par minuter.
See you later.

Hiss/diss

Kör något som alla andra gör, bara för att vara som alla andra. haha. Nejmen, jag vet inte riktigt vad jag ska berätta.


- 90 talet. Jag älskar 90 talet, take me back to the 90ths. haha. Nejmen, det är coolt. Stilen, typ "jag bryr mig inte". Vet inte hur jag ska förklara. Ipringcip alla hade mittbena, fjortisbenan existerade inte. Djurmönstrat var kärlek, och fulsnygga skor. Precis vad jag tycker om, fulsnyggt!

- Din sko's nya skor. Jag sprang in på din sko idag, och med glädje såg jag att de hade fått in de nya skorna jag la ut för någon dag sen. Jag blev kär. Det var ett par skor, som var så fula, så stora, så "emo aktiga". Men jag föll. SÅ COOLA! Dessutom har allt riktigt hög platå, och det kan man ju bara inte ogilla.

- Fredagsmys. Precis som denna fredag. Jag ska inte festa, jag har inte ork till det. Jag ska kolla idol, äta godis, äta godmat och somna gott och må jättebra och känna mig superfräsh imorgon.


-Plutläpps posen. Jag dissar helt enkelt mig själv, med tanke på hur jag alltid gör en pussmun när kameror åker fram. Deffenitivt jag måste sluta med. Varför inte bara le fint?:)

-Höstförkylning. Jag har ont i halsen, ohno. Vad mer kan jag säga. Det är inte kul att gå runt och snora. Som tur är gör jag inte det, än iallafall. Men en förkylning är påväg, mina läppar är torra och halsen gör ont.

-Velour dressar på stan. En velour dress är okej om man ska springa ner till affären eller bara sitter hemma. Men att använda en velourdress på stan och tro att det är sexigt tycker inte jag är okej. Hellre då att man tar på sig ett par leggings och någan tråkig tunika.


So long!


hej hemskt mycket hej

chacha. nej, men hej :)
Sitter på Dk'n som slutar nu.

Fredag idag, vilket inte innebär party denna fredag. Jag ska se idol. Ett måste.
Slutar 12, sedan får vi se vad som händer. Ska förmodligen träffa en vän som jag inte har träffat på väldigt länge.

Cass och Josefin sitter och bevakar varje ord jag skriver. Jag menar, det är ju bara för att jag är så känd..

Oh no, have i turned into a Dessie/Kissie/Pissie?

no news

Inget nytt att berätta. Har precis duschat, inga big plans för dagen. Pappa vill hyra film. Jag ska kanske till stan, och jag måste även plugga lite. Får se vad som händer helt enkelt. Jag är jätte sugen på godis, dumma mig som åt upp allt igår. dumdumdum.

Ska se om jag hittar någon rolig bild som ni inte har sett!


trött?



Jag tror att någon (jag) var lite trött igår kanske?
Förövrigt så kände jag mig inte helt frisk imorse när jag vaknade, så ingen skola för mig. Vaknade nu för en halvtimma sedan. herrejösses.


ge mig lite mer


3 inlägg på tio minuter. Godnatt.

Psycho

Måste fasiken berätta om en lite rolig händelse idag när jag och mina klasskompisar satt på bussen påväg till idrotten. Det började med att jag och två andra tjejer delade på en två sits, sedan var det ledigt brevid där en annan kille satt men han hade sin påse på stolen brevid.
Så jag säger "ursäkta" och gör en gest som visar att jag vill sätta mig. Först tar killen bort påsen, sen kollar han på mig med en underlig blick, sedan ställer han tillbaka påsen och kollar bort igen. Haha, tror ni inte att jag blev lite chockad?
Sedan ropar busschaufören ut i högtalarna om att det var en man som satt långt bak i bussen hade slagit en kvinna. Alla kollar självklart på Douglas som går i min klass, men sedan insåg vi att det självklart var psychot som inte lät mig sätta mig brevid honom.
Dessutom var han jätte konstig, satt och tog upp ett ikea kort, och kolla på det. Sedan la han ner det i fickan igen. Det upprepade han X antal gånger..
Så det var väl dagens händelse, kanske till och med månadens?


peppad

Era kommentarer gör mig som sagt peppad att blogga, jag vill blogga, har bara sån torr hjärna just nu. (kan man säga så?).
Sitter iallafall i min säng hos pappa med halvstängda ögon. Hur lyckas jag vara såhär trött när vi inte ens har mycket plugg i skolan? Förmodligen pga de tider jag går upp. Är jag hos mamma så vaknar jag 05.25, ni kan kalla mig krigare. Hos pappa får jag däremot lite sovmorgon, en halvtimme-45 minuter senare går jag upp. Skönt som in i bängen!

Tror inte att det är något speciellt som händer i mitt liv just nu. Men det rullar på, jag har mina dagar som jag är på topp, men samtidigt många dagar som inte alls är lika bra.

Spelade förövrigt discobowling i helgen, och det ända jag har att säga att det är extremt underskattat!

Chris Brown

Jag ryser. Chris Brown är tillbaka, med bland annat låten "i can transform ya" och även den underbara "so cold". Jag verkligen ryser och blir nästan tårögd. Tänker tillbaka på konserten, en av de absolut bästa kvällen i mitt liv. Hans röst får mig att fullkomligt smälta. Åh vad jag längtar tillbaka.. Sen var det ju självklart ett stort fett jävla plus i kanten att vi fick gå upp på scenen.. dör.
Nu kommer det säkert vara ett par jävlar som kommer säga något om att han är kvinnomisshandlare osv, men vafan, hans musik är inte sämre för det? Once a Chris B fan, always a Chris B fan. Gud vad störd jag låter. haha.

-

Åh ni är så seriösa, inlägget tidigare var självklart ett skämt.
Satt med och gjorde denna ur snygga redigering på max 5 minuter. Så kul hade jag på Mp'n.

Blond

Anso har gått och blivit blond!
finis!

fall 09






De är nice, riktigt nice. Bilder bland annat från fashionsquad.

.

teeeeeest bre

hett

Fula och konstiga enligt många, konstverk enligt mig.

klippt

Jag har klippt av ALLT det slitna i mitt hår, vilket resulterade till kort hår..
Just nu känner jag mig bara allmänt ful.

bläää


sämst!

Min data har krashat. Mamma har däremot köpt en ny, men som både jag, syster och mamma ska dela på nu tills våra datorer är lagade. suck.

Anledningen till att jag inte bloggar på denna blogg är som jag har sagt tidigare, så är det mycket som händer. Allt för mycket.
På "min" andra blogg, så kanske ni som har läst märkt att inte ett piss i den bloggen är seriöst? Och det gör de så mycket lättare att blogga. Hittar ju bara på allt, och ljuger. Vilket jag inte vill göra i denna blogg, men om jag skulle blogga i detta läge, här. Så blir det nog en del lies, eller ändå inte. Men jag skulle utelämna så mycket som ni kanske vill att jag ska skriva..
Aja, nothing else i can say..

Inga bilder har jag heller på den här datan. Tjohejsan vad allt plötsligt blev pannkaka!.
Men fortsätt att peppa mig med att skriva, så kommer jag nog vara tillbaka straxt.
Ska försöka flirta lite med mamma någon dag, så jag kan ta med den här datorn till skolan. tjoho.

xo

RSS 2.0