fullt upp

Tyvärr så kommer bloggen lida ganska mycket nu någon vecka framöver pga att vi flyttar, så ni får hålla ut. Och hoppas att ni blir glada att ni får inlägg någon gång ibland iallafall.

Jag har stått och packat hela dagen, och jag måste fortsätta med det nu!
Tyvärr så har något hänt med min data, så RUBBET har försvunnit, alla bilder, all musik, verkligen allt.. Inte kul alls, inte för mig, inte för er, och inte för bloggen.
Jaja, kära läsare. Stå ut, i love u!

Sleep time

Klockan är exakt halv 1, och it's time for me to go to bed!
Mina ögonlock vill stängas precis nu, men jag håller dem öppna.
Jag och syster sitter just nu och gullar med gammelhunden Zingo, han är så fin, verkligen världens snällaste vovsing.

Sov sött, så hörs vi imorgon. Har inget planerat ännu för imorn..


Tindra

Fina katter nöjer sig icke med vatten, de vill ha champagne!


fot ont

Nu har jag hunnit vara i stan hela dagen, i högklackat.. Jag har så jävla ont alltså, blåsor under hela fötterna, men vill man vara fin så får man lida pin!
Hittade ett par skor, mina DRÖMSKOR, dom är haså jävla heta, och exakt i min smak, sedan blev det även ett par leggings.
(de är mycker mycket snyggare i verkligheten!)


Efter staden så åkte jag och Anso hem till mig, käka middag och sådant. Sedan har vi sjungit Abba singstar med min syster, och vi är verkligen nya "A-teens" hah.
Kunde inte blogga när jag kom hem, eftersom att Anso verkligen AVSKYR när jag sitter vid datorn när jag är med henne, och jag ville inte göra henne "besviken"

Men vi tog ju ett par bilder igår, som jag nu har laddat in. Dock blev väldigt, väldigt många oseriösa och jag garvar på de flesta, men ni ska få se några som blev okej ! :)
Och till er som undrar; så fotar jag med en Olympus E-420





De hemska bilderna sparar vi, ett tag till!


Ansos place

Godmorgon Darlings.
Igår kväll vid 10 tiden så gick jag över till Anso, eftersom att min mor som fyllde år ändå gick och la sig..
Jag och Anso hade så jädrans kul!! Jag hade ju självklart med mig min kamera, så vi gjorde en fotostudio och tog en massor utav bilder, tills batteriet tog slut..
Tyvärr så kan jag alltså inte lägga in bilderna nu eftersom att jag som sagt inte ha batterier och för att jag är hemma hos Anso. Men ni får se några senare.

Nu har vi iallafall precis ätit frukost, snart ska vi gå hem till mig och fixa oss lite. Sedan drar vi nog in till stan och kikar mellandagsrean, woho! shoppa shoppa.
Anso ska förmodligen köpa en par skit snygga skoletter från Bianco och jag ska leta efter en kofta. Sedan ska vi också gå in på Beyond retro (second hand), för ibland kan man hitta skitsnygga saker, och jag ska se om jag vågar köpa något eftersom jag är så jäkla nojjig med vintage kläder.
Jaja, nu vill Anso ha hjälp med att ta bort frukosten, samtidigt som hon kallar mig för "prinsessan", åh love it!

Hittade en rysligt gammal bild på mig på Ansos dator, från i början av sjuan!


Hope u understand

Ni får ursäkta mig för att jag har uppdaterat så jäkla dåligt under dessa två dagar, men de flesta förstår nog varför?
Igår så var det ju julafton, och idag är det min mors födelsedag, och jag vill gärna spendera dessa dagar med familjen och inte med datorn, jag antar att ni känner likadant?


Hoppas att ni har haft en trevlig juldag? :)
Jag har haft det trevligt och har nästan fotat allt jag ser.. haha. Sitter just nu och laddar över bilderna till datorn och är super nyfiken.

Jag kommer nog vara tillbaka med bloggandet som vanligt imorgon, då det inte händer något så speciellt, (hoppas jag?)
Har lite bilder som jag vill visa er, som är tagna med min nya kamera:)
kanske inga speciella bilder, men något ialllafall :)
Här är en utav de första bilderna jag tog, väldigt julig, ellerhur?
En lite småtrött Tindra

Detta serverades till lunch idag, mums..

Bilderna är något förminskade, därför lite sämre kvalitet.


Slut.. läs!

Nu är julafton slut, och jag hoppas att ni har haft en trevlig sådan.
Har inte bloggat något under dagen, och jag hoppas att nu förstår varför?
Jag har haft en supertrevlig julafton, skit god mat och asbra julklappar, och jag antar att ni är lite nyfikna på vad jag fått`?

jo, jag har fått något som kommer göra den här bloggen så jävla braaaa, och det är inte mindre än en system kamera, wohoo känner jag.. Jag har absolut fått mer saker bl a; Pengar, halsduk, sjal, saker till mitt nya rum, Abba singstar, minneskort till kameran (4gb). Sen kommer jag inte på så mycket mer, men jag är nöjd eftersom att jag vet att system kameror är dyra.

Så denna julafton har blivit perfekt för min del. Jag har tyvärr inte helt kommit underfunn med kameran ännu, så jag skippar att ladda över bilder nu när jag är så väldigt trött. Men jag lovar er en del förändring i bloggen, mycket nya fina bilder varje dag. Är så lycklig alltså :D

Imorgon (idag) så fyller min mor år, så det kanske blir fullt upp då med. Men vi hörs, åhhhh jag är så taggad på att fota!!!

Merry christmas

Godjul era sötnötar.
Imorse när jag vaknade hade det rullat in hur många sms på mobilen där det stog "god jul" och det tog ett tag för mig att fatta att det faktiskt var julafton.

Jag fick dock ett jobbigt sms att läsa, Alexandra var påväg till sjukhuset och har blivit jätte sjuk, så jag gick direkt ner till mamma och berättade detta och nu sitter jag orolig som fasen men har fått sms utav henne där hon skrivit att det blir nog bättre.

Inne i mitt rum låg det iallafall ett paket från Esprit, i den så låg en väldigt väldigt snygg svart halsduk. Tack mammsen :)
Resten av klapparna får vänta till efter Kalle anka.

Nu hörde jag en bil utanför, alltså så kommer min kusin och morbror nu, så det är dags att äta jullunch, fy fasen vad goottt!!:DD
Vi hörs senare, kärlek till u all!

om ca 1 timma..

Har precis kollat på en film, som faktiskt var bra i början, men slutet förstörde allt. Aldeles för mesigt slut för min familj iallafall. Den handlade om en kille som blev författare och sedan fick han reda på att han skulle "dö" av en såkallad ängel.. Någon mer som såg den?

Ja, om ca 1 timma så är det julafton, den 24 december 2008.. Dagen som de flesta längtar efter i väldigt lång tid. Och alldeles straxt så är denna dagen här. Känns det inte konstigt? det tycker jag iallafall..
Och jag vägrar att vara vaken när klockan har slagit 00:00. 
Så nu är det nog dags för mig att ta en dusch och sedan bege mig till sängen. Imorgon när jag vaknar så väntar förhoppningsvis någon klapp i strumpan.

Hur ska ni spendera eran julafton? hemma med familjen eller kanske åka iväg?
Jag spenderar den med mor, syster och mormor. Som vanligt, och jag älskar det. Kanske kommer även min morbror och kusin för att äta jullunch. Supermysigt. Och jag suktar redan efter den goda maten..

Försök sov nu allihopa så får ni julafton snabbare, jag vet dock att denna natt känns som den längsta på hela året..

Imorgon så får man även öppna sista och största luckan på kalendern, spännande!


Rush

Jag hörde den här låten för första gången, kanske ett år sedan. Sedan dess har jag aldrig tröttnat på den. Jag tycker egentligen inte om sån här musik längre. Men den här, är underbar!


vad var det jag sa..

Nu är jag hemma, och är så otroligt trött.
Shoppingen gick bra, och vi rev av det ganska snabbt. Jag lyckades köpa de sista julklapparna och nu äntligen så kan jag pusta ut.

Vi drog även en vända inne på Eko, med mor min. (Anso på bild)



Efter detta så åkte vi hem en kort stund, jag åt nudlar. Och sedan åkte vi till grannen och kollade hur dom hade gjort om sitt hus (herrgård), det var makalöst, herregud. Köket var en dröm, och då ska vi inte tala om biosalongen. Min syster sitter fortfarande kvar där.. Ja, det är verkligen ett dröm hus, men det är bara att tänka att vi flyttar om bara ett par dagar och vi ska också få det riktigt snyggt.

Och det där med julgranen, jag hade så rätt. Mamma kom i år hem med den minsta granen vi någonsin haft i detta hus, den är pytteeee, men min katt har ju iallafall fått en ny "lekkamrat", då menar jag granen..

Min mormor har redan lagt fram ett par paket och jag undrar vad som finns där i..



Mamma och mormor står nu på nedervåningen och har börjat med maten och jag känner att jag kanske ska hjälpa till, eller åtminstone kolla på :)

23 dec

Herregud, det är ju inte klokt. Kan det verkligen vara julafton redan imorgon? Det är nog många som ställer sig den frågan här i stockholm, för när man kollar ut ser man tråkig grön ferg och vattenpölar.. no fun at all..

Mamma kom precis in och väckte mig och frågade om jag ville åka med henne och shoppa. Jag sa snällt att jag skulle åka iväg med Anso och stressa lite, men att i gärna hängde på ett tag. Så nu  åker i om ca 1 timma till haninge centrum, och stressar med allt annat folk som också är sega med julklappar. sorgligt...

Mamma är just nu ute och hugger gran, ja, hon hugger, i skogen, min mamma.. Måste medge att hon inte är så bra på det där, hon kommer oftast hem med den minsta och ynkligaste lilla granen i världshistorien. Oftast skyller hon på att dem är söta. haha..
Min lilla katt ligger här brevid mig nu. För ca 5 minuter stog han och pratade med mig, han är verkligen knäpp.. Katter pratar inte. Självklart jamar han, men alltså att han sarar varje gång man säger något. Han komm tillsist hit och började trampa på tangentbordet, gaaaah..

Nej nu är det dags att fixa iordning mig och sedan åker jag. Men jag skriver ikväll när jag kommer hem :)
Hur ska ni spendera dagen innan julafton, ska ni också julklapps stressa, eller vet ni bättre?;)

Se här vilken söt bild jag hittade på Anso;

ouch..

Nej, det här blev ingen rolig kväll. Bråk i stugan sedan ett par timmar tillbaka. Nu har alla gått och lagt sog förutom jag.
Så jag antar att det är min tur nu..
Ska ta 11 tåget till haninge imorgon och kolla om det finns någon mer julklapp att köpa. Jag tycker faktist att det är skitkul att köpa dyra saker till folk, för,,,, nej jag vet inte varför. haha :)

Jag måste bara säga att min mormor är så himla underbar, hon betyder så jäkla mycket för mig. Och hon visar verkligen att hon bryr sig om mig och min syster. Utan henne, så vet jag faktiskt inte vad jag hade gjort. Hon är så lätt att prata med, i alla lägen. Ja, hon är helt enkelt bäst!

Jag tycker att det är så kul med gammla bilder, så här får ni en bild ifrån Thailand, här var jag brunhårig också..

bilder

Ja, ni kanske kommer märka nu, dessa dagar att jag inte kommer lägga in så mycket bra bilder. Men jag har en anledning..
Jag har en digital kamera, men ingen sladd till den längre eftersom en viss person tog den. Så det ända jag har att fota är mobilen,och det blir så jäkla tråkiga bilder med den. Men jag försöker ta lite iallafall och jag hoppas på en systemkamera till julklapp, fyyfasen vilken bra blogg det skulle bli då!

Och en sak till, både min systers och mitt sim korts internet har blivit knäppt, så vi samsas om modemet och kör lite varannan timme. Hoppas att ni står ut..

Och förlåt för dessa tråkiga nyheter, ville bara att ni skulle veta.
Ni får en stooooooooooooooooooooooor bamsekram

Urkass uppdatering

Sorry mina fina läsare för denna dåliga uppdateringen..
men har ni haft en bra dag? jag är jätte trött nu..
.
Jag stressade in till stan förut. Där träffade jag Pontus och fikade med honom på Espresse house, sedan träffade vi hans två kompisar.. Efter det så åkte jag till Haninge centrum och mötte upp Anso och Natta, Natta försvann iväg med sin mamma och skulle handlade julgran, men jag och Anso letade julklappar. Och det var verkligen stressigt, vi for upp och ner i centrumet, in och ut genom affärer och VARJE JÄVLA AFFÄR hade jullåtar som spelades, snacka om att man blev trött på alla dessa låtar.. Det är bra till en början, men sedan så orkar min inte höra på alla julstämmor..

Jag hade inte så mycket pengar med mig så jag köpte ingen julklapp, men Anso köpte lite :) Blev helt kär i en kofta från Deep, som jag ska köpa på julrean hade jag tänkt mig:)

Här hemma är det också julstress, alla blir sura på alla, och går irriterade helatiden, det är verkligen inte roligt. Men man får försöka skita i det och tänka att snart är det julafton:)

Ni sötnosar fortsätter med era urgulliga kommentarer och jag blir så himla glad. Tack för att ni gör min dag ännu bättre!

Efter en dag med bulle i håret så såg mitt hår lite sjukt ut..


You deserve it!

Godmorgon mina härliga läsare!
Läste ni rubriken "you deserve it!"? Det jag menar är att det är ni som förtjänar alla komplimanger, för det är ni som får mig fortsätta blogga och ni får mig att tycka det är kul. Så all Cred till er!

Har ni sovit gott? Jag sov super bra, hade ställt klockan på 10, men när klockan ringde så kände jag att det skulle vara skönt att sova ut. Så jag stängde av alarmet och sov till tio i 11, skitskönt. Juste, jag vaknade inte självmant iallafall tyvärr, utan det var min ena hund som skällde som aldrig förr och ar verkligen ALDRIG tyst, så jag fick gå upp och säga till honom och valde då att inte gå tillbaka till min kära säng.. Nu har jag hunnit äta då rostade mackor och druckit ett glas oboy till frukost.

Ska ju kanske träffa Pontus idag om han har tid, annars så har Anso bjudit med mig ut på stan för att shoppa de sista julklapparna. Så något kommer jag göra idag iallafall. Nu är jag taggad som fasen och vill hitta på något skojsigt.
Föresten kan ni fatta att i övermorgon så är det julafton?:OOO jag tycker att det är sjukt vad tiden har gott. Det känns som det var igår som jag låg på stranden med en god glass i handen..
Är lite tom i skallen så här nyvaken, men jag skriver om ett tag igen.
ni är BÄST, pusspusspuss
Kolla här vilken gammal bild på mig! (bilderna till höger är min storasyster)


tack

Åh, jag satt precis och kollade på heartbreak hotel, men bestämde mig nu för att sätta mig framör min lilla dator. Gick direkt in på bloggen och det gjorde mig så glad. Vet inte varför, men nu strömmas lycka igenom min kropp helatiden. Jag har fått ganska många fina kommentarer och jag blir så glad för det, och jag låter absolut inte de elaka kommentarerna sänka mig, jag säger som Grynet "ta ingen skit". 
Men jag har förstått att vissa får ganska fel uppfattning om mig, eller så handlar det om avundsjuka kanske, tråkigt att det ska behöva bli så.
Jag är jätte glad över att ni läser min blogg, och jag hoppas att ni tycker det är kul att läsa den. Jag tycker att det är skitkul att skriva och jag tycker det är ännu roligare när ni kommenterar. Men jag skulle gärna vilja att ni slutade vara anonyma när ni kommenterar eftersom att jag tar gärna kontakt med er men det är inte så lätt när ni är anonyma..

En kommentar som gjorde att jag fick ett stort leende på läpparna var den här;
s om Frågerunda del 1:

har du nån gån vart osäker på dig själv?eller alltså haft dåligt självförtorende? och vad vill du bli när du blir "stor"? tycker att din blogg är jättebra och du verkar vara en riktigt snäll ock skön person, dina vänner e nog glada att va vänner med dig ,de tror jag att jag skulle vara. fortsätt kämpa och ha de bäst

Tack så jätte mycket "S" för kommentaren, den värmde..
Men rackarns vad glad jag är, hur fasiken ska jag kunna sova nu? ;D haha..
Måste försöka sova nu iallafall :) Men jag skriver defenitivt (stavning?) imorgon när jag har vaknat.
Ha en toppen trevlig kväll ni alla som ska ut och festa eller umgås med kompisar, och ni andra får också ha en trevlig kväll. Sov gott allihopa

Ni får en rolig bild utav mig för jag känner att bjuda på mig lite..
"puss"

Update; Glömm inte att ni kan kontakta mig på; [email protected]


scary

Det är läskigt tyst hemma hos mig...
Och dagen bar mig ingenstans, jag sitter fortfarande här. Skulle egentligen till Pontus, men allt blev för stressigt. Sen fick jag veta att idolerna, kevin Robin och Alice tydligen kommer till haninge centrum ikväll. Men jag skippar att åka dit, kommer vara grymmt mycket folk och jag har ändå redan träffat dom..
Försöker packa lite, det går inge bra at all. Jag suger på att packa, och jag skulle aldrig kunna bli en flyttgubbe, inte för att jag har tänkt på att bli det men ändå.
Min älskade katt ligger här framför mig och är hur trött som helst, lika trött som jag. Men man får faktist vara trött såhär dagen efter, eller hur?:)

Alexandra är på jävla julbord, och imorgon åker hon till Dalarna, den jäveln, hon ba lämnar mig i sticket.. Jaja, jag kommer ändå stressa hela denna vecka som jag egentligen borde vara ledig på..
Frågan är om det kommer vara lugnt här i stugan på julafton, jag har svårt att tro det. Vi flyttar ju trots allt ca 2 dagar efter. Och på juldagen kommer vi inte ha tid för att packa eftersom att mor min fyller år då. Men det ska lösa sig, och förhoppningsvis så är det här den sista söndagen som jag spenderar i detta hus, hoppas hoppas..

Jag känner för att vara lite extra trevlig, så jag bjussar på en gammal fjortisbild.. Kolla håret liksom.........

21 december

Jag hade en supertrevlig lördagskväll. I början var det lite segt, men sen kom man igång och allt blev skitkul. Väldigt mycket dans, och bra musik. Idag gör dock fötterna och huvudet lite ont, men jag hade ju kul igår, så då får jag stå ut idag, eller hur?:)
partyt slutade dock när det var som roligast, men det gjorde inte så mycket eftersom det redan hade varit en lyckad kväll.
Vi kom hem någon gång vid 2 skulle jag tro.
Imorse ställde i klockan på halv nio, men vi råkade snooza i en timme, ouups. Nu har jag duschat, och ska straxt gå ner och laga till mig något att äta.
Sedan får jag se vart dagen tar mig.. hörs senare, puss

Frågerunda del 1

Postat av: Maja

Brukar du läsa Kissies blogg?
Vilka bloggar brukar du läsa?

Kissie frågan har jag svarat på längre ner. Jag brukar läsa Kenzas blogg mest, sen även Lisaplace. Men Lisaplace börjar jag tröttna lite smått på eftersom att hon nästan aldrig uppdaterar. Men Kenza tycker jag mest om.

Postat av: Ida

Vem/vilka är dina favorit artister/band?

Jag har många, Chris Brown, Jonas brothers, Leona Lewis, The script, coldplay och många mer. Jag lyssnar på allt möjligt förutom skrik musik, och jobbig techno..

Postat av: Hanna

Varför använder du ansiktsmasker? :o du har ju fin hy!

Tack, men jag har faktist problem med min hy, det är därför jag använder så mycket masker och sådant. Jag kämpar verkligen för att få fin hy, men det går upp och ner hela tiden. Men jag är iallafall medveten om det är försöker förbättra det.

Postat av: ellinor

är du fjortis? jag tycker du liknar dom på playahead!

Jasså? jag har varit fjortis, det ska jag verkligen inte ljuga om. Jag var en gång i tiden hon som gick runt i fjällräven, vita läppar, stoooora solglasögon i mörkret och tuperat hår. Men jag och Alexandra pratade faktist om det där igår, och hon sa då, att hon inte kunde fatta att jag en gång har varit fjortis, för jag har förändrats så himla mycket på ganska kort tid. Jag trivs som jag är nu. Och nej, jag är inte fjortis.

Postat av: Lisa

Kan inte du lägga ut ett inlägg där du skriver/tar kort på vilka produkter du använder i ditt hår och rengör ansiktet med. :D

Ja det skulle jag kunna göra :)

Postat av: Lisa

Hej! Kolla in min fotoblogg, värd ett besök :) Tack!

Okej det ska jag göra :)

Hur är det att gå i tungelsta skolan? Är det stökigt?

Det har blivit mindre stökigt nu, men visst det är fortfarande stökigt. Och det är ganska mycket bråk. Jag tycker inte om Tungelsta skola, och det finns så mycket "hat" i våran skola vilket gör en tråkig energi.. Lärarna är okej, dock väldigt snåla med betygen och det är lätt att man blir orättvist behandlad..

skulle du kunna tänka dig att förstora läpparna eller brösten när du blir lite äldre?

Jag har redan väldigt stora läppar så dem skulle jag inte kunna förstora mer. Brösten skulle jag kunna förstora lite lite kanske, men bara så det ser naturligt ut.

Vilken är din favoritklädaffär?

Hm, samma sak där som med skoaffärer Jag handlar på lite olika ställen. Gina tricot, H&M, bikbok. Ja jag kan sitta och räkna upp jätte många. Men jag gillar och "leta" efter kläder som är undangömda i affärer så att inte många har likadana.

Hur gör du för att dölja dina finnar så bra på bilder? Har sett dig irl,du har ju inte alls fin hy och så har du skrovliga läppar,men det syns inte heller på bilder. Du är verkligen duktig på photoshop,eller är det ps du använder?skulle vara intressant att veta

Du har rätt, jag har ingen fin hud. Men vill du veta något mer jag inte har? Jag har inget såntt där program där man kan fixa bilder, inte photoshop eller ps, så det är omöjligt för mig att fixa bilderna, och jag skulle förmodligen suga på det om jag hade det eftersom jag är inte så teknisk utav mig.

går du på någon sport ? (:
eller har du gått på någon / några ? :)

Just nu går jag inte på någon sport. Eller jag rider lite då och då. Förut gick jag på dans i flera år, innebandy någon månad och cheerleading någon vecka.

Vad tycker du om Kissie och blondinbella?

Kissie, usch säger jag bara. Jag tycker hon beter sig som en omogen fjortis, hon verkar totalt pinsam och hon ska föreställa 91a.. Kolla på min syster som också är 91a t.ex, hon är så himla mycket mognare. Ibland undrar man om Kissie ljuger med sin ålder.. Blondinbella har jag väl tyckt om lite upp och ner, (tidigare inlägg). Ett tag så tyckte jag verkligen inte om henne, nu hade jag börjat göra det igen, tyckte att hon lät ganska smart när hon skrev osv. Men seriöst, hennes tv dagbok är ju pinsam, och den har förstört allt enligt mig. Så nejtack till båda utav dem. Men ska jag vara ärligt så kan jag ändå inte hindra mig från att läsa deras bloggar.

Är du feminist?

Jag tycker inget annat än att män och kvinnor ska behandlas lika.

Postat av: Axel Bronder

Varför följer du efter mig?

HAHA, Axel Bronder, vem fasen är du? dream on

Postat av:

Varför säger du att du är en glad person när du alltid klagar så himla mycket. På saker som hur du har ont i huvudet, mår illa, skolan osv? Doesn't make sense. Är du aldrig nöjd?
Tips: Uppskatta det du har istället

Jag tycker om din fråga, och den är verkligen värd att ta upp. Jag är oftast glad, det kan du fråga alla mina kompisar. Men hur jag mår, alltså om jag är sjuk (mår illa, huvudvärk) har ju inte och göra med om jag är glad eller inte. Jag är glad även om jag är "sjuk". Och skolan, visst, det är AP stressigt nu, men jag är glad iallafall, så det är tråkigt att du har fått den uppfattningen om mig. Jo, jag är väldigt nöjd med mitt liv, men hur är du om du har sprängande huvudvärk? Jag försöker vara glad, och ser den ljusa sidan, man blir ju frisk, rigtht?

Vad har du för betyg?

Jag har inte så jätte bra betyg faktist, men jag kämpar allt jag kan för att få bättre betyg. Just nu har jag 195 poäng, men de flesta gör en rejäl höjning sista terminen i nian.

Postat av: gösta

va skulle du helst göra ? hångla med en full reinfelt eller färga håret svart?

hahah, rolig fråga. Jag skulle absolut färgat håret svart, tycker att det är ganska fint faktist eller mörkmörk brunt :)

vilket var den bästa tiden lågstadiet/högstadiet/gymnasiet?

Jag har ju en sålänge bara gått låg, mellan och högstadiet, men utav det så självklart var lågstadiet skönast. Men man hade ju ändå "inget liv" då, eller det där lät fel, men du kanske förstår hur jag menar? Nu har man ju verkligen börjat leva, och man lär sig att fatta egna beslut. I högstadiet är det dock mest plugg och det är väldigt stressigt. Men jag ser fram emot gymnasiet, och jag hoppas att det blir den bästa tiden. :)

vad heter din bästa killpolare och hur blev ni polare?
Ja du.. Jag har många bra killpolare, och ingen som är sådär direkt "bästa". Men jag har väldigt lätt för att umgås med killar som kompis. Och oftast så är det genom kontakter som jag har fått de killkompisarna jag har.

hur är du som person?

Jag är väldigt väldigt glad som person, som oftast inte visar mig sårbar irl. Jag är väldigt envis, och lyckas ganska ofta få det jag vill ha. Hm, hur ska man förklara sig själv egentligen.. När jag var mindre var jag "mammas lilla flicka" verkligen, jag hängde efter henne hela hela tiden, och klarade mig nästan aldrig själv. Jag är ganska mogen för min ålder tror jag, eller det är många som säger det till mig. Nu ska jag inte bara babbla på om bra saker, jag har självklart dåliga sidor jag med, men alla lyckas nog handskas med dem genom åren. T.ex jag har ganska dåligt tålamod, och mitt morgonhumör brukar oftast inte vara så trevligt..

Postat av: Sandra

hmm ,
vikken är din favoritskoaffär ?? :)

Åh, vilken jobbig fråga.. Jag ÄLSKAR ju skor, och har ingen direkt favoritskoaffär, jag shoppar skor på olika ställen hela tiden. Men jag köpte ett var stövletter från shestore, och jag tycker att dom har snygga skor. Sen brandos.se skulle jag jätte gärna vilja köpa ett par skor ifrån, för dom har ju supermånga snygga skor. :)



Mer kommer :)

Vlogg

Här får ni en liten vlogg, nu ska vi åka om ca 10 minuter. Ha en trevlig lördagskväll allahopa!

good morning

Åhej ohoj sakta i backarna.
fråga mig inte varför jag skrev sådär..
-Har precis ätit frukost, eller det blev mer åt brunch hållet.
-Har flätat mitt hår i en massor av flätor så att det är vågigt till ikväll. -
-Har även tagit emot en del sms från någon mr psycho.
-Och så har jag gjort två ansiktsmasker, snart ska jag göra en tredje.

Ja, det har jag hunnit med en sålänge idag. Sitter just nu och väntar på Alexandra som har match, sedan ska hon hem och duscha, och sen hem till mig. Här ska vi fixa oss skitsnygga och sedan bär det iväg till Min systers fest.

Får se när jag avslutar frågerundan, eftersom jag vill att alla läsare ska få chansen att ställa en fråga. Så det kanske får vänta till imorn, men fråga på gottfolk!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Men jag tar allt i slow motion nu på dagen så kan jag vara pigg ikväll, Och jag ska dricka mycket vatten, så jag inte har huvudvärk ikväll, som jag hade igår.

En gammal bild, på en brunhårig Kim, nyhemkommen från Thailand.

night

Nu måste jag sova, för imorgon måste jag vara pigg. haha :)
Har fått en massor med nya besökare idag, och jag hoppas att ni trivs och stannar kvar.
Frågestunden fortsätter ett tag till, kanske till imorn eller övermorn, så fråga på :)

Och ja, imorgon har min syster party och det ska faktist bli superkul även om jag inte kommer känna så många.
puss och godnatt på er.

Frågestund


Jaaaa, det stämmer. Någon ville ha frågestund sååå. LETS GO!
Ni kan fråga det flesta frågor, men inte allt för privata för det kommer jag inte svara på. Tänk på vad ni frågar och ge mig gärna frågor där jag måste ge långa svar. hihi. Fråga på (frågorna lämnar ni som en kommentar till detta inlägg)
puss


ååhhh

Allt jag skrev försvann... jävla fan.
Men jag är iallfall hemma nu från julklappshandlingen. Köpte till mamma, mormor och min syster. Det var en supertrevlig dag. Först var Max med och kolla lite och vi käkade supergod lunch på coffeehouse by George. Sedan när Max åkte hem så kom Pontus och Daniel. Vi kollade lite och sedan så gick vi till Espresso house och fikade, mysigt värre. Efter fikat så åkte jag och Alexandra hem, och nu sitter jag här. Trött som F*****N, och huvudvärk. suck..

Igår var det som sagt också jätte trevligt. När vi kom till Tungelsta så mötte vi upp Natta och Anso, sedan gick vi hem till Nattas pojkvän. Där hade vi det skit kul i hans lilla etta. Vi dansade, lagade pommes, åt onyttigt, och kollade på filmen Honey som är superbra. Vi fyra har verkligen kul ihop. Sedan kom Nattas pojkvän hem vid 12, då skjutsade han snällt hem oss efter ett litet tag. Vi kom hem drygt halv 1. Båda var skittrötta så vi gick och lade oss på en gång :)

Som ni ser på första bilden så var vi på ett litet galet humör igår, haha :)
Nu fick ni de här två dagarna lite kortfattat och jag hoppas att det duger. Nu ska jag ta mig något att äta till middag. Skriver igen aldeles straxt. puss

Julklappshandling

Nu måste jag och Alexandra rusa till tåget eftersom att vi ska in till stan och shoppa julklappar. Men jag har jätte mycket bilder från igår som ni får se ikväll. Ha en trevlig dag, puss

betyg fan

hallå där ute. Har kommit hem från skolan nu, Alexandra sitter vid min sida. trävligt.
Dagen har varit trist, grät till och med för min ena lärare psykstörd, hotar mig om mina betyg sista dagen:S
Och jag är så himla missnöjd med mina betyg, åhh, lärare som säger att man ska få mvg ger vg, faan!

Men jag orkar inte prata om den här piss dagen, istället så ska jag och Alexandra åka till Nattas pojkvän (han är inte hemma). Där ska vi bara ta det lugnt, kolla på film och prata en jäkla massa tjejsnack, Anso är också där :) . Sedan får vi se vad som händer, kanske drar jag och Alexandra vidare eller något kul.
Nu ska vi fixa oss litegrann.
Skriver nog senare, har en del bilder då också :)
pusspåer

Godmorgon

Herregud jag är så trött så att jag skrev "godmorgon" där man ska skriva in sin email när man loggar in.. Inte bra.
Idag är det iallafall julavslutning och en jäkligt lång dag har jag framför mig men jag får tänka att det är den sista på denna termin så kanske det går fortare. Ska jag för det mesta bara fika och kolla på film.

Btw, är det bara jag som kollar igenom min chokladkalender varje morgon och dag för att se om man har råkat missa någon dag? haha.   Jag har aldrig missat, men jag hoppas ändå varje morgon att det ska ligga någon choklad i nåt tidigare datum...

Min mor försov sig en kvart imorse hon blev apstressad medans jag blev glad eftersokm att jag fick sova lite längre, hade ju glömt bort att säga att jag har sovmorgon idag.
Ska aldeles straxt fixa det sista, sen ska jag bege mig mot tåget. Vi hörs ganska mycket senare gott folk!

And today i'm wearing this


trötthet

Har hållt på att packa ett tag, men det gick inte.. Fyllde knappt en kartong och har förmodligen inte ens packat bra. Och mitt rum ser ut som Bagdad i krig. Not good.
Nu är jag så jävla trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till, så det blir nog till att dra mig mot sängen.

Satt precis och åt lite aladin choklad, när jag tog den som har cocos i sig, så kom jag på hur mycket jag saknar Marabou kokos, fyfasen vad god den var alltså. Och varför slutade den säljas?:O
Allt jag gillar slutar säljas, samma sak med Twix white, den var ju förjäkla god, och jag komemr ihåg vilket jäkla beroende jag hade. Det var sjukt, på en skoldag kanske jag köpte 3 st. haha.

Imorgon så är det julavslutning, superskönt. Men lite mindre skönt är att vi börjar nio och slutar 5.. överdrivet faktiskt... Dessutom ska vi ha en vanlig lektion, hallå!? det är avslutning, ska jag upprepa AVSLUTNING, ingen jävla skoldag...!!!! åh, vad förbannad jag blir.
Men Alexandra kanske sover hos mig tomorrow, sen på fredag är det julklappshandling som gäller. Det kommer nog vara sjukligt mycket folk ute på stan som stressar med julklappar precis som vi ska göra.

Nej nu skriver jag ju bara tråkiga saker, så jag säger godnatt nu istället. Sov så gott era hönor, skriver nog imorgonbitti! pusspusspuss

går inte

Paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik, kan en flyttfirma vara god och komma till mig nu!? det här funkar inte, vafan ska jag ta först? och kan jag verkligen slänga "det här"...................

Packa packa

Tudeluu!
Kom hem från skolan för 1 timma sedan. Jag slutade alltså en timma tidigare eftersom vi hade elevensdag.
Dagen har varit helt rörig, vi har för det mesta suttit och spelat spel, sedan kollade vi på den tristaste filmen någonsin "Matematikens historita", tror jag att den hette.
Sista lektionen så var vi ute och mätte lite, skittråkigt, men jag och natta fick hjälp av vår lärare eftersom båda hon och vi ville komma hem ;D

Skulle ju egentligen till Pontus, men jag kände mig hängig, var allmänt trött, ont i huvudet och snuvig. jävla vinter... Så det blir till att vila idag, eller det är vad jag vill göra. Men min mor vill att jag börjar packa inför flytten, så jag får väl lyssna på henne och börja göra det som jag är sämst på. Hon var hemma nyss och vek en kartong åt mig eftersom jag inte fattade hur man skulle göra..
Så jag måste alltså sätta fart nu eftersom vi flyttar om drygt en vecka, och jag kommer inte ha så mycket tid att packa de kommande dagarna. Hörs senare!

Jag lekte frisör idag, på bilden är det Natta, Anso och Alexandra


wednesday

Onsdag, hej.
Sitter och lyssnar på the script- the man who can't be moved, har blivit beroende av den låten..
Jag är enormt stressad, har faktist redan missat ett tåg. Så jag hinner inte skriva så mycket.. Efter skolan så ska jag förmodligen träffa Pontus, så vi får se när jag skriver. Det blir nog lite senare iallafall.
Men nu är det dags att försöka hinna med nästa tåg och åka till skolan för att ha matte dag. Ska bara fixa det sista. men see you later aligator!

Gammal bild på mig och Anso som jag hittade på kameran. Hon har också försovit sig btw.

spa

Nu är jag klar för sängen. Har duschat, och gjort ansiktsmask ca 3 gånger idag. haha. Har även smörjt in kroppen med en wonderful body lotion som min mor köpte idag, och vet ni hur gott jag luktar ? superdupergott.

Imorgon har vi "elevens" val hela dagen, jag kan inte direkt kalla det för elevens val eftersom att det är lärarna som bestämmer vad vi ska ha, och våran klass har just fått oturen och ska ha matte hela dagen imorgon, funderar stort på att ha studiedag.. Nej, sån ska jag inte vara nu, det är bara två dagar kvar i skolan, jag klarar det. tror jag..
Min man ligger i mitt rum och väntar på mig, (Tindra, och ja, han är en kille) så jag får nog gå dit nu.. Skönt att komma i säng i tid.
Försöker blogga imorgonbitti, om jag hinner.
puss godnatt

Tindra baby!


sommar lycka

Mimmi skickade ett par bilder till mig, från precis innan sommaren, herregud vad lycklig jag ser ut att vara..

rubrik

Tjenixen alla flygande fåglar!
Hur är det med er? Jag mår lite illa, annars så är det bra.
Skolan var lugn, inte mycket att göra. Engelska provet fick jag G i, som jag trodde. Historia prover sa min lärare först att jag hade vg i, men jag har väldigt bra argument om varför jag förtjänade mvg, så han skulle kika igenom det en gång till och nu är jag nästan säker på att det blir ett mvg i historia, hoppas hoppas.
Efter skolan så åkte jag hem, käkade lite mellis. Nu har jag hunnit vila, kolla på top model och busa med Tindra.
Idag kom min syster hem med en ny kamera, suck vad hon har nya grejer helatiden. Min mamma hade köpt ny mobil också, kul för henne :)
Hittade min kamera längst in under sängen, haha vad gjorde den där? den har varit borta ett bra tag. Men nu ligger den på laddning.
Ikväll är det tyvärr inget desperata hemmafruar eftersom att det var säsongsavslutning förra veckan, suck.. Får se vad jag gör utav min kväll, får försöka komma i säng tidigt ikväll.
Nu vill min syster att jag fotar hennes skor, see ya!


nedräkning

TjollahoppTjollahej, jag är trött hej!haha.
Sitter och vaknar med The voice, men det går inte så bra. Jag skulle aldrig klara av att ha paul haukas och deras jobb, förstår ni, dom börjar jobba typ 5 ;S, jag skulle bli deprimerad, eller "gå in i väggen" efter bara någon vecka. Men det är ju skönt att det finns sådana männskor som jobbar för att väcka oss trötta människor..
Jag har nästintill ingen aning om vad jag har tagit på mig för kläder, är för trött. 

Nu är det 16onde December, redan. Det känns som att det var sommar ungefär nyss. Men nedräkningen till julafton är i full gång, orkar dock inte räkna nu hur många dagar det är kvar. Ska öppna 16onde luckan i chokladkalendern nu också, yummi!
Mamma frågade igår vad jag önska mig i julklapp, och jag ska " en systemkamera " , hon sa att hon förstog det, haha, tankeläsare är hon allt!
Nu måste jag rusa till tåget. Ha en trevlig skoldag/dag. puss! 


håll tummarna

(Skrevs igår kväll, av någon underlig anledning så publicerades det inte)
Så, nu har jag tagit en dusch, och sitter nu med en rengörande ansiktsmask i fejjan. Ska snart gå och tvätta bort den och sedan bege mig till sängen och sätta igång tvn. Det blir alltså en tidig kväll för mig, eftersom att det har blivit sent på senaste tiden så jag knappt orkar ta mig upp på morgonen. Jag "lovar" att nästa termin så ska det bli ändring på det, nyårslöfte kanske?


Imorgon har vi den sista vanliga skoldagen, men man orkar ju knappt göra något eftersom att betygen redan är satta. Så man kan ju nästintill bara sitta och slappa på lektionerna.

Får förhoppningsvis reda på engelska grammatik provet imorn, där hoppas jag på vg, men tror dock att det bara blir ett G. Sedan har vi historia provet som jag avslutade idag, som jag också tror att vi får reda på imorn. I historia håller jag verkligen tummarna nu för att få Mvg. snälla snälla snälllaaaa. Håll tummarna för mig sötisar!

Sov gott så hörs vi imorgon!


oj

Såg precis Blondinbellas tv dagbok, på tv400. Jag ska inte uttrycka mig för mycket, men jag hade börjat "tycka om henne" mer än förut. Men nu sjönk allt igen. Jag säger bara herregud, tycker att hon beter sig så jäkla bortskämd.
Någon mer som såg det, och vad tyckte ni?

julklapp 15 dec

har ni haft en bra dag?:)
Min dag har varit bra, trots att jag blev väldigt besviken att jag bara fick Vg på hinduismen uppsatsen som jag har kämpat så hilma mycket med. Vill inte låta bitchig eller något, men jag förtjänade faktist mvg..
Efter skolan åkte jag direkt hem. Nu har jag bara slappat och njutit av att jag inte har några läxor.
För en liten stund sedan så kom min syster hem. Hon hade köpt ett par skit snygga skor, sen hade hennes beställning från Asos kommit och allt var grymmt snyggt. Well done sister.
Jag blev faktist så avundsjuk så jag bad om att få min julklapp av henne nu, och det fick jag. En skit snygg svart hög kjol. Det kommer bli så snyggt med en svart tubtopp och snygga skor. Åh vad fin jag kommer bli på min systers fest, ni kommer få se bilder såklart när lördagen kommer!
Nu ska jag ta av mig alla snygga kläder jag har på mig (går till och med runt i högklackat) och sätta på mig något mer behagligt, kanske mjukis dressen. Middagen är klar också det blir kyckling, gott!
puss


Godmorgon

Nu har femtonde luckan i min chokladkalender öppnats, där fanns det en chokladbit som liknade en ringklocka. Skitgott att man får unna sig lite choklad på en vardags morgon. En stor godis skål står och kollar på mig på bordet också, men jag antar att den får vänta till ikväll, hihi.
Jag har precis ätit lite frukost, var inte hungrig för fem öre, men jag vet att jag inte orkar lika mycket när jag inte äter frukost, så det var bara att pina i sig en rostad macka och lite oboy.
Har sminkat mig lite smått, och ska snart ta på mig några varma kläder eftersom att det är svinkallt här.

Juste, fick veta igår att flytt datumet har flyttats upp ännu en gång. Men nu är det fast datum, hoppad jag.. Vi kommer flytta i mellandagarna alltså mella jul och nyår. Det kommer bli stressigt men det måste funka.

Jag har inte köpt en ända julklapp, gud vilken julstress det här kommer bli..
Nu måste jag kila, ha en super trevlig dag. puss


it's about time

Åh jag kan höra hur sängen ropar på mig... måste måste måste sova nu. Imorgon ska jag upp halv 7, sedan börjar jag tio i nio så jag kan ta det lugnt. Men sov så gott allihopa.

mer inside information kom det från min syster, hm kul, eller?


the script

Cos if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.

So I'm not moving...
I'm not moving.

Hårfärg?

Jag har börjat fundera ordentligt på att bli brunett, igen.
Jag vet att varje gång som jag har färgat håret brunt, så har jag ångrat mig så in i bängen, och blivit blond igen. Men nu är det såhär, att eftersom att jag har så jäkla slitet hår, så kan jag inte färga håret tillbaka till blond för om jag blir missnöjd den här gången. Då är det verkligen, gjort är gjort..
Herregud vad otroligt svårt det är..
Funderar på Adriana Lima's hårfärg isådanafall:  men med lite guldblonda slingor i..

Vad säger ni?

Finally

Äntligen, efter att ha startat om datorn x antal gånger så lyckas jag komma in på bloggen.
Hade ni en trevlig lördag?, min vart lite konstig.
Jag och Alexandra var som sagt i stan, jag köpte en födelsedagspresent till min syster, som fyllde sjutton i måndags. Alexandra köpte ett par stora rosa hörlurar från expert.
 Vi kom hem någon gång vid 7 tror jag eftersom att det var lite strul med tågen.  När vi kom hem så hade min syster lagat tacos, så vi åt lite, och sedan fixade vi oss.
 Klockan halv 9 tog vi tåget till Handen, där mötte vi några kompisar och sedan åkte vi hem till dem. Allt blev väldigt skruvat, och helt plötsligt så var jag och Alexandra hemma igen vid 12. Då satte vi oss och kollaed på lite utav satc filmen, men vi somnade.. Ja, det där var min lördag, lite kortfattat.
Jag glömde helt bort att ta några bilder igår, förlåt, jag som sa att ni skulle få mer bilder.. dumma mig! Men jag körde faktist på mittbena igår, lite halvsnyggt sådär  :)

Nästa lördag ska min syster ha en stor födelsedagsfest, och det ska bli supertrevligt. Jag och Alexandra är faktist bjudna. Det kommer vara dörrvakter där och allt möjligt.
Jag har faktist lite inside information om någon som kanske kommer dit, hmmm... nyfikna?;)

Idag är det tredje advent också, julstämmning finns det inte mycket utav hemma hos mig just nu. Får väl gå och baka lussebullar eller något kanske?

Godmorgon i stugan

Hej på er, jag sitter här i soffan och har precis ätit lite frukost nu.. Ska nog strax hoppa in i duschen och fixa till mig lite eftersom jag ska möta Alexandra inne i stan.
Juste, i torsdags hade vi ju luciacupen i våran skola.. Det var ju först mening att jag skulle göra ett "framträdande", och det var att dansa.. Men snart så började vi märka att c-lagets lucia tåg skulle bli väldigt kort och vi var tvugna att lägga in ett nytt nummer, och jag var som vanligt taggad.. Så det beslutades att jag och Johana D skulle sjunga.. Jag som aldrig har sjungit inför så mycket folk skulle stå där och sjunga. Men det gick bra, alla sa att det lät bra osv.  Min, Ansos och Nattas dans gick också väldigt bra. Juste, jag kan också säga nu att vårat tema som har varit hemligt var Hiphop/Rnb. Tyvärr så kom vårat lag sist, men det var pga innebandyn inte gick så bra, jag har hört att vi fick mest poäng för själva lucia tåget! (ska se om jag får tag på bilder/videos)
Sedan satt jag uppe hela natten och pluggade historia..
Nog om det, igår var det skolans lucia tåg på morgonen, jag och Alexandra var små tomtar. Första tåget gick bra, men efter det, vet jag inte vad som hände. Hela jag blev svag, huvudvärk, kramper överallt. Anso fick gå ut med mig och ta luft, jag var verkligen aldeles svimfärdig.. Men trots det var jag med på andra lucia tåget men då sjöng jag inte..
Efter lucian hade vi hemkunskap, jag natta och Alex hade hemkunskap i våra lucia kläder så vi fick en riktig julstämmning eftersom att vi bakade lussebullar och pepparkakor, yummi!

(Tryck för större bilder)

Igår kväll valde jag och Anso att ta det lugnt, vi köpte en massa onyttigt och spenderade våran kväll framför idol. Lite tråkigt att se på tv när man såg det live förra veckan, och jag var ju på globen förra idolfinalen..
Jag vet inte riktigt vem jag hejjade på, men Kevin förtjänade det iallafall..
Anso gick hem på natten, och jag gick och lade mig.
Nu ska jag duscha, skriver nog ikväll eller snart igen! :)

Snart så

Hej på er sötnosar, Jag vill bara berätta för er att jag stressar som F*N den här veckan i skolan. Men jag förbereder mig också på att komma tillbaka med bloggen helt, får se när det blir, kanske blir det redan till helgen, kul va?:D Hoppas ni blir glada, jag längtar super mycket. Jag kommer då börja med fler bilder och mer dagens outfit.

By the way, kom till Tungelsta skola imorgon på kvällen om ni vill se mig dansa... hm, jag skulle inte sagt det där. Jaja, puss

Checka Beckhams tattoo (stavning?)!


Fredags kvällen

Jag antar att ni är sugna på att höra om min sjukt trevligs fredagskväll? Så jag ska försöka berätta..
Ja, Jag och Alexandra fixade oss lite, och sedan tänkte vi att det var lika bra att åka in tidigt till stan så att vi var säkra på att vi skulle vara där till 7.  Så vi åkte in till stan (halv 6?), vi var i stan en stund, tills vi bestämde oss att ta bussen mot frihamnen som skulle ta 30 min från Hötorget. Såklart tänkte vi inte på att det var jätte mycket trafik ute en fredags kväll, så vi blev jätte stressade på bussen och trodde att vi inte skulle hinna fram. Men jodå, det gjorde vi! :)
När vi väl var där, så fick vi lite autografer utav Robin, Alice och Kevin, de skrev på våra armar. Kevin blev super glad och påstod att han fick göra Tatoo's på oss.. Och Jag fick ögon kontakt med Robin X antal gånger´!
Efter det så var det lite små mingel, folk gick runt och pratde och lite sådant. Sedan fick vi gå in i studion vid halv 8. Där väntade vi ett tag, tills det satte igång. Idolerna sjöng, och i pauserna var det pausunderhållning! :). Hela Alice släkt satt precis bakom oss, så det känns som att jag har Tinnitus(stavning) nu.. Leona Lewis sjöng då också "Forgive me".


Sedan var det ju dags för den långa pausen som börjar 21:30, lite innan hade jag fått ett sms av Sony BMG om att jag och Alexandra skulle skynda oss fram till scenen då. Vi gick ett snabbt tempo fram till scenen och sedan blev vi meddragna backstage, och in i LEONA LEWIS LOUNGE!! Där inne låg hennes grejjer, till och med hennes väska, och där satt jag och Alexandra och väntade på Leona.. Vi var väldigt nervösa. Frukter och Vatten stod uppdukat på bordet, men vi kunde varken dricka eller äta.. Sedan fick vi prata lite med henne, kommer dock inte ihåg vad vi pratade om, kommer knappt ihåg något, var så himla uppspelt just då.. haha. Sen fick vi signerade affischer och bilder. Sen fick vi även fota oss med henne. Det var väldigt trevligt faktist. Sedan hade hon bråttom iväg på en intervju..

(Medveten om den hemska bilden på mig)

Efter det så var det dags för utröstningen. Tror ni inte att det kom lite tårar när Robin fick åka ut?:( Men jag kunde ju inte visa det. Så det var bara att bita ihop. Sen tog jag och Alexandra oss fram till scenen igen, och fotade lite.. Sedan var det dags att åka hem. Alexandras pappa kom och hämtade oss. SKÖNT!


Jag hade som sagt en super trevlig kväll. Och jag måste tacka SONY BMG och playahead, för detta underbara pris. Och jag kan fortfarande inte fatta att det hände mig.. Fortfarande chocktillstånd.. jaja.. haha.

(Klicka för att få större bilder)

sjuuuukt, LEONA LEWIS!

 DET HÄR ÄR DET SJUKASTE JAG HAR VARIT MED OM, JAG VET INTEVAD JAG SKA TA MIG TILL!!
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS!!!
 jag var med och tävlade på playahead om att få träffa Leona lewis och även gå på idol, ikväll.. Vet ni vad som händer idag när jag sitter på lektion?
Dom ringde, och sa att jag VAAAAAAANNNN!!
det här är inte något som händer på riktigt,, har aldrig skakat så mycket. herreguuuuuud.
Jag kommer alltså gå på idol ikväll, får förmodligen träffa idolerna, OCH ett eget möte med Leona Lewis. jag är så jävla nervös så det finns inte....
Vilken jävla tur att jag får ta med en kompis, ALEXANDRA!!
Hon är lika förvirrad som jag, och vi har inte kunnat koncentrera oss alls idag. Asså fattar ni?
jag vet inte ens vad jag skriver nuu..
Men en sak vet jag, jag kommer inte kunna säga något när jag väl sitter där face to face med Leona. Alla ord kommer försvinna....
Nej nu måste jag fixa mig, ska vara i frihamnen klockan sju! WISH ME LUCK!!!:DDDDDDDD


This is real

Hej på er alla sötisar. Mår ni bra?
Jag ligger i valet och kvalet hela tiden, om jag ska sätta igång eller inte.. Men tack för alla fina kommentarer, dom gjorde verkligen så att jag fick en liten "push" på vägen.
Jag hade superlust och skriva nu, men det här inlägget betyder ändå inte att jag kommer blogga regelbundet. Utan jag bloggar när jag har tid för det helt enkelt, det är så jag börjar nu iallafall. Hoppas ni blir lite glada :)

Det har hänt en del stora förändringar under tiden som jag inte har bloggat, men jag tar inte upp det ännu, kanske om ett tag när allt har lugnat ner sig..

Idag har varit en total skitdag, så nu är jag faktist på dåligt humör, men försöker att inte visa det. hah, funderar på att ställa mig framför spegeln och dansa lite vildt så att jag skakar av allt..
Men jag blev iallafall godkänd på spanska provet, och spanska läraren har lovat mig ett G i betyg efter en utskällning från min mor (hon kan verkligen skrämma upp folk), så det var ju ett plus med dagen. Efter skolan var det lucia möte, och bråk om vilket lag som skulle ha gympasalen, väldigt töntigt. Sen när jag skulle hem var alla tåg inställda, så det var bara att sätta sig på érsättningsbussen. När jag skulle hoppa av bussen så försvann mitt headset, så adjöss med det, och jag visste att den här dagen skulle komma.. När jag kom hem hade jag fått ett mail från Telia, och jag har tydligen överskridit någon gräns på mitt internet, så det trådlösa fungerar inte nu, på en månad.. Sitter alltså i vardagsrummet med datan, och en internet sladd. usch! nej, tråkig dag, plus tråkigt väder. 
Sen har ´jag engelska prov imorgon, plugg alltså.. jaja, bara att bita ihop, livet kan inte alltid vara en dans på rosor.

Idag valde jag att bara vara lite lätt sminkad, endast lite brunpuder och rouge.


vill ni?

Hej på er.
Jag känner mig ganska bloggsugen nu alltså. Men jag vet inte om jag ska börja att blogga riktigt ännu. kan inte bestämma mig. För jag vill vara säker på att jag orkar.. hm.
Men ni kanske kan få mig att orka...
Så nu gör vi såhär, ni som vill att jag bloggar igen, som förut, skriver en kommentar till det här inlägget. Så får vi väl se..
ha en supertrevlig kväll, jag ska iallafall försöka ha en trots vissa omständigheter.. puss


RSS 2.0