aldrig nöjd

Jag blir verkligen aldrig nöjd med min design, super jobbigt.. Hur vill ni ha den? vilka färger?:)
Och juste, det var en som fråga vad Ansos blogg heter eftersom att hon säger det otydligt i videon men den heter ;  http://Ansfii.blogg.se  :)
Nu fick jag sms från Alexandra också, och hon ska sova här :) Som några av er kanske har märkt så har jag bråkat med henne i ungefär en månad, men nu har vi pratat och dragit ett streck över det hela..
En gammal bild på oss två ska ni få;

Dålig bloggerska

Jag har blivit en jätte dålig bloggerska, uppdaterar nästan aldrig. Men anledningen till det är att jag försöker ha så kul som möjligt nu på lovet, alltså är jag inte hemma så mycket. Ni kanske förstår mig?:) Men jag försöker slänga in ett inlägg om dagen iallafall!
Juste, jag har ju fått rättså många kommentarer till video inlägget. Och jag förstog att vissa inte skulle gilla det, och tycka det var töntigt osv. Men vet ni vad? Jag och Anso är sånna, vi är galna, garvar helatiden och pratar på om massa ointressanta saker, och våran humor är ganska svår att förstå sig på. Så jag förstår också om ni tycker det var lite konstigt inlägg och inte gillade det. menmen, vad ska jag göra åt saken, de flesta ville ha videoinlägg och ni fick det också. Ska försöka göra mer, och om ni inte kan stå ut med det, så får ni vell skita i att kolla? svårare än så är det inte..

Men men, nu ska jag återgå till vad som har hänt mig under detta dygn:) Efter jag hade skrivit inlägg igår, så fick jag telefonsamtal.. Och det ledde till att jag snabbt som ögat fixade till mig lite och åkte till Tungelsta. Jag fick gå en bra bit för att komma framm dit mina vänner var, och det spöregnade, så jag var jätte blöt när jag kom framm.. Men vi hade jätte kul, även om jag blev kallad för "thai****" hela kvällen, haha anledningen till det är för att jag kan prata thailändsk svenska. haha. Vi åkte hem till Anso någon gång vid 10 eller 11. Hos anso gjorde vi inte så mycket, vi pratade och skrattade som alltid. Jasmine var med också, om ni inte redan förstog det :) Jag somnade direkt när vi la oss ner i sängen då var klockan runt 3 må jag tro. Imorse så vaknade vi någon gång vid 11. Och idag har vi inte hunnit göra så värst mycket ännu.. Ätit frukost, spelat xbox och sjungit till Jonas brothers. Senare idag så ska jag förmodligen vara med Alexandra :)))), och vi ska antingen bara ta det lugnt och kika på idol och lite sånt, eller så hittar vi på något kul, eftersom att det finns lite valmöjligheter denna fredag :). Men ha en super bra dag sålänge. Och förlåt men jag har inga bilder alls.. menmen, pusspussssssssssss.

Tillbaka

Efter en blogg paus på ca 2-3 dagar så är jag nu tillbaka igen. Och självklart så ska jag försöka berätta för er vad som har hänt under dessa dagar.. Anledningen till att jag inte blogga var för att jag var så trött på allting jag orkade allmänt inte.
I måndags så skrev jag ju till er att jag skulle åka och möta Markus inne i stan, och det gjorde jag också, sen åkte vi direkt hem till mig. Väl hemma så kollade vi på filmen 1408, andra gången jag såg den och den var inte fullt så läskig den här gången. Vi kollade också lite på tv, och sedan sov han över:) Jag kan gissa på att vi vaknade runt 12. Då gjorde vi inte så mycket, vi kollade på tv, käkade frukost och lite sådant:). Planerade då med Anso att vi skulle gå på bio på kvällen, med jasmine och några till, och sedan sova hos Jasmine i Vällingby, men så blev det ju inte.. Jag följde iallafall med Markus in till stan, och sedan drog jag hem, och fick veta att det inte gick att jag sov över hos Jasmine, så jag orkade då inte heller gå på bio eftersom att vi skulle se 9 bion. Så jag blev hemma den kvällen, tog det lugnt och somnade ganska tidigt.
Till min förvåning så vaknade jag klockan 14.00 på onsdagen, gaah vad arg jag var att jag hade sovit bort hela dagen.. Men iallafall, jag tog dagen som den kom, alltså tog jag det bara väldigt väldigt lugnt. Men senare på kvällen fick jag ett ryck, och bad mamma skjussa mig till Anso, som bor ca 4 minuter ifrån mig.. Vi tog det också lugnt. Jag trixade lite med hennes blogg och den blev vell okej fin:)
Vi gjorde även en video blogg som kommer upp alldeles straxt!:)
Men iallafall så idag så ha vi varit i stan och käkat på tacobar, skitäcligt var det. haha.. Nu är jag hemma och är trött som in i bängen. Men nu ska jag sluta skriva så får ni se videon när vi skämmer ut oss någolunda mycket..

-

Förlåt, jag orkar inte blogga just nu. Är tillbaka så fort som möjligt..

Bloggvärde

Jag har precis checkat upp hur mycket min blogg är värd på en hemsida, har ingen aning om hur dom beräknar, men den var iallafall värd : 2609 kr, ååååh dom där pengarna vill jag ha! Men nej, inte för bloggen, jag älskar att blogga!:)
Nu ska jag åka in till stan och möta Markus. ha en trevlig kväll, pusspuss.

it's hot

Rosa läppar är hett, eller vad säger ni? Här har jag mitt rosa läppstift och ett rosa läppglans från Dior

It's hot.. visst? Och nej, jag putar inte med läpparna.

I said i'm gonna kick his ass

haha

Gomorgon

Sovit gott?:) me have!
Och herrehud, vill ni veta en lite rolig sak? jag skulle göra en kändis lookalike.. Man skickar in en bild, så kommer det upp ca 8 personer som man liknar. Och varje gång jag gjorde kom det upp, kineser/japaner, hah. Så jag valde att inte lägga ut det eftersom att jag inte ens visste vilka de var, och sen tycker jag inte att jag var så lik, men en gång kom Alessandra ambrosio upp. Då blev jag lite gladare, men kom sedan på att jag inte är ett dugg lik henne. Svårt dethär.. Tycker ni att jag liknar någon kändis? och isåfall vilken? :)
puss


Snälla?

Åh snälla, olsen twinns, skulle jag kunna få låna era garderober ett tag? och föresten, erat hår också!! taaaack

 

Dessa rubriker

Nu är jag hemma, och det är såå mörkt ute redan.. Hade dessutom glömmt att ställa om klockan imorse, och kom på att jag hade vaknat 1 timma förtidigt, eller ioförsig är det aldrig förtidigt. Efter inlägget som jag skrev imorse så fixade jag mig, hade inte några speciella kläder på mig, ett linne och en kofta över.. Sedan dunjacka. Men iallafall, jag tog tåget in mot stan, men far min ringde och sa att jag kunde hoppa av i Älvsjö så kunde han hämta upp mig där. Vi åkte då till Hornstull och åt Thaimat, jätte gott var det, har verkligen saknat den maten. Vi satt och pratade lite, men jag blev mätt jätte fort och åt tyvärr inte upp allting. Efter det så åkte vi vidare bort mot Medborgarplatsen och letade efter något bra Café, tillslut så valde vi att åka till cafét "string", Där var det fullsmockat med folk och det fanns knappt platser att sitta, men tillslut så slog vi oss ner. Jag beställde Chai latte och blåbärspaj, chai latten smakade varmt vatten. jätte äcklig var den verkligen! Men pajen var god. Efter fikat så skjussade pappa mig till södra station, vi sa hejdå, och att vi snart skulle ses igen. jobbigt var det faktist.. Jag tog iallafall tåget hem. Och blev hämtad av mor på stationen, så jag slapp gå, hihi. Nu är jag hemma, och just nu går "mitt liv som popstjärna" eller vad den heter på tv 400. Har precis pratat med Markus också, och vi ska ses imorgon!:-)
Ikväll kommer jag nog bara ta det lugnt, orkar inte göra något tror jag. Älskar söndagar, för då finns det inget som folk säger att man borde göra, förutom att bara relaxa.. Dessutom är det ju lov, alltså ingen skola imorgon. ååh! Men hörni, jag återkommer om ett tag. Puss

Godmorgon

Har ni sovit gott? och har ni haft en bra helg?:) Har ju inte bloggat på två dagar, så jag har lite att ta igen. Så jag tänkte ta allt från i fredags, vad jag har gjort osv :)

Fredag; Min fredag började med att jag vaknade upp, jag ville verkligen inte,hade ingen ork att ta mig till skolan. Men jag drog mig upp i sängen, och fixade mig lite smått.. Skoldagen var trevlig, nästan ingen lärare var i skolan, så vi hade vikarie på nästan varendra lektion, vilket ´var super skönt.. Sen blev det lite bråk med rektorn också.. Men iallafall, efter skolan, så tog jag tåget med Anso, in till stan (hon skulle till Jasmine). I stan så träffade vi på Luciano som jag inte har träffat på jätte länge, så det var kul :) Sedan mötte jag Lina, och Anso mötte Jasmine.. Jag och Lina begav oss nästan direkt till Shestore i ph-huset, där jag hade haft span på ett par skor, och jag bad att dom fanns kvar. And guess what? dom fanns! Så jag prövade dom strl 40, (jag har stora fötter), dock var dom lite förstora och 39 var för små, då kom en smart kille som jobbade där och sa att man kunde ha inlägg, så jag köpte skorna och inlägg till. Och jag blev jätte nöjd, och slängde på mig skorn på en gång, när jag tog på mig dom så var det en tjej som kom fram och frågade vart jag hade köpt dom, så det gjorde mig också glad, att även andra tyckte att dom var snygga! Vi gick vidare och jag såg en superbillig klänning på Gina T, så varför inte köpa den? jag köpte den iallafall, kanske inte den snyggaste, men den funkar absolut.. Sen började jakten på ett billigt rosa läppstift. Vi mötte Amir och han fick följa med oss att leta.., Efter mycket om & men, så hittade jag det perfekta, och jag tror det var från Maybeline. Sedan tog vi tget till Tumba, där Lina bor. Vi hyrde två filmer: Bratz (inte tecknad) och Wedding daze. Under kvällen tog vi det ganska lugnt, kollade på filmerna och båda var bra, förutom att jag somnade till Wedding daze.. Men jag vaknade upp igen pigg som en nötkärna, men då hade filmen precis slutat. Vi kom i säng runt halv 5.. 
         
 Lördag; Jag hade ställt klockan på 10:00, så jag vaknade till låten "breathing your love- katdeluna ft Darin" , jag var jätte trött eftersom att jag inte hade sovit i många timmar.. Men jag väckte Lina och vi gick och åt frukost. Sedan ringde pappa mig, för jag skulle träffa honom och hans flickvän!!!:D Jag började fixa mig lite och bestämde med pappa att vi skulle mötas på medborgarplatsen. Vid 12 så åkte jag från Lina. Sedan mötte jag som sagt upp pappa och hans flickvän Angelina. Det var jätte kul att träffa han igen eftersom att jag inte har träffat han på ca 1 år nu. Vi gick runt lite på söder, och jag fick ett par jeans från Millers, det behöve jag verkligen! Sedan tog vi tunnelbanan till T-centralen och gick till Sushi resturanten Arigato. Vi åt Sushi och satt och pratade i kanske 1,5 timmar. Det var jätte gott. Sedan skiljdes vi åt, dom åkte tillbaka till sitt hotell, och jag skulle åka hem.. Men vet ni vad? igår var den värsta tågresan jag har varit med om i hela mitt liv..  Tågen kom rätt tid och allt. Men det var lite knäppt från början för tåget åkte inte förens efter ca 10 minuter. Sen när det började åka så blev jag glad. Men nu kommer det värsta, det var signal fel.. och gissa hur lång tid det tog att komma från Centralen till stockholm södra? Ni kommer inte tro mig, men det tog 1 timma, fattar ni 1 timma! plus nåra minuter till. Hallå, jag skulle ju vart hemma inom den tiden, men istället så hade jag inte ens kommit till stockholm södra:S.. Tåget fortsatte sedan att krypa framm eftersom det var kaos vid varje signal. Jag var så sur. och trött och satt ihoptryckt med påsar och väskor. Fyfan!! Men efter Älvsjö så började tåget åka som vanligt. Men sedan kom jag på att jag skulle få vänta 45 minuter i västerhanine, arrrgghhh. Jaja, efter ungefär 3 timmar så kom jag äntligen hem.. Väl hemma så duschade jag och sminkade mig lite, sedan gick jag till Anso. Där var det ett par stycken och knäppa jag började snacka min Thaisvenska, haha. kulkul. Men ungefär vid 1 så gick jag hem igen. Supertrött var jag och gick och la mig på en gång.. Det här hade jag på mig;

Nu har jag alltså vaknat upp.. Och ska straxt börja fixa mig för jag ska åka in till stan och träffa pappa idag också. Vi ska nog ta en fika och hitta på något kul. Mer från mig får ni höra senare.  Och glömm inte, kommentera mera!puss

Jag lever!

jag lever hörni, men jag har inte hunnit blogga. Har egentligen inte tid nu heller, men jag skriver imorgon när jag kommer hem. Ska till Anso nu.. Ha en underbart trevlig kväll. pusss

Björne gästbloggar

Hej hej björne här !
kim har inte tid med att blogga just nu för hon håller på med sitt teknik arbete.Så jag fick ta hennes plats just nu:)om typ 10min har vi hemkunskap och vi skulle typ göra någon soppa vad jag hörde iallafal?:) Jag heter björne som ni ser och jag går i samma klass som kim vi har gjort de sen 4an så jag känner väll henne bra .Jag är en  väldigt glad person av mig.men nu hinner jag inte skriva mer för våran lärare står och kolla på mig msstänksamt och jag slutar ändå nu men vi kanske hörs någon dag:) ni får säkert nåhot fin innläg senare på dan av kim.
hare bra allesammans och fortsätt läsa och komentera kims blogg !:)
hej då!
/björne!:)


Natti

nu säger jag godnatt! Imorgon åker jag till stan direkt efter skolan och möter upp Lina, sedan sover jag hos henne i Tumba. Det ska bli jätte kul att träffa henne eftersom att jag inte har gjort det på superlänge nu. Men jag försöker blogga imorgonbitti, annars blir det inlägg från mig på kvällen förmodligen!:) Sov så jätte gott, och tack för att ni tar er tid att läsa min blogg. puss

Städning

Har hållt på att städa hela eftermiddagen, utan någon speciell framgång förutom att jag har hittat en massor av gammla saker, så kul :) Tänkte ge er en lite bilder!:)







Ja, där har ni lite bilder på olika saker, När jag var liten så samlade jag på nyckelringar och porslinsdockor, vilket kanske syns? Nu för tiden har jag något annat att samla på...

KÄRLEK!
Och här sitter jag nu; (utan någon förändring alls sen jag började städa)

Ångest

ångest ångest ångest ångest ångest, jag kom precis på hur mycket jag har shoppat för den här månaden, vafan, jag kunde ju åkt utomlands istället. FAN!

två enkla frågor..

Vill ni att jag ska börja videoblogga? och isf, vad ni att jag ska videoblogga om? :)

eyy

Nu har lilla jag kommit hem från skolan, trevlig skoldag var det, jag och Björne satt och snacka om våra framtidsplaner och dom är stoooora. Han är nu min assistent, moha!
Och jag stormtrivs med när ni kommenterar, och det är så kul att så många läser min blogg, hihi. Idag ska jag plugga lite på hinduismen, som jag knappt förstår något om men det blir nog bra. Imorgon är ju sista dagen innan höstlovet, det ska bli så himla härligt att vara ledig ett tag och slippa all stress. Vad ska ni göra under lovet, ska ni resa eller vara hemma i detta dystra land? Jag blir hemma.. Vill bara till Thailand just nu, och tänker på det varje dag, om ca 4,5 år så bor jag förhoppningsvis där iallafall ett tag, kan knappt vänta, kanske borde börja räkna dagar?
Kollade lite i gymnasieguiden idag, och jag är lite inne på att gå handel administrations programmet, med special inriktning turism, eftersom jag gärna vill bli reseledare.. Eller så funderarar jag på att gå media, med inriktningen foto. Och sedan kanske fotohögskola, det låter vell kul? :) Någon som går de programmen som kanske kan berätta lite närmre om dem för mig?

Föresten, har ni märkt att det är jätte mycket virus just nu som sprids runt på msn? Där man ska godkänna en fil, så står det ungefär " is it you on this picture? ". Det är faktist en stor frestelse att trycka, och se vad som händer. Men jag avstår från att förstöra min lilla bejbi!

Imorgon ska det tydligen vara något poolparty i Torvalla, stämmer det? Och isånnfall, vilka ska dit?



Det får vara allt från mig sålänge, så hörs vi lite senare, (säger jag alltid, me oftast blir det ett till inlägg om ca 5 minuter)..
Puss

Godmorgon

Godmorgon på er alla vackra människor. Jag sitter här jätte trött med Tindra i min famn som försöker pussa mig, (ja, han är psyko).. Ska gå till tåget om ca 5 min, så jag har lite bråttom eftersom att mitt hår fortfarande är kaos.. Och nu håller Tindra på att sätta klorna i mina strumbyxor/ben och jag halvskriker, haha..  Och jag hade fått lite kommentarer igår, ser ni, ni kan faktist kommentera?:) Jätte kul 'r det verkligen att läsa vad ni skriver!:)

Jag och Tindra önskar er en trevlig dag, puss!

en fråga

När hade du tänkt att förstå?

Kom igen!

Vet ni vad jag saknar? när folk brukade kommentera min blogg, jag älskar att läsa era kommentarer, även om de är dåliga eller bra.. Det är jätte kul att få veta vad folk tycker. Och jag har ju ca 100 besökare om dagen, tycker verkligen att ni borde börja visa er lite, så jag märker att jag verkligen har dedär besökarna. Jag förstår att alla inte kan kommentera, eller inte har lust osv, men några utav er? Eller har jag inte lite rätt? Vill verkligen försöka kunna förbättra bloggen, och jag antar att ni också vill det. Men jag kan inte göra det själv.. Snälla gör mig glad, lämna en kommentar när ni läser.. kram på er.


Todays outfit


Fråga om ni vill veta vart allt kommer ifrån! :)

Goddag

Superduper dålig uppdatering idag, jag vet, förlåt.. Har inte haft orken.
Skoldagen var vell okej.. Härligt att man har vänner som bryr sig och märker när något är fel! Tack för att ni finns.. Hade inga speciella lektioner, sista lektionen var iallafall musik, det tycker jag är kul! Våran musiklärare spelade upp låtarna som vi har arbetat med i grupp, och vem tror ni sjunger i min grupp?.. ja, ni gissade förmodligen rätt, det är jag som sjunger. Lät verkligen vackert, idol nästa! nej...
Efter skolan så skulle jag egentligen träffat Línn men det blev inte så, hon hade mycket att plugga, och det är bara att acceptera:). Så istället drog jag hem, och satte mig framför tvn och min favorit kanal "E", programmet jag kollade på heter sunset tan, det är vell helt okej, men jag fastnade iallafall framför tvn ett bra tag..
Till middag blev det pasta med en tomatsås. Har märkt att min mor har börjat laga väldigt mycket pasta, vi åt även det igår.. Men det är gott, och nyttigt, tror jag(?)
Senare ikväll så antar jag att halva sveriges befolkning ska kolla Greys anatomy? Ett program som jag aldrig har följt eller knappt kollat på, är det verkligen så bra som alla säger?
Såg precis att make me a supermodel är på tv, just nu.. Så jag bör förmodligen springa dit nununu.. Måste bara säga att om 4 dagar så ska jag göra en sak, och jag hoppas verkligen att det går. Säger inte vad det är så att jag ger er falska förhoppningar, men ni märker om det funka!:) Har bild på dagens outfit så den ska jag lägga ut lite senare, men nu ska jag rusa till tv apparaten.. Ha en trevlig kväll sålänge, puss.


Bråttoom

Hej på er jag skriver just nu som en galning för jag har superbråttom till skolan. Men jag ville bara säga tack, för att ni läser min blogg, har märkt att jag brukar ha 108 besökare nästan varje dag, och det antar jag är ganska bra för att vara rättså ny.. ?:) Jag tycker det är kul iallafall.
Sen vill jag också säga förlåt för de dystra gbn igår, vill egentligen skriva sånt här i bloggen, men just då kändes det som det ända sättet att få ut det. Men i fortsättningen ska jag försöka att inte skriva sånt eftersom att jag oftast framstår som en väldigt glad person, hos kompisar och även hos folk jag inte känner..
Men ha en jättebra dag allihopa, så hörs vi när jag kommer hem!
puss på er

åh

Det här är det gulligaste klippet jag har sett, fick mig verkligen att må lite bättre, lyckades till och med få fram ett litet leende..

-

Jag döljer så mycket, det är så mycket ni inte vet. Kommer allt någonsin kunna bli bra? Det är bara 3 personer som vet allting, ingen annan vill jag berätta det för. Jag försöker att inte visa hur svag jag egentligen är, och hur gärna jag vill skrika ut allting, få bort det, bort bort bort.. Inte ens mina bästavänner vill jag berätta det för, iallafall inte hela sanningen.. Vill inte, orkar inte...

Hej

Jag har haft halv studiedag idag, så slutade halv 12, sköönt!! Åkte faktist hem direkt efter skolan, ville egentligen åka och köpa latex leggings men det orkade jag inte.. Så nu sitter jag hemma och lyssnar på Christina Aguilera - Fighter. Hon är verkligen en duktig sångerska! Btw, jag har fått min mobil nu, och jag verkligen älskar den, jätte nöjd är jag! Har inte så mycket roligt att skriva faktist.. Men min kamera har jag hittat, den låg tydligen i köket sade min syster, tack!
 
Juste, min syster, http://majka.blogg.se , Går tvåan i gymnasiet och utbildar sig till frisör, hon tar nu kunder, billigt! 150 kr för klippning. Eller om du vill färga / slinga håret så kan hon göra det på salong för endast 450 kr. Om ni är intresserade så kan ni antingen säga till mig, eller gå in på hennes blogg! :)

Dagens outfit;

Vit långarmad tröja - Gina T
Svart halsduk - ?
Svart skinnjacka - BikBok
svarta Strumpbyxor - H&M
Vita liknande converse skor - ?
Svart väska - Italien


den jävla långa väntan

nu har jag väntat förlänge, och nu börjar det. PRISON BREAK!
missa det inte gott folk! vad kommer hända nu i detta spännande program? kan knappt bärga mig. nu måste jag springa till Tvn, PUSS!

Älska dig själv!

Känner du dig deppig? gör då en lista, med vad du älskar om dig själv, det kan handla om både utseende eller personlighet, om du har svårt att komma på, så fråga andra, vad dom älskar med dig.. Jag gjorde själv en liten lista;
 
1. Jag är en bestämd person, och låter ingen krossa mig.
2. Jag är envis, har jag bestämt mig för att få något, då får jag det.
3. Jag har dolda talanger
4. Jag har fina läppar
5. Jag skämms oftast aldrig.
6. Jag är nästan alltid glad, (det kan nog mina vänner också intyga)

Ser ni, här var en litan lista iallafall, jag mår faktist mycket bättre av att göra såhär.. Kanske borde jag bli psykolog?;D
nej, men ärligt. Pröva det ni också nån gång om ni känner er nere. Alla har något bra inom sig!


have you seen it?

Nu har jag duschat, superduperskönt var det. Ska även gå och lägga mig aldeles straxt, för jag ska försöka vara en pigg filur den kommande veckan. Får se om jag lyckas, skulle inte tro det.. Har inte så mycket att skriva, men jag längtar verkligen tills imorgon när jag får min nya mobil, ska bli så fruktansväärt skönt att slippa min mobil, eftersom att joysticken inte fungerar alls, ibland om man har tur går det att trycka uppåt eller åt sidorna, men det är inte ofta. Och imorgon slipper jag alltså allt detta krångel, kan knappt vänta!

Föresten, har någon sätt min digital kamera? den är spårlöst försvunnen, eller jag har inte letat, men ändå.. Den är rosa, om någon kanske har sett den, så säg till. Men förmodligen ligger den säkert i någon utav mina väskor.. i hope so!
xoxo

Tråkigt

Jag har jätte tråkigt, verkligen.. Åt middag för en stund sen, men var inte så hungrig, som vanligt. Snart tänkte jag hoppa in i duschen, och göra hårinpackning!!!! ett måste..
Sen så är jag lite sur/ledsen också, att du inte inser, du tar fel riktning bara...

Men jag är också lite glad, för jag ska få massor av kläder av min syster, thank you!


Jag tröttnar aldrig..

Jag tröttnar aldrig på den här låten, sjunger den ständigt, och så mycket tankar när man hör den. Lyssna bara på texten..

under ombyggnad

bloggen fixas, snart blir den förhoppningsvis snygg!

god eftermiddag.

Shiiit dålig uppdatering i helgen, i know! Har knappt haft tillgång till dator någoting alls förutom igår när jag skrev. Men iallafall. Igår åkte jag, Anso, Jasmine och Björne till Haninge C,  och kollade i affärer och fikade. Det var mysigt super mysigt, och jag träffade Linn!! Som sagt så har jag inte träffat henne på jättelänge, så det var underbart att se henne. Vi åkte sedan hem till Anso. Då gick jag och Anso fort hem till mig och hämtade Singstar och lite sånt. Sedan gick vi hem till Anso igen. Vi 4 började då laga mat. det blev Fläskfilé med ris och beasås. Vid kanske, 8 tiden så kom några till, orkar inte räkna upp alla, men vi var iallafall några. Vi tog det ganska lugnt faktist, satt och spelade det där spelet som vi nästan börjar bli besattta av.. Och sedan sjöng vi singstar, det var en jätte rolig kväll med mycket skratt.. Vi kom i säng runt 3.

Det här är sjukt, tröjan nedan köpte jag igår för... 25 kr:O ¨på Jc outlet.


Idag vaknade vi klockan tolv, vi tog det lugnt käkade frukost och sedan vandrade jag hem till mig. Nu har hag varit hemma i ca 2 timmar. Och kommer fortsätta vara hemma hela den här dagen. Jag längtar som tusan till imorgon eftersom att jag får min mobil då! Så skriv era nummer så lägger jag in dom imorgon. Glömm inte heller att maila mig på [email protected] , puss!


godmorgon!

Hade ni en bra fredag? det hade jag :) Åkte till Uppsala direkt efter skolan, fick sällskap av Rebecca på tåget. Sen mötte Markus mig i Uppsala. Var hemma hos han och kollade på film och så :))). Sedan åkte jag hem vid tio över 8, kom hem någon gång vid 10. Då satte jag mig vid datan i ca 1 timma, men orkade inte blogga för jag var så himla trött.
Vid 11 iallafall, så mötte jag Anso, Jasmine och Björne, och så gick vi hem till Ansofie. Det var jätte trevligt, vi hade inte så mycket att göra, så vi bestämde oss att spela spel, som hette "med andra ord". Det låter inte så likt oss, att sätta sig och spela sällskapsspel , men det var sjukt roligt, och vi skrattade helt otroligt mycket. Jag rekomenderar verkligen det speler om ni vill ha kul, haha.
Vi gick och la oss någon gång vid 4 tiden, så jag är ganska trött nu kan man säga.. Men jag har iallafall gått hem till mig, och tänkte väl snart ta och fixa mig.


Idag vet jag ännu inte riktigt vad som händer, kanske fika i stan, men vi får se. Det är ju soligt ute iallafall, superskönt! Juste min mobil har anländigt till posten också, men det går tydligen inte att hämta ut den förens på måndag.. Denna eländiga väntan...

Natti

Nu tänkte jag säga godnatt. Och att imorgon så åker jag till Uppsala och träffar Markus. Så jag kommer förmodligen inte blogga något imorgon, kanske på morgonen, vi får se.
Men nighty night!

Ni ska få en bra låt också, gillar egentligen inte basshunter, men den här låten har verkligen satt sig på hjärnan..


home

Jag kom hem för en stund sen. I skolan så kollade vi bara på film, hur onödig skoldag som helst.. Kunde lika gärna varit hemma och relaxat.. Nu sitter jag iallafall hemma med Ronja i famnen, tänkte lägga ut en liten video senare på oss, om ni vill?:)
Hinner inte skriva så mycket eftersom att Ronja avbryter mig hela tiden, hah. Funderar på att bära in henne till Mika..
Och det gjorde jag nu också!
Imorgon är det fredag! Gud vad veckorna går fort, helt sjukt. Men jag orkar inte skriva just nu, så jag hör av mig lite senare. puss!

Dagens outfit

kolla vad snäll jag är, ni får en dagens outfit. Dock är nästan allt jag har på mig från utlandet..


-

Har fastnat för den här låten, Darin feat kat de luna- breathing your love;

Ingen orientering

Det blev ingen orientering för mig idag, för jag kollade ut. Såg vilket jäkla regn det var ute, och jag vill verkligen inte bli sjuk.. Så nu sitter jag hemma, Disney chanel är igång på min tv, (inte jag som kollar), min syster skulle vila så jag fick ta hand om Ronja ett tag. Jag börjar i skolan om ca 4 timmar, alltså gick jag upp heelt i onödan. Sitter och lyssnar på Bob sinclar- world hold on, en gammal goding, hah. Är pretty uttråkad, och jag vill åka och shoppa nya kläder, speciellt jeans eftersom jag inte har några som jag gillar.. Usch, jag hatar att kolla ut genom mitt fönster, och se vädret..

Ska passa på att tipsa om min systers blogg, eftersom att hon och jag gjorde en deal.. så här kommer den : http://Majka.blogg.se 
Sen kan ni få en liten bild också på Ronjii (hon gör en slängpuss)

Godmorgon på er

har precis vaknat nu och kämpar just nu som en galning att få bort min katt härifrån, katten väckte mig.. Behöver inte fixa mig knappt idag eftersom vi ska ha orientering nu hela förmiddagen, och sedan bara kolla på film på resten av dagen. Så himla onödig dag..  Nu vill min katt rulla över hela tangentbordet men jag håller i han.. Satte precis igång plattången för att jag måste platta min lugg eftersom att den står åt alla håll och kanter..
Ronja har vaknat nu också, så jag skriver hejdå nu. Puss på er!


Såhär divig är min katt just nu, och ska ligga exakt där jag borde sitta..


-

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa på den där jäkla engelska boken. Har orienteringsdag/språkdag imorgon. uusch, båda är det värsta jag vet. Inte mycket att göra åt dock.
Dessutom håller mitt huvud just nu på att sprängas av huvudvärk, härligt.


Jag skulle inte klaga

Jag skulle verkligen inte klaga om jag fick ta på mig det här imorgon,

Skulle du?

dessa rubriker..

Nu har vi nattat söta Ronja, och jag har tagit en låång dusch. Med hår inpacning och ansikts mask. Mycket skönt. Nu sitter jag i sängen och mina ögon vill så gärna stängas, men jag håller dom öppna. Till middag blev det Tacos, men jag var inte så speciellt hungrig.

Föresten så har jag ändrat min header, eftersom Björne klagade på den idag i skolan, haha. är du nöjd nu?:O


Ronja

Här är en bild på min plastsysters dotter :)

Heej :)

Hur mår ni?:) jag mår bra, men väldiigt pömmsig. Sitter och kollar lite på youtube på folk som sjunger. Åh dom är så duktiga. Vill också kunna sjunga så bra.. jaja , dröm vidare Kim.
Skolan idag var lugn, hade två musik lektioner, och båda var skit roliga, och speciellt andra när jag och Duggin stog och sjöng, we make a great sound together, ja det lät faktiskt ganska bra:)
När jag kom hem så gjorde jag nudlar, eftersom jag inte har ätit något på hela dagen.. Nu sitter jag och väntar på att min plastsysters söta dotter ska komma. Hon ska stanna här tills på lördag tror jag, hon är typ den ända ungen jag gillar!moha.

Jag är tom på ord, och min syster har snott mobil sladden så jag kan inte lägga in bilder. toppen..
Men jag skriver lite senare. puss på er!

lite bilder

tänkte att ni skulle få se lite bilder!:) (bilderna är ganska gammla!)




Prom dress

Jag har faktiskt redan börjat kolla på balklänningar, men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha en lång eller kort klänning. Och inte heller vilken färg jag vill ha. När jag var mindre, så ville jag såklart ha en rosa prinsess klänning. Kanske vill jag det fortfarande, eller jag vet inte. Men en klänning med öppen rygg skulle vara fint, eller vad säger ni?

Här är lite olika typer av klänningar, vilken tycker ni är finast?


FAN

jag hade skrivit det bästa inlägget i mitt liv, det var långt som tusan och allt. Men så försvann det. Skitbra, verkligen. NEJ. nu är jag sur. Men jag skrev att jag har varit hos Anso idag och käkat muffins och pratat minnen och garvat. Sedan gick jag hem, och beställde en mobil på nätet. Det stog mellan två mobiler, en LG och en Sony ericsson. Tillslut valde jag Sony ericsson mobilen eftersom jag inte visste om jag skulle lyckas förstå LG. Förhoppningsvis är mobilen jag beställde bra, den har 5mgp kamera och 8gb minne! Så om några dagar ligger en sprillans ny mobil i brevlådan, äntligen.

Här är mobilerna det stog emellan, och mobilen till vänster är den som jag valde.

Nu sitter jag hemma på nedervåningen och fryser. Förstår inte riktigt varför jag sitter här, när jag lika gärna kan sitta där uppe, där det är varmt. Men innan jag går upp ska jag nog göra lite nudlar, eftersom att mamma inte är hemma nu. Puss på er (hoppas inte det här också försvinner)

two days

Hej, jag skrev inget igår. För jag, orkade inte.. Men iallafall, igår vaknade jag, tog det lugnt och sedan fixade mig, för jag skulle gå på bio med Markus, det var super mysigt och filmen var rolig (Patrik 1,5). Efter bion så var vi i stan ett tag, eftersom att tågen hade gått precis. Men sedan åkte jag hem till mig, och sötnosen hem till Uppsala. Jag kom hem någon gång vid 22;00 . Det blev absolut en lyckad kväll!

Idag så vaknade jag halv 7 ungefär, av min jäkla katt, haha. i hate mondays, men jag droog mig upp ur sängen, och åt lite frukost och fixade mig. Sedan åkte jag till skolan. Spanska första lektionen och jag fick G på¨provet, men såklaart så¨glömde jag bort att jag skulle gå till studievägledaren, andra gången som jag glömmer det. Dumma jag! Dagen gick väl ganska bra. På idrotten hade vi fotboll, och jag är ju så himla grymm på det. Nästa Zlatan kanske? not..
Sedan kom jag hem iallafall, då satte jag mig vid tvn, och sedan läste jag boken "go ask Alice", som vi läser i skolan. Jag ligger på typ sida 38 och den här veckan ska vi vara klara med sidan 105. kaoos säger jag. Och boken är inte ens bra, dessutom är den på engelska. Men jag antar att jag får läsa den iallafall om jag vill bli godkänd.
Har inte så mycket mer att säga just nu,
eller juste, jag ska äntligen få ny mobil, mobilen som jag har just nu, är ju psykopat!
puss

Godkväll

Kom hem för en liten stund sen:), har varit och träffat en massa kompisar i Tungelsta. Skit kul var det, jag och Anso skrattar verkligen alltid, och vi kommer alltid på så mycket sjuuuka grejjer. Jasmine var också där, har inte träffat henne på väldigt lång tid, så det var jätte kul att träffa henne :). Det var jätte mycket poliser ute ikväll, och självklart skulle alla stanna vid oss. haha, men dom var schysta. Jennifer som även var där mobbade mig för en sak, hon satt på en moppe och sa: tuuut på Kim och då sa jag: Jaaaaaaaaa!! med jätte glad röst. Det tyckte tydligen alla var jätte kul, men jag förstår fortfarande inte riktigt. haha. Sen beatboxa vi alla tjejer också, höll på att dö av garv.


Blev riktigt nöjd med mitt hår idag, men sen när jag kom hem, såg jag ut som en jag vet inte vad!

HAHAHAHA
Nu sitter jag iallafall superdupertrött i min säng, och jag fryser.. Ska gå och ta bort sminket nu osv. Så jag säger godnatt nu, och sussa sött mina angels!<3


Blake lively

Är det bara jag som tycker att Blake Lively(mest känd från Gossip girl) har det finaste håret i världen?

jag hittade en lista!

Om mig:
Namn: Kim
Smeknamn: Kimwaaaaa
Piercingar: öronen, naveln.
Tatueringar: ska skaffa
Längd: 168
Skostorlek: 39, big foot 
Hårfärg: blandat
Önskar du att du bodde någon annanstans: JA,
Tycker andra att du är attraktiv: ingen aning, man kan ju hoppas
Vilket shampoo använder du: dove, gliss osv.
Din största forbi: spindlar

Din första:
Operation: Ooperedad
Första piercingen: öronen
Första priset: Dunno
Första husdjuret: Katt (Tiger)
Första kärleken: hemlighet

Just nu:
Äter du: inget alls
Dricker du: inget alls
Ska du: fixa mig snart
Lyssnar du på: musik
Tittar du på: skärmen
Har på du på dig: handduk

Din framtid:
Barn: vet inte
Giftemål: japp
Karriär: hoppas på modell.
Kortare eller längre: längre
Snygg mage eller snygga armar: båda

Har du någonsin
Kysst en främling: nej
Brutit ett ben: armbågen
Rymt hemifrån: en liten stund, ja
Krossat någons hjärta: ja tyvärr
Nobbat någon (som haft känslor för dig):  ja tyvärr
Gråtit när någon dött: ja..

Tror du på:
Gud: no
Mirakel: nja
Aliens: utomjordingar, ja. haha
Magi: nej
Himlen: aa.
Kyssas på första träffen: njaej
Änglar: ja
Spöken: ja

Senaste:

Film du hyrde: du, jag har ingen aning.
Film du köpte: ingen  aning
Låten du lyssnade på: Westlife- tonight
Låten du hade på hjärnan: girlylicous- like me
Personen du ringde: jag ringde senast mamma.
Tv program du tittade på:  stjärnor på is, repris
Personen du tänkte på: -

För eller emot:

Långdistansförhållanden: har absolut inget emot det.
Utnyttja någon: emot
Droger: emot
Sex före äktenskap: hah, emot.
Köra onykter: emot
Förhållanden:  för


Favorit
Mat: 'Thai
Låt: alla
Sysselsättning: kompisar
Dryck: oboy
Film: step up

Har du nånsin:
Gråtit över en pojke: ja
Ljugit för någon: ja, nödlögn
Blivit arresterad: ja, för jag är olagligt snygg
Varit i slagsmål: njaejaej


Antal...
Gånger du varit kär: på riktigt?
Gånger ditt hjärta brustit: mitt hjärta har aldrig brustits på riktigt. jag lever ju.
Hjärtan brustit på grund av dej: ingen aning
Personer från grundskolan du har kontakt med: jag går i grundskolan!
Gånger ditt namn varit med i tidningen: orka räkna?
Ärr du har på kroppen: vill inte räkna


Senaste:
Bok du läste: Go ask Alice
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick sms av: Anso
Gången hela din familj åt middag tillsammans: hela familjen? med både mamma och pappa? kanske när jag var 9!
Saken du köpte: Canada goose jacka


Övrigt:
Vad har du gjort idag: ätit frukost, duschat!
Var det kul: njaej
Hur tidigt stiger du upp: mellan 10- 12
Gillar du att slåss: nja
Vad ska du göra ikväll: vara med mimmi i think!
Är du seriös: om jag orkar.
Var har du ont: armarna
Använder du hårspray: finns tillfällen
Kan du stå på händer: nej 
Favorit serie: Gossip girl, Dh, top model, prison break, osv!
Salt eller socker: socker,
Gillar du ketchup: sådär,
Är du glad nu: rätt så
Var du glad igår: ja, som in i bängen
Känner du nån som jobbar på sjukhus: ja det gör jag säkert
Mer värt än guld: va?
Spaghetti eller makaroner: pasta
Ett land jag helst vill besöka: Thailand, har varit där 6ggr förut. menmen.
En tand jag vill lossna: what?
Sparar till: resa
Pålägg som gäller: blä
Dagens dryck: oboy


ge mig;

sommar!



ge mig!!!!


Godmorgon

Sovit gott? det har jag! Somnade runt halv två, och vaknade klockan 10. Så det blev ändå lite sömn, men jag är ändå huur trött som helt, som vanligt alltså... Nu sitter jag i sängen, i mitt mörka rum med bara datan som lyser, och en liten ljuslucka från fönstret.  Ska straxt ta mig ner och äta lite frukost, börjar bli lite smått hungrig. Sen ska jag duscha med hårinpackning och sånt, för mitt hår behöver verkligen det..
Har precis kollat på alla framträdanden från igår i idol. Jag tycker nog att Robin B, Alice och Kevin var bäst, vad tycker ni?:)

Det här skulle verkligen kunna vara jag just nu, alltså inte utseendet, men tröttheten..
Hör av mig sen, pusshej!

Tips

Jag tänkte ge er ett litet tips, som handlar om något som iallafall jag har problem med, och jag antar att nästan alla har det? Det är sminket, som alltid försvinner efter endast någon timme. Så om du har sminkat dig, ska på party, eller någon annanstans, och vill att sminket ska vara kvar hela kvällen. Ta då hårspray i ansiktet, det kanske låter stupid. Men tro mig, det funkar faktist. Tänk på att blunda ordentligt så att du inte sprayar i ögonen, och spraya inte för mycket så du blir hög.
Kram K

Ey

Godkväll på er, sorry för inget bloggande idag. Har inte varit i närheten av datorn på hela dagen. Dage började med en skoldag, vi hade hemkunskap idag, och gjorde kycklingspett med ris/potatis. Det blev ganka gott, men jag kommer verkligen aldrig bli proffs på att laga mat.. Sedan bestämde jag och Mimmi att åka till stan efter skolan, jippi!. Det betyder shopping, och vet ni vad jag köppte? tänk tänk tänk, jo jag köpte jacka!
En mörk blå Canada goose blev det. Lång såklart. Köpte den på Red devil, och fick betala 5999:-, sjukt dyrt, men jaja, nu kommer jag iallafall inte frysa i vinter. Jag och Mimmi hade superkul. Efter stan så åkte jag hem, och käka middag och sånt, sen har det bara blivit myskväll och kollat på tv och sånt. Jesper åkte ut ur idol, det tycker jag var bra, för han kunde inte sjunga. Det är min uppfattning iallafall. Nu sitter jag och kollar på fredag hela veckan, skit kul. :)



köpte även lite smink, och hårspänne, och ja, jag tycker att H&M's produkter faktist funkar helt okej!

-


Wow

Jag hittade en väska, som jag totalt hade glömmt bort att jag har. Även fast den hela tiden har funnits mitt framför ögonen på mig. Snygg är den helt klart.  (tagen med mobilkameran)


Jag tror att jag ska sova nu faktist. Har blivit så sent nästan varje kväll i hur länge som helst. Vet fortfarande inte vad jag ska göra imorgon, får vell helt enkelt ta dagen som den kommer..

Färdig

Nu är jag klar med den här designen, men är inte nöjd ALLS, orkar inte fixa mer idag, så ni får stå ut med den här till imorgon eller så! puss!


röra

ursäkta röran håller på att renovera min design helt!

Etik & moral

Goddag!, allt bra med er? jag mår bra faktist. Var i skolan idag, det var en lugn skoldag och inte så mycket hände. Försökte faktist blogga från skolans datasal idag, men jag lyckades inte logga in innan läraren kom.. Sen jag kom hem så har jag suttit och skrivit uppsats, vi håller på med etik & moral i SO, alltså, rätt & fel. Så vi skulle skriva en uppsatts om ett vanligt etiskt problem. Och jag valde att ta ämnet abort, eftersom alla har olika åsikter om det. Vad säger ni, är abort rätt eller fel? Uppsattsen är nu klar iallafall och jag fick ihop några sidor.
Imorgon är det ju fredag också, har faktist inget planerat i helgen, förutom att på söndag ska jag förmodligen fika med Lina i stan. Annars ser den här helgen ganksa trist ut, hatar när jag inte har något bestämt. Ska försöka hitta på något kul iallafall, måste verkligen köpa jackan i helgen också!

Föresten, klockan är just nu prick 18:17, och det är nästan mörkt utanför mitt fönster, blä, man märker verkligen att vintern kommer, sakta men säkert..


Fick ett par bilder av Nathalie idag, från skolfotot förra veckan (driv bilder)!



huvudvärk status på max!

uusch, har så ont. Och mår jätte illa. Ville bara säga godnatt och förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men det är för att jag som sagt mår dåligt, och är sjuk.
Ska försöka ta mig till skolan imorgon. Nej nu orkar jag verkligen inte skriva mer.
Puss !

5 saknader

Det finns fem personer som jag saknar helt oerhört mycket...

Först är det Denise, en väldigt nära vän, som försvann från oss år 2006. Hon är verkligen den största saknaden i mitt liv, och hon kommer vara det tills dagen vi ses igen..


Sedan har vi pappa, han flyttade till Tyskland i januari 2008, har inte träffat han sedan dess. Förhoppningsvis så träffar jag honom på höstlovet. (gammal bild)


Miranda Steen, henne har jag kännt i 14 år. Förstår ni, 14 år! Senast jag träffade var 15 mars skulle jag tro..


Lina Sötberg, henne har jag kännt i två år nu, men har inte träffat henne sen i sommras. Vi har verkligen massor utav minnen tillsammans. (gammal bild)


Sen söta Linn, efter ett långt bråk har vi nu blivit vänner igen. Måste verkligen träffa henne snart!

Onsdagen

Hej på er. Jag ligger i sängen och mår inte så jätte bra. Det blev en kort dag för mig i skolan, eftersom att jag inte mådde så bra, huvudvärk och mag ont. Så jag kom hem halv 1 tror jag. Då gjorde jag mackor med avocado och tomat. Sen gick jag och la mig i sängen och bläddra lite i Ef katalogerna som jag har fått. Börjar ju redan planera inför nästa sommar. Jag vill jätte gärna åka på språk resa, men självklart så vill jag ännu hellre åka till Thailand nästa sommar. Men än så länge har jag ingen att åka till Thailand med. Så får vell se vad som händer. Men iallafall, om jag åker på språkresa så vill jag defenetivt åka till Malta! Känns som att jag skulle trivas bäst där.. Är det någon som har varit på språkresa föresten?:)


Så det blev alltså ingen jacka idag heller, eller leggings, eller skor.. Får se vad jag orkar med imorgon. Jag är dessutom super irriterad på vädret i detta land just nu. På morgonen är det super kallt, och man önska att man hade haft en dunjacka, men påväg hem från skolan, så är det varmt ute, så det till och med är för varmt med skinnjacka. Väldigt irriterande! puss

-

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har vell sovit sådär, vaknat några gånger under natten. Just nu sitter jag i sängen och ska aldeles strax gå till tåget. som går  07.53, blä! Det är alltid så otroligt kallt hemma hos mig på morgonen, så direkt alltid när jag går upp ur sängen så tar jag på mig mjukis byxor och tjocktröja, sen sitter jag och äter frukost med en filt runt mig. Ioförsig så är jag väldigt kallblodig och fryser nästan alltid, men det är ännu mera på morgonen. Ska nog höja elementet.  Måste gå hemifrån ungefär 07.43. alltså om litr mindre än 20 minuter. Jag orkar verkligen inte, men jag måste.. Kanske åker till stan idag, vi får se om jag orkar osv. Ha en jätte trevlig dag allihopa!
puss


Design

Det räckte med att hösten var grå och trist utanför mitt fönster. Orkade inte ha det så på bloggen också, så nu är grundfärgen vit, och om ni tittar noga så ser ni ett mönster :) även headern är ny. Vad tycker ni?:) pusss


Whaaata?

Ni vet inlägget jag skrev igår, om min dator? fick en kommentar till det inlägget;

Postat av: anonym

du måste in i kommandepromten och ta bort dem negativa proxy inställningar för att hitta dll.filerna . se ockå till att upNp är tillåted samt DHCP

Är det någon som förstår, och kan förklara vad människan menar?


Yo!

Hej på er gullisar! Allt bra med er? jag mår bra, men lite ont i magen. Har inte så mycket att berätta om denna dagen faktist, jag och Björne fortsatte dansa, och försökte prova på "dödslyftet", det var verkligen något misslyckat. haha. Kom inte in till stan idag, får se om jag hinner åka imorgon istället. Sen på idrotten skulle vi springa en lång sträcka, och jag fick typ astma anfall även fast jag inte har astma, no good! Måste verkligen träna upp min kondis. Men ioförsig kan det inte bara vara det, för jag går ganska mycket varje dag, och jag rider ju också. Men min idrotts lärare tycker att jag ska kolla upp det, varför jag får så otroligt svårt att andas när jag springer och även ont på högra bakhuvudet, mycket weird!

Sitter här iallafall nyduschad, och har satt igång tvn, får vell se vad jag ska göra nu :)
Här är en bild på Björne och Natta (påväg till idrotten)

Godmorgon

Skriver ett skitsnabbt inlägg nu för jag har jäättte bråttom till skolan, hoppas ni mår bra. Jag är känner mig typ nyvaken..
jaj skriver sen!puss

Dagens outfit:
Svart linne från Gina T
Skärp från Gina T
Klänning omgjord till kjol från Thailand
Strumpbyxor
(ursäkta för suddig bild med mobil kameran).

-

"Jag saknar närheten"

Nåt fel på min älskling?

Jag har inte bloggat så mycket idag, anledningen är att efter förra inlägget så slutade mitt internet fungera. Samma sak har hänt förut, det står ungefär ; Service terminated. Men datan är ny, den kan inte ha några virus tycker jag inga ännu. Och eftersom det här hände även nästan precis när jag hade fått datorn..  Kan det kanske ha och göra med att jag har 3g internet, alltså jag har simkort i datan, som är mitt internet, visst låter det skummt? men det är sant. Nu funkar datan iallafall igen så jag ska inte klaga, men man kan ju undra vad det är för fel på min älskling?

Och juste, jag laddade ner nya msn igår kväll, förstår ingeting knappt.. Och imorse när jag skulle starta datan så kom dethär upp (bilden nedan), och jag fick installera om hela msn. blä. problemas problemas! * önska att jag var datatekniker*, kanske är det jag borde bli föresten? haha.

Godmorgon, godkväll och allt jag inte har hunnit sagt!

hah, hej :) mår ni bra? jag mår mycket bra, är glad men trött som vanligt. Sitter och kollar på Christine, det är verkligen humor, hahah. '
Idag har varit en lugn dag. Lite avis på Anso som har köpt latex leggingsen som jag vill ha. Men jag tror jag köper dom imorgon, och även Canada goose jackan och skor (om jag kommer in till stan).
Jag och Björne dansade också loss idag på en rast, men lyft och grejjer, vi kan bli proffs med lite träning!!, om någon är gullig och berättar hur man lägger ut videos på bloggen så kan jag lägga ut en video :) och även kanske andra roliga videos !

Såg ni Gossip girl igår?, ouh i love it. Det programmet innehållet verkligen allt, mode, kärlek, vänskap, svek osv. Även om det händer mycket saker i deras liv som de kanske inte vill ska hända, så skulle jag verkligen inte banga på att vara dom, och leva deras liv. För det första så lever de mitt i storstan, det händer grejjer hela tiden, och dom är nästan aldrig uttråkade. Visst tycker jag om mitt liv, men det skulle verkligen vara kul att pröva leva som dom ett tag, eller vad säger ni?

När jag kom hem så pluggade jag lite, (läste). Sedan så red jag för en tränare, det var kul kul, och kommer fortsätta med det varje måndag. Eftersom jag ska sälja min häst, så måste jag träna henne så att hon är säljbar :)
Jaja, nu ska jag inte tråka ut er med värsta långa inlägget, so i be back soon! :)

Det synns att jag är lite trött va?, försöker se pigg ut med ett smile, hah!

i need some help;


Hittade precis dom här skorna, men jag behöver hjälp, vad tycker ni? var dom snygga eller tråkiga? ska jag köpa dom eller inte? puss på er!

in love

Jag antar att dom flesta har hört gruppen Jonas Brothers? Och kanske lagt märke till snyggingen Joseph adam ? jag har inte bara lagt märke till han. Jag kan inte slita blicken från han. Han är inte typen som jag brukar tycka är snygg. Men helt ärligt, han är typ den vackraste människan :O helt otroligt. Och ni ska se han i filmen Camp rock, ouf!


Nu varnar jag er;

Det är storm utanför mitt fönster, det går inte att ta sig ut. Regnet öser ner. Och det kan innebära blivande strömavbrott.. Dum som jag är så har jag fortfarande inte laddat på batteriet till min data och hinner inte göra det nu. Men om jag alltså inte skriver inlägg mer idag, så har jag förmodligen strömavbrott. yeeey!!!:(
Nu ska jag försöka baka kladdkaka iallafall, ha det toppen gullisar!:)<3

Typiskt..

Söndag, fan, blä och urk!
Hata hata hata söndagar. Och idag är det verkligen typiskt söndagsväder, har varit storm inatt.. Och nu öser regnet ner. Det är grått och tråkigt, verkligen söndag..
Som ni märkte så bloggade jag inte igår, men jag hade ändå förvarnat er att jag kanske inte skulle hinna. Nåja, igår gick jag upp tidigt, klockan 8, då duschade jag och lite sånt. Sen åkte jag till Örnäs (typ kungsängen) på den där saluvisningen. Där mötte jag Mikis och hennes mamma och syster. Det var kul att se, men rackarns vilket väder det var. Helt iskallt, men det var skönt att solen tittade fram ibland så man fick lite värme på sig:) Vi stannade till kanske 2 eller något. Sedan skulle jag med Mikis hem, men först stanna vi och åt på burger king ( typ första gången jag åt där). Men det var super gott faktist, bara att man kände sig lite tjock efter. Sedan åkte vi till Mikis, där tog vi det lugnt ett tag, kollade på tv och sånt. Bla stjärnor på is, jag tycker det var skitkul. Sen åt vi god middag också, bakad potatis och någon gryta till. Sedan började vi fixa oss, lite smått. Och sen drog vi på fest hos Mikis kompis, det var faktist kul, även fast jag typ inte kände någon där. Vi stannade till 2 tror jag, och efter det gick vi hem och la oss, i en vaaaarm säng.
Tog faktist inga bilder, ville inte springa runt och leka papparazzi bland folk jag inte kände. hah

Ni kan få en bild på mig och min man!

twix white, yummy


Är det bara jag som var helt såld i den här chokladen när den såldes? jag var beroende, och då menar jag verkligen beroende. Och just nu skulle det vara skiit gottt. Vafan varför slutades dom säljas? ta tillbaka dooom!!!

Outfit

Här har ni någon dag i veckans outfit.
observera att det inte är fläck på kjolen, utan att det är spegeln som är "lite" fläckig..


Vitt linne från Gina T
Grå kjol från Gina T
Leggings
Vita overknee från Scorett

ehluu

Gud vad trött jag är, gaah. Somnade nästan in på matte lektionen, och juste jag blev Godkänd, och det skrek jag sjävklart ut över hela klassrummet. haha. Dagen har varit chill, hade helt otroligt kul med Anso i skolan, vi skrattar alltid.. Och vi fick nästan hela klassen att sitta och sjunga "hallelulijah", otroligt kul. :)
Jag har faktist ridit idag också, myspys. Vissa tänker säkert "hästnörd", men skitsamma, i don't care. Jag vet vem jag är oh bryr mig inte om sådan tjaffs. Men visst blir man lite irriterad på folk som säger så?, som att jag skulle säga "fotbollstönt" eller något liknande till folk som spela fotboll. Det är nyttigt att rida, och en otroligt bra träning. Har hört att Simning och ridning är bästa träningen :)
Ikväll ska jag göra nada, blev bjuden på lite fester här och där, men jag orkar inte, och jag brukar inte säga nej till sådant. Men förmodligen kanske jag tar igen den dagen imorgon:) Eftersom att jag sover hos Mikis imorgon i Huddinge. På dagen ska vi åka till Örnäs, och kolla på någon saluvisning med lite pollar ;D kul faktist. Känner att jag börjar komma in med ridningen nu igen efter att jag har varit "Offline" ett bra tag. But it's nice to be back!
Åker kvart över nio imorgon, och kommer vara borta ett bra tag. Kanske hinner skriva ett inlägg på morgonen, eller kvällen, annars hör jag av mig på söndag :)

Och gud vad dålig jag har varit med bilder på sistone, men jag har inte haft något kul att fota. Försöker fota dagens outfit och jag höll på idag, men då självklart så dör kameran, så typiskt..
jaja. Jag skriver nog ett inlägg senare ! puss på er!



Här har ni iallafall en bild på mig och min häst, för kanske 1 år sen.

-

Jag vill hem, jag vill dit jag mår som bäst, där jag slipper allt. Snälla, ta mig hem..



Tjollahopp

Hej alla söta läsare, mår ni bra? Jag mår bra, men väldigt stressad och trött. Förlåt men nu kommer jag börja snacka om skolan igen.. Har två uppsatser som ska vara klara imorgon, en om svensk språkhistoria (ska även redovisas) och en uppsats om boken/filmen "ett hål om dagen".  Så jäkla stressigt i nian. Man får verkligen inte vila en ända sekund.. Så jag kommer förmodligen inte uppdatera lika mycket idag som jag brukar göra.
jaja.,
Hade även skolfoto idag, verkligen klädkaos på morgonen eftersom ´jag inte hann åka och shoppa igår. Men jag tror ändå att jag blev helt okej :)*hoppas jag*


en liten "backstage" bild på mig och anso. (fler kommer sen)


Nu har jag också slängt på mjukisdressen från Juicy couture och är redo att plugga! ha det perfect<3

Dags för vinter jacka?

Nu har det börjat bli riktigt ruggit väder ute, den första frosten har kommit och när man andas så kommer "rök" ut ur munnen.. Ett tecken på att vintern börjar komma kanske?
Jag har iallafall börjat frysa i min skinnjacka, men det som räddar mig just nu är min så himla sköna halsduk från Åhléns. Ta en titt där, dom har ett stort urval på stickade halsdukar.
Men iallafall, jag tänker nog köpa en lång Canada Goose jacka nästa vecka, men undrar lite vilken färg jag ska ha.. Jag tycker att den mörkblåa är skitsnygg, men vad säger ni? hjälp mig:) <3

hej på er :)

Har suttit och skrivit uppsats i svenska om språkhistoria nästan hela dagen (sen jag kom hem från skolan). Och herregud vad tråkigt det är :O.. Ska ha redovisning om det på fredag också, plus att jag har en del kvar också. Jaja, jag pratar om skolan hela tiden. Gud vad trist det måste vara och läsa. haha, ska bättra mig :)
Nu sitter jag iallafall med datan i soffan och kollar på Idol med mor min. Alla är verkligen duktiga, tänk om man ändå kunde sjunga..
Har skolfoto imorgon, har verkligen inget att ha på mig, ska snacka med min syster om jag får låna något :)
Googlade lite också efter min moster som är modell (Maria Kangärde) och blev förbluffad på en bild när jag såg att hon och jag faktist är ganska lika, kan lägg ut ett exempel..


eller hur?, eller så är det jag som vill se ut som henne för hon är så otroligt snygg..


RSS 2.0